Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspirován skutečným příběhem, snímek vypráví příběh Toda Lubitche, který se narodil s poruchou imutního systému. Právě kvůli této nemoci je chlapec nucen strávit svůj život v naprosto sterilním prostředí. Jeho pokoj je hermeticky uzavřen, aby se zabránilo vniku virů a bakterií, jeho jídlo speciálně upraveno a kontakt s ostatními lidmi udržuje pouze přes speciální oblek a rukavice. (Larrysbride)

(více)

Recenze (4)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už poměrně neaktuální, zejména s mnoha logickými i technickými trhlinami (třeba jak naběhnul do svého kutlochu v tom skafandru, to na něm nebyly bacily?) Ale tak či onak - když si člověk dělá co chce a neposlouchá rady lékařů, nakonec to stejně dopadne dobře. Hodina a půl uběhla rychle především díky pomocníku Miku J. Nelsonovi z RiffTrax. Na jednu stranu se divím, že herecká kariéra Johna Travolty po tomhle filmu ještě pokračovala a že nebylo posléze víc rolí pro Glynnis O''Connor, na tu se mi dobře dívalo. Pohodovější už byl snad jen tematický podobný díl Seinfelda ze 4. řady . A pokud vám ani toto nestačí, o 2 roky později natočil Kleiser s Travoltou Pomádu. ()

lysohlava 

všechny recenze uživatele

Výborné drama s občasnými komediálními prvky obsahuje spoustu neotřelých nápadů. S technickými a vědeckými poznatky bych si hlavu nelámala, jde o film a ne o vědeckou studii. Film je strašně milý, ikdyž má vážný a poměrně drsný příběh. Vypráví o chlapci bez imunitního systému a jeho nemožnosti kontaktovat okolní svět jinak, než v plastové "boudě" či později ve "skafandru".John Travolta i Glynnis O´Connor hrají slušně. Je to prostě moc pěkné a originální. ()

Reklama

Reklama