Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá účetní Molly otěhotní, ale její ženatý milenec Albert neustále odkládá rozvod. Navíc ho Molly po devíti měsících těhotenství přistihne s novou milenkou, a tak scéna, kterou ztropí, skončí porodními bolestmi. Ve spěchu nasedne do taxíku starostlivého Jamese, který je v porodnici považován za otce, a proto musí asistovat u porodu. Zatímco Mikey objevuje svět a Molly prožívá krizi, James je u nich stále častějším hostem. Molly zjistí, že zneužil její adresu, aby dostal senilního dědu do domova důchodců, ale pak se s ním dohodne, že jí za to bude hlídat Mikeyho. Přestože je jim oběma s veselým a přátelským taxikářem dobře, začne se Molly poohlížet po vhodném otci. V úvahu by přicházel dokonce i Albert, ale když se přijde podívat na Mikeyho, James ho vyhodí. Molly se s ním kvůli tomu pohádá a on rozzlobeně odejde. Žena však velmi brzy pochopí, že Albert rozhodně není tím pravým kandidátem. A když ji zanedlouho zavolají do domova důchodců, kde mají potíže s dědou, vydá se tam, aby situaci vyřešila. Díky tomu se však neplánovaně setká s Jamesem a uvědomí si, že není třeba hledat to, co má celou dobu vedle sebe. (TV Nova)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Lukas2776 DVD
31.05.2023
pavel.no VHS
08.10.2015
lemonova DVD
23.06.2014
Sagres28 VHS
02.01.2011
9900 DVD
03.03.2007

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Zemřela herečka Olympia Dukakis

Zemřela herečka Olympia Dukakis

02.05.2021

Ve věku 89 let zemřela oscarová herečka řeckého původu Olympia Dukakis. Svůj filmový debut prožila v roce 1964 ve filmu Lilith a objevila se i jako matka Dustina Hoffmana ve filmu John a Mary z roku… (více)

Sony chystá remake Kdopak to mluví

Sony chystá remake Kdopak to mluví

10.07.2019

Snímek Kdopak to mluví z roku 1989 se dočká remaku. Původní film režisérky Amy Heckerling (Noc v Roxbury) zplodil dvě pokračování a plno dalších snímků se hlavním háčkem inspirovalo. Snímek vyprávěl… (více)

Reklama

Reklama