Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby Allen je vdovec, který vychovává sám svou desetiletou dceru. Rozhodne se trochu si přilepšit. Smůla se mu ale stále, tento okamžik nevyjímaje lepí na paty. A proto jednoho dne uprchne i s dcerkou s penězi nebezpečného gangstera do Los Angeles. Jejich jediná šance na přežití teď závisí na opuštěném dobrmanovi, který si vytvořil s dívkou silné pouto (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

ripo 

všechny recenze uživatele

Film z obdobia, keď ešte znamenalo : John Travolta = shitový film..... A dostatočným upozornením na "kvality" filmu mi malo byť počiatočné BASED ON A TRUE STORY ... (19.11.2005) ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Rozhodně rychle uteče. Krom toho, můžeme být rádi, že Travoltu nedaboval Rychlý, díky za Trávníčka. (Rychlý si ten dabing vynahradil dabingem záporáka a potom to Travoltovi natřel v re-dabingu Kdopak to Mluví,Jak ta Je úžasná,Kat !!! - měla by se zahájit ofensíva proti dabingu P.R.!!! :)) ()

Angerr 

všechny recenze uživatele

John Travolta jako psychicky nevyrovnaný osamělý otec mi byl docela sympatický a milá byla i jeho malá dcerka. Celá zápletka okolo mstícího se zlého mafiána je ale neskutečná hovadina a nedivil bych se, kdyby ji vymýšlel někdo s podobnými osobnostními rysy, jako tento zlodoušek. Film si užijí spíše mladší diváci, ale i jim bych raději doporučil něco inteligentnějšího. 4/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudny a plany film o neuspesnom vdovcovi, malej holke a este fauna k tomu .... nuda, a planoba jak vysita. Ruky prec od toho . 5 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

velice milé. dojemně vyprávěný příběh holčičky, pejska a starostlivého otce. příjemný a poutavý. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli tak stupidní dialogy jsou i v originále nebo je jenom tak příšernej dabing, ale ani zbytek toho filmu za nic nestál. Takže prostě provar ve všech směrech. ()

STina1 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich prvých drám, ktorú som mala tú česť si pozrieť pred pár rokmi, v čase, kedy sa psie zápasy rozmohli aj v našich končinách. Nosným dejom celého príbehu je silné puto medzi človekom (dievčaťom) a zvieraťom (dobermanom) a tento film ťažko osloví diváka, ktorý aspoň raz vo svojom živote neprežil niečo podobné. Aj dnes sa mi stáva, že pri spomienke na tento film mi prejdú zimomriavky po chrbte. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Oslava psího plemene Dobrmanů, kdy tento pes v rámci scénáře doběhne z Chicaga do L.A. . Na film jsem koukal na AMC jen díky Travoltovi, který tu hraje hrozně neschopného flákače, jenž dluží nebezpečnému obchodníkovi a ještě vychovává dceru. 2* ()

John80 

všechny recenze uživatele

Dcéra s otcom na cestách , dcéra objavi psa-dobermana ,ktorého jej otec nechce dovoliť , keďže má nejaké problémy so svojím švagrom nakoniec veci naberú iní obrat 3* ()

Udet 

všechny recenze uživatele

Bobby, neschopný hochštapler , osamělá dívka vyrůstající bez maminky, opuštěný pes.. Tři hlavní hrdinové jejichž osudy se jednoho dne protnou. Jednoduchá zápletka s jasným koncem, ale přesto snímek který má co říct a umí pohladit po duši. Všichni kteří mají rádi zvířata a dobré konce by si neměli nechat ujít. Hezká kamera, podmanivá hudba a jen nezbytně nutná míra násilí. ()

freebob 

všechny recenze uživatele

Už je to dávno co jsem ten film viděl,ale už tehdy mě moc neoslnil.John Travolta měl tehdy svoje období úpadku,dokud ho z bažin nevytáhl božský Quentin Tarantino a vybíral si nic moc role v zapomenutých nesmyslech.Spolu s Travoltou je tu druhý hrdina filmu pes-dobrman, který je jedním z mála kladů velmi slabého krimi dramatu o vztahu otce a dcery, kteří prchají z Las Vegas před mafií. ()

Reklama

Reklama