Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Kde jednička byla příjemnou novinkou na filmovém plátně (originální námět a především nápad), je dvojka otřepaným klišé, které se snaží navázat na originalitu prvního filmu, ale bohužel...s jedničkou mělo vše skončit, ovšem snahy o dvojky,trojky,čtyřky moc dobře známe.......moje hodnocení = 3 z 10. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Úplne taký istý odvar jednotky, spravený hlavne preto, lebo prvý film výborne zarobil. Chlapec už trochu vyrástol, pribudla mu neuveriteľne otravná sestrička a dejová schéma sa stále opakuje (do domu nám prišiel ďalší člen a už tu nemáme ani trochu miesta). Ale aspoň je to znesiteľné, narozdiel od trojky. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Kdopak to mluví 2 trpí tím, čím většina původně neplánovaných dvojek: především je tu přespříliš cítit snaha vydojit z úspěchu jedničky co nejvíc (i když v porovnání s tím, co následovalo v podobě třetího dílu, je tohle ještě nádhera), dále se vytratila originalita, které dělala první díl zajímavým, vtipných situací také ubylo, ale pořád ještě je tu slušná porce zábavy na nedělní odpoledne, která rozhodně neurazí. ()

Ludva odpad!

všechny recenze uživatele

[2010-09-21] * James (Travolta) se stále více hádá se svou ženou Mollie (Alley) kvůli malichernostem, a po příchodu jejího bratra se dokonce James na čas odstěhuje. Dají se Ti dva zase dohromady? * Nevtipná neromantická nekomedie s nesnesitelnými haranty. Vše dobré z prvního dílu je pryč, vše špatné je zpět v daleko horším měřítku. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jsem tak nějak přemejšlel, když jsem se tu před lety registríroval, jak je možný zkomentit tísícku filmů. kde na to ti tu berou tajm ?? Už to vím :-) stačí se poflakovat na pracáku a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět a čumět na televizi :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 47,8 milionu dolarů, součet těch celosvětových 120,9 mil. (NIRO)
  • Natáčelo se od 11. června do srpna 1990 v New Yorku (USA) a v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama