Reklama

Reklama

Červi

Trailer

Obsahy(1)

Dne 29. září 1975 zasáhla pobřeží Georgie prudká bouře. Poblíž městečka Fly Creek se zřítilo vedení vysokého napětí a do půdy se dostalo obrovské množství elektřiny. Vzápětí na městečko zaútočily miliony slizkých červů. Vypadá to, že lidé nemají šanci... (Allan)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

3.6/10 na imdb a 56% na csfd ma od projekcie dlhšiu dobu odradzovalo, nakoniec som však bol príjemne prekvapený... Squirm je osobitý animal horor o vraždiacich červoch, ktoré si napriek tomu, že majú čoby hororoví predátori v porovnaní s iným zástupcami fauny nižší potenciál, predsa len na plátne ukrojili svoj kus koláča a ich svojrázne útoky ma bavili. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ach jáj, ďalší "skvost". Absolútne nesympatický dvaja hrdinovia pobehujú hodinu po dedine a snažia sa zistiť pôvod premiestňujúcej sa kostry. Fakt záživné. Zlý herci, nič sa nedeje a občas sa k tomu pridá aj nejaká trápna sranda. Ale musím nechať, že film sa posledných 20 minút fakt snažil. Obrovské hŕby červov boli dosť nechutné, ale samotné útoky na ľudí sme už nevideli. Škoda... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Škoda první asi tak poloviny stopáže, která se fakt dost táhne a nic se tam neděje. Diváka to dost unaví a zbaví nadšení do sledování snímku. Poslední třetina filmu je ale naopak taková jízda, že jsem si u toho málem trhal vlasy nadšením!! :-)) Už nejde jen o pár hrstek červů, která občas někoho "bajtne", ale o hotovou tunovou masu červů, která se valí barákem a požírá všechny, kdo jí příjdou do cesty. Do toho skvělá kamera, přítmí osvětlený jen svíčkou a i dodnes fungující lekačky! Jedna lekačka je tam fakt masakrózní, která mne naprosto dostala a od ní už se to vezlo jen k lepšímu. Takže nakonec paráda. Skvělá atmosféra, červy odporní (asi nebudu dlouho papat špagety! ), pocit zhnusení a tísně skvěle mixlej do sebe ve výrazně parádní "oldschoolové" atmosféře ... Velký překvapení nakonec kupodivu! ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká zoufalost. Lieberman tímto "filmem" neprovokuje veřejnost, nýbrž duševní zdraví diváka. Prvních 45 minut se neodehrává vůbec nic. Jsme pouze seznámeni s ústředním duem, které je mnohem nechutnější, než červi samotní. Režisér tohoto nesmyslu měl být urychleně léčen, neboť totálně selhal nejen jako filmař, ale i jako racionálně uvažující člověk. Squirm nenabídnou zhola nic. Jsou snad jen zářným příkladem toho, jak se práce na filmu může vymknout z rukou a vznikne tak naprostá zhovadilost, která nikdy neměla spatřit světlo světa. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu moc stěžovat. Film má sice dost nedostatků, ale ono když jde o béčkový zvířecí horor, tak se ani není čemu divit. Herecké výkony nepatří mezi nejlepší, no každopádně jim nelze upřít snahu. Většinu z herců jsem ani neznal, ale ústřední čtveřice – potažmo pětice postav to utáhla sama. Co se týká červů, tak je pravda, že tvůrci mohli trošku přitvrdit. Na to kolik jich tam bylo, jsme se opravdu dočkali tak tří-čtyř zajímavých scén a to je trošku málo. Docela se divím, že toho Patricia Pearcy natočila za své kariéry tak poskrovnu. 6/10 ()

Galerie (35)

Související novinky

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

Reklama

Reklama