Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá účetní Molly otěhotní, ale její ženatý milenec Albert neustále odkládá rozvod. Navíc ho Molly po devíti měsících těhotenství přistihne s novou milenkou, a tak scéna, kterou ztropí, skončí porodními bolestmi. Ve spěchu nasedne do taxíku starostlivého Jamese, který je v porodnici považován za otce, a proto musí asistovat u porodu. Zatímco Mikey objevuje svět a Molly prožívá krizi, James je u nich stále častějším hostem. Molly zjistí, že zneužil její adresu, aby dostal senilního dědu do domova důchodců, ale pak se s ním dohodne, že jí za to bude hlídat Mikeyho. Přestože je jim oběma s veselým a přátelským taxikářem dobře, začne se Molly poohlížet po vhodném otci. V úvahu by přicházel dokonce i Albert, ale když se přijde podívat na Mikeyho, James ho vyhodí. Molly se s ním kvůli tomu pohádá a on rozzlobeně odejde. Žena však velmi brzy pochopí, že Albert rozhodně není tím pravým kandidátem. A když ji zanedlouho zavolají do domova důchodců, kde mají potíže s dědou, vydá se tam, aby situaci vyřešila. Díky tomu se však neplánovaně setká s Jamesem a uvědomí si, že není třeba hledat to, co má celou dobu vedle sebe. (TV Nova)

(více)

Recenze (266)

Nuala 

všechny recenze uživatele

První díl nabízí ještě slušnou řádku vtipů a chytře vymyšlených situací, díly další už jsou jen snůškou trapasů a hloupých pokusů o vtip, kterého se však nedočkáte. Jednička však nabízí originalitu, chytrý humor, který vás dokáže pobavit i po vícerém shlédnutí, a kvalitní výkon Kirstie Alley ( John Travolta je na tom přece jenom o něco hůř ). ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-09-20] * Mollie (Alley) si pořídí novorozeně s ženáčem, který se ale nemá k tomu, aby k ní odešel. Jak se asi vyvine její přátelství s příležitostnou chůvou (Travolta)? * Dítě komentuje dění kolem sebe daleko míň než jsem se bál. Takže se z toho vyklubala (až na několik zcela zbytečných scén s miminama) milá romantická komedie se sympatickou ústřední dvojkou, která občas překvapivě upřímně zaperlí: "Takže létání je lepší než sex? --- Přiznám se, že to si už moc nepamatuju." ()

Reklama

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Když k nám tato originální komedie přišla do kin, vzbudilo to vlnu nadšení, nota bene to odstartovalo mnoho podobných filmových komediálních projektů na téma dítě et rodina. Tenkrát jsem se asi dvěma fórům zasmál, ale dnes to u mně vzbuzuje jen lehký ironický úsměv v koutku úst, jaká je to blbost... ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která dokáže uspokojit nenáročného diváka nebo člověka, který hledá nějakou oddychovku. Film se vyznačuje přirozeným, jednoduchým humorem se spoustou povedených scének. Osobně se mi líbí nejvíc ta, jak spermie hledají vajíčko. Dále diváka určitě potěší stále si něco breptající malý Mickey. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatková rodinná klasika, ktorej dal z môjho pohľadu nový rozmer môj aktuálny status čerstvého rodiča. Bavil som sa neskutočne a veľa vecí z filmu mi bolo naozaj povedomých. Kirstie a John boli sympatickí a krásne to medzi nimi iskrilo. Výborná jednoduchá zábava a najlepší film Amy Heckerling... 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (21)

  • Kirstie Alley (Mollie) později přiznala, že se během natáčení zamilovala do Johna Travolty (James). Nakonec se ale rozhodla zůstat se svým manželem. (NiaWolf)
  • Během cesty do porodnice, Mollie (Kirstie Alley) říká, že jí praskla voda. Když ale vystupují z auta, tak nemá mokré kalhoty. (Mr.Hudson)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. října 1989 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Zemřela herečka Olympia Dukakis

Zemřela herečka Olympia Dukakis

02.05.2021

Ve věku 89 let zemřela oscarová herečka řeckého původu Olympia Dukakis. Svůj filmový debut prožila v roce 1964 ve filmu Lilith a objevila se i jako matka Dustina Hoffmana ve filmu John a Mary z roku… (více)

Sony chystá remake Kdopak to mluví

Sony chystá remake Kdopak to mluví

10.07.2019

Snímek Kdopak to mluví z roku 1989 se dočká remaku. Původní film režisérky Amy Heckerling (Noc v Roxbury) zplodil dvě pokračování a plno dalších snímků se hlavním háčkem inspirovalo. Snímek vyprávěl… (více)

Reklama

Reklama