Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James získal práci osobního pilota atraktivní Samanthy D'Bonneové, šéfky mezinárodní kosmetické firmy, a Mollie přišla o práci v účtárně. Mikeymu je šest let a touží mít psa a jeho sestřička Julie místo panenek obdivuje basketbalisty. Před Vánocemi pomáhá Mikey v jednom obchodním domě Santa Clausovi, který mu slíbí psa. Chlapec však zjistí, že kouzelný dědeček je jen obyčejný převlečený člověk. James se rozhodne, že mu udělá radost, a zajde s ním do psího útulku, aby si vybral psa. Chlapec ukáže na Rockse a vrátí se s ním domů, kde je čeká překvapení. Samantha, která se pokouší Jamese nenápadně svádět, daruje rodině královského pudla, psí dámu Daphne. Manželé se dohodnou, že jednoho ze psů dají pryč, kterého, to rozhodne čas. Samantha neustává v pokusech svést Jamese, ten má však oči pouze pro rodinu. Zatímco Mollie si začíná uvědomovat, jaké nebezpečí jí hrozí od manželovy nadřízené, Rocks s Daphne svádí boj o místo v rodině. Podvraťákovi Rocksovi sice chybí vychování čistokrevné Daphne, ale zase má lásku Mikeyho. James se těšil na Vánoce v kruhu rodiny, šéfka si jej vyžádá na důležitou pracovní schůzku v horské chatě svého šéfa Contiho. Když Mollie zjistí, že Conti je na Bahamách, vezme děti, psy a dárky a rozjede se do hor. (TV Nova)

(více)

Recenze (152)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Odstup tří let od druhého dílu je už poměrně výrazně znát. Manželské radosti a strasti Mollie a Jamese Ubriacců získávají nový rozměr a princip celé série se stěhuje od nemluvňat k němým tvářím. Není to brilantní, ale kdo si první díly zamiloval, tímto občas také nepohrdne. Jenom ty kostýmy Molly Maginnis (celá trilogie) a Mary E. McLeod (ta spolupracovala jen na druhém a třetím filmu) jsem naštěstí nikdy neřešila, jinak bych měla z tolika gigantických mašlí, a nejen toho, noční můry... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trojka už je jinej matroš. Tu jsem měl kupodivu ze všech nejradši, vydržel jsem na ní také koukat nejvíckrát. Ono tady dost možná lidem vadí, že tam ti zvířata mluví, ale mně to bylo jedno, jako malýmu mi to vyhovovalo a já jsem se u toho nádherně bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $10,340,263Tržby Celosvetovo $-║ Klasická komediálna šablónka z niekoľkými celkom slušnými scénami. /45%/ ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Jéé, to je třetí díl tý príma komedie. Tak ten se mi líbil skoro tak jako ty předchozí. Ťuk ťuk. Kdo je tam? Transsexuál. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Už originál nebol výborný, ale reč bábätka (Bruce Willis!) bola dostatočne ironická a dospelá na to, aby sme sa bavili. Dvojka prešľapovala na mieste, ale keďže tvorcovia pridali (veľmi neočakávane) na scénu chlapčekovi sestričku (Roseanne), bolo to prešľapovanie zábavné. V trojke už deti rozprávajú reálne, lebo sú na to už dosť staré a ich pozíciu prevzali... psy (Danny DeVito a Diane Keaton). No... fakt geniálne. Tým sa snímka definitívne ponára do vôd rutinérskeho rodinného stereotypu, kde je všetko dlho dopredu čisto nalinajkované. Manželka žiarli a na konci sa vyberie za manželom do snehovej búrky, manžel odolá nevere a radšej dá výpoveď, než ako by zradil vlastné srdce. Ale ak nemáte čo robiť, máte doma psa a nemáte nič proti Johnovi Travoltovi (v jeho milovanej leteckej uniforme), tak vďaka hŕstke scén (basketbal, tanec) by ste sa vyložene nudiť nemuseli. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, tvůrci udělali z celkem originálního nápadu neskutečnou slátaninu, které navíc chybí humor. Jedna hvězdička za psí duo...... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Podruhé to bylo moc, ale relativně se to povedlo. Potřetí už je to silně přes míru a navíc se to už silně nepovedlo. Výsledek tedy jasný. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Jasnéééé, rozprávajúce deti, rozprávajúce zvieratá a k tomu už značne debilní dvaja rodičia. Jednotka originálna, dvojka pozerateľná a trojka je už kokotina. 2/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to sice vypadá jako pořádnej shit, ale mě se to docela líbilo, příběh s dětma už byl ohranej z předchozích dvou dílů a tak nápad se psi jsem docela uvítal a je dobře že film nestojí jenom na hereckých výkonech, ale i na dobrým scénáři, samozřejmě, že předchozí dva díly jsou lepší, ale podle mě tohle je podobně zábavný a určitě si to zaslouží vyšší hodnocení než to má ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, mě to chytlo víc než předchozí díly. Asi jsem jinej, no. Tak mě hned nezatracujte přece. Určitě má každý z vás v žebříčku 200 nejhorších filmů všech dob alespoň jeden film, který se mu prostě líbil. No a u mě je to Kdopak to mluví 3. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

No mne sa toto z celej "mluvící trologie" páčilo najviac. A kedže je to už nejaký ten piatok čo som to videl, s vedomím že to je určené pre najmenšie publikum, dávam slušné tri. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ťuky ťuk! Kdo tam? Transexuál! Jediná vtipná scéna z celého filmu. Škoda. Btw ten David Gallagher mě už začíná pekelně vytáčet! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než druhý díl. Psí dvojice hází slušné hlášky. Kirstie Alley v modě XXX, prakticky ji nelze spatřit jinak než v plandavém oblečení, ve kterém tehdy dost nerozumně maskovala svou postavu. ()

Reklama

Reklama