Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James získal práci osobního pilota atraktivní Samanthy D'Bonneové, šéfky mezinárodní kosmetické firmy, a Mollie přišla o práci v účtárně. Mikeymu je šest let a touží mít psa a jeho sestřička Julie místo panenek obdivuje basketbalisty. Před Vánocemi pomáhá Mikey v jednom obchodním domě Santa Clausovi, který mu slíbí psa. Chlapec však zjistí, že kouzelný dědeček je jen obyčejný převlečený člověk. James se rozhodne, že mu udělá radost, a zajde s ním do psího útulku, aby si vybral psa. Chlapec ukáže na Rockse a vrátí se s ním domů, kde je čeká překvapení. Samantha, která se pokouší Jamese nenápadně svádět, daruje rodině královského pudla, psí dámu Daphne. Manželé se dohodnou, že jednoho ze psů dají pryč, kterého, to rozhodne čas. Samantha neustává v pokusech svést Jamese, ten má však oči pouze pro rodinu. Zatímco Mollie si začíná uvědomovat, jaké nebezpečí jí hrozí od manželovy nadřízené, Rocks s Daphne svádí boj o místo v rodině. Podvraťákovi Rocksovi sice chybí vychování čistokrevné Daphne, ale zase má lásku Mikeyho. James se těšil na Vánoce v kruhu rodiny, šéfka si jej vyžádá na důležitou pracovní schůzku v horské chatě svého šéfa Contiho. Když Mollie zjistí, že Conti je na Bahamách, vezme děti, psy a dárky a rozjede se do hor. (TV Nova)

(více)

Recenze (152)

miky222 

všechny recenze uživatele

Pro mě těžký zklamání. první díl, prefektní 95% druhý díl, trošku slabší, ale stále dobré 75% Ale tohle je příšerný!!! 15% ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tento díl je divácky méně úspěšný,ale podle mě se jedná o stejné průměrné zpracování jako u předchozích dílů,takže taková katastrofa to zas nebyla. ()

Tishe 

všechny recenze uživatele

Film je nudné psí dobrodružství ve stylu Disneyho a béčkových rodinných komedií, ale jako šestiletá holka jsem ho milovala, tak proto čtyři hvězdičky. Nenalézám v něm nic zajímavého, kvůli čemu bych se na něj měla chuť kouknout, ale záleží na divákovi. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Bolo naozaj nutné vytvoriť tretie pokračovanie, kde prišli len s nápadom obohatiť rodinu o dvoch hovoriacich psov? Tragédia, nevtipná a nezaujímavá komédia. ()

madpepek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla perfektní,-u takových filmů se cení nápad.Trojka to už je tak profláklý že je to škoda času točit,ne ještě koukat. ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-09-23] * Pilot James (Travolta) získá práci jako soukromý pilot vnadné milionářky, což v Mollie (Alley) pochopitelně probouzí žárlivost. Když se James ani na Vánoce nestihne dostat domů, sbalí Mollie dvě děti a jejich psy (vořecha a pudlici) a vydá se mu naproti do sněhové vánice. * Standardní předvídatelná lehce nudná a trapná rodinná komedie. Děti jsou otravné. Mluvící psi nejsou nikterak zábavní (vlastně skoro žádné vnitřní monology, na kterých je celá triloogie založena, mi nikdy nepřišly vtipné). Představitelé manželského trojúhelníku ale hrají sympaticky a občas se dokonce objeví záblesk ironie, příjemná to vzpomínka na první díl. ()

Reklama

Reklama