Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá účetní Molly otěhotní, ale její ženatý milenec Albert neustále odkládá rozvod. Navíc ho Molly po devíti měsících těhotenství přistihne s novou milenkou, a tak scéna, kterou ztropí, skončí porodními bolestmi. Ve spěchu nasedne do taxíku starostlivého Jamese, který je v porodnici považován za otce, a proto musí asistovat u porodu. Zatímco Mikey objevuje svět a Molly prožívá krizi, James je u nich stále častějším hostem. Molly zjistí, že zneužil její adresu, aby dostal senilního dědu do domova důchodců, ale pak se s ním dohodne, že jí za to bude hlídat Mikeyho. Přestože je jim oběma s veselým a přátelským taxikářem dobře, začne se Molly poohlížet po vhodném otci. V úvahu by přicházel dokonce i Albert, ale když se přijde podívat na Mikeyho, James ho vyhodí. Molly se s ním kvůli tomu pohádá a on rozzlobeně odejde. Žena však velmi brzy pochopí, že Albert rozhodně není tím pravým kandidátem. A když ji zanedlouho zavolají do domova důchodců, kde mají potíže s dědou, vydá se tam, aby situaci vyřešila. Díky tomu se však neplánovaně setká s Jamesem a uvědomí si, že není třeba hledat to, co má celou dobu vedle sebe. (TV Nova)

(více)

Recenze (266)

Guran 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Dítě, které "mluví" za pomocí myšlenek, které slyšíme jenom my, diváci. Pak efekty, které nám poukazují proces lidského oplodnění, či narození lidského potomka. Ale postupem času film ztrácí laťku a nápad není zas tak velký, aby se z toho stal nadprůměrný film. John Travolta baví, ale nestačí to. Jedná se o pouhý průměr. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Komediálna klasika, ktorá patrí ku prázdninovým poobediam. Žiaľ, Kirstie Alley si ma nikdy nezískala. V slovenskom znení: GABRIELA ŠKRABÁKOVÁ, STANO KRÁL, MICHAL GUČÍK, MÁRIA KRÁĽOVIČOVÁ, ZDENA STUDENKOVÁ, JOZEF VAJDA, EDUARD BINDAS, PETER MARCIN, JURAJ BENČÍK a iní. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFÁNIA GORDULIČOVÁ ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Super vtipná podívaná, na kterou se jednou za čas kouknu. Kirstie Alley předvedla skvělý výkon svobodné matky a John Travolta neškodného a velmi nápomocného taxikáře, později milujícího manžela i otce. Je to hezký film. Možná se mi líbí jenom z nostalgie, to nevím, ale vím, že na něj nedám dopustit. Škoda, že ty ostatní pokračování jsou o poznání horší. 3, 85 ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Vše se ve filmu točí kolem bodu, který představuje dospěle uvažující minino. Respektive můžeme slyšet jeho hlas, avšak dospělé osoby před kamerou neslyší nic. Díky této skutečnosti vzniká moho humorných scén. Jenže slibný námět nebyl ve filmu rozveden do větší šíře a nebylo z něho vytěženo vše co myšlenka nabízí. Snímek působí podprůměrně jak dějem, zpracováním tak i hereckým projevem. Nedokáže dlouho bavit a tak nakonec v rovině kvality zůstane pouze několik výborných dialogových obratů v podání Bruce Willise, který mluví hrající nemluvně. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení, vždyť to byl bezva nápad nadabovat děti. Solidní rodinná komedie. Akorát Kirstie Alley mi lezla na nervy, ale není člověk ten, aby se líbil všem, že. Travolta byl náhodou perfektní a v domácí taneční scénce pěkně zparodoval sám sebe. Olympii Dukakis mám moc ráda, asi jsem to zdědila po své dceři:-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (21)

  • James (John Travolta) se v jedné scéně zmíní o bydlení ve městě Engelwood. John Travolta se narodil v Engelwoodu v New Jersey. (rafix)
  • Krátce poté, co se Mollie (Kirstie Alley) dozví, že je těhotná, má divoké sny, které symbolizují její obavy, jak to vše zvládne. Jeden z nich, v němž visí na obřích hodinách budovy, odkazuje na nejslavnější scénu legendárního komika Harolda Lloyda, nacházející se ve filmu O patro výš (1923). (Idée_fixe)
  • Během cesty do porodnice, Mollie (Kirstie Alley) říká, že jí praskla voda. Když ale vystupují z auta, tak nemá mokré kalhoty. (Mr.Hudson)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Zemřela herečka Olympia Dukakis

Zemřela herečka Olympia Dukakis

02.05.2021

Ve věku 89 let zemřela oscarová herečka řeckého původu Olympia Dukakis. Svůj filmový debut prožila v roce 1964 ve filmu Lilith a objevila se i jako matka Dustina Hoffmana ve filmu John a Mary z roku… (více)

Sony chystá remake Kdopak to mluví

Sony chystá remake Kdopak to mluví

10.07.2019

Snímek Kdopak to mluví z roku 1989 se dočká remaku. Původní film režisérky Amy Heckerling (Noc v Roxbury) zplodil dvě pokračování a plno dalších snímků se hlavním háčkem inspirovalo. Snímek vyprávěl… (více)

Reklama

Reklama