Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On pracuje jako reportér pro Rolling Stone. Ona je instruktorkou aerobiku. Když se setkají, lásce ve světě pulsující hudby a tělesné krásy nic nestojí v cestě. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Ten film je dneska už srandovní, hlavně díky děsivé osmdesátkové "víc-než-gay" módě, ale vlastně mě díky otisku doby docela bavil. Táhne ho Curtisová, které to tady strašně (opět) sluší je pekelně sexy, má charizma a o jejím kopulačním aerobiku se mi asi bude nějakou dobu dát. Dobře hraje i Travolta v roli vychcaného novináře, který ale není zas tak špatný a mají s Curtisovou dobrou chemii. Celý film má takovou správně narcistickou a sexy náladu, která k fitkům tak nějak patří, zároveň je ale jeho poselství v závěru nějak zmatené. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Tolik potenciálu pro camp, ale bohužel promarněného. Vlastně nejvíc na filmu irituje fakt, že nelze přijít na jediný důvod jeho existence. Tvůrci si zřejmě slibovali, že když do jednoho konceptu nasypou Johna Travoltu s Jamie Lee Curtis, "based on articles in Rolling Stone" a dobovou módu fitnes, budou výsledkem nadité kapsy ze vstupného. Jenže z filmu se stal propadák. Ostatně není se čemu divit, když výsledek vlastně je o ničem a ani není jasné, k čemu se vztahuje název. Pokud k praktikantům aerobiku, pak se jim vyprávění věnuje překvapivě málo. Pokud má označovat hrdinu, tak je to přinejmenším problematické, protože se vlastně většinu stopáže chová jako kokot. Zásadní úskalí spočívá v tom, že scénář napsal přispěvatel Rolling Stone na základě svých článků a jako hlavní postavu dosadil své alterego. Výsledkem je ryze sebestředný příběh o tom, kterak hvězdný novinář dělá svou práci a na konci svou zásadovostí získá srdce dívky i celého světa. Celou dobu tak sledujeme anabázi za dvěma články, ale místo vhledu do novinářské praxe a otevření problematických motivů se "Dokonalí" spoléhají na deus ex scénář, který zasahuje každých deset až pět minut. Nanicovaté dialogy se neustále točí kolem novinářské etiky, ale nikdy nic kloudného neřeknou. Zůstávají jen hvězdné tváře, hromada sekvencí, které nic nerozvádí a jednou za půl hodiny chvilkové pošušňání nad vyzývavě, ale paradoxně zcela asexuálně se komíhající pánví Jamie Lee. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkovo je tento film u mna za pohodove 3 hviezdicky, ale stvrtu mu vybojovali erektivne sceny Jamie Lee Curtis v ktorych predvadza neskutocne sexy polohy pri aerobiku. To jak sa neustale pohupuje je proste zradlo a vyrovna sa to jej striptizovej scene v True Lies. Paci sa mi aj hlavna romanticka linia medzi nou a Travoltom, ktory je sympatak aj ked hra trochu namysleneho novinara, ktory sa nakoniec polepsi. No a Jamie mam rad aj ked hra nepristupnu zensku, ktorej dost dlho trva, kym si toho prefikanca pusti k telu. Dalej tu mame aj naivne podanu liniu, ktora sa venuje praktikam zurnalistiky a trochu si film kopne aj do niektorych ludi, ktori praktizuju fitness a aerobik z nespravnych dôvodov. Linii je tu dost a ziadna nedostane priestor naplno, ale nakoniec to vsetko do seba rozpravkovo zapadne, takze som spokojny a idem si znova pustit sceny v ktorych sa Jamie pohupuje a pohupuje az to pripomina skôr sexualne polohy ako nejaky trening. Len tie prestrihy na spoteneho Travoltu to kazia. 7/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Za neuveriteľný sexappeal Jamie Lee Curtis, nech si hovorí kto chce čo chce, pred tými 25-30 rokmi to bola ozaj kočka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten průměr dávám hlavně za Jamie Lee Curtis, která je jako cvičitelka aerobiku naprosto neodolatelná. Ty její pohyby... Příběh tohoto filmu je ale neskutečně vykonstruovaný, kdy už si scenáristé ani nevěděli rady, tak ho rovnou roztahali do dvou hodin. Dění přitom zase tak zajímavé není a vy si stejně nejvíc užijete tu romanci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neskutocny financny prepadak, spoteny Travolta mi bol doslova odporny a ukajat sa na seksy spodnom pradle tej zenskej tiez nemam zapotreby. Podla mna je to uchylne asi ako masturbacia a sex po telefone : 5 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dokonalá je tu hlavně Jamie Lee Curtis. Cvičitelka v úboru nemá chybu. Jinak místy vcelku banální, ale přece zajímavé polodrama polokomedie. Novinář čmuchá sólokapra a načmuchá lovestory. A navíc svou vlastní...75% ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1986 : NOMINÁCIE (3) : Najhorší herec - John Travolta, Najhoršia herečka VR - Marilu Henner (spolunominácia za viacero filmov), Najhorší scenár - Aaron Latham, James Bridges. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Páni, to je ale hloupý film. Už dlouho jsem neviděla větší volovinu. Nejen že je to mimořádně stupidní nápad, špatně napsaný scénář a hrozně nesympatické prostředí celého děje, navíc mi to ještě kazila nesnesitelně zrůdná Curtisová, na kterou se doopravdy nedá dívat. Vždyť ta už skutečně nevypadá ani jako žena. Trapné, nepovedené, nudné. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ajajaj.... fitnesová móda poloviny osmdesátek, to nechceš.... :)). Jedna hvězdička za ní (jsem se docela místy pobavil) a jedna za Jamie Lee, ona byla vždycky taková zvláštní, asi nebyla nikdy typem prvoplánové  modelky, ale jedno se jí upřít nedá - tehdy, v nějakých 27 letech, měla teda luxusní postavu. Ale jinak je to vlastně kravina o ničem, když nepočítám cvičební úbory, lesklé silonky, u pánů směšně vycpané rozkroky a ty chemlony na hlavách ... občas taky u pánů :). ()

Igy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Před časem mě napadlo podívat se, čím byl inspirovaný videoklip Call on me - a vážně jsem to neměla dělat ... Jeden z nejodpornějších filmů, jaké jsem kdy viděla ... opravdu krajně nechutná přehlídka úchylných crossdresserů, jejichž králem je i na muže velmi mužný Jamie Lee Curtis ... Při některých záběrech na tohoto il castrato jsem musela odvrátit zrak, ble .... brrr, i při vzpomínce se otřepávám hnusem ... Když čtu některé komentáře, které se nad tím monstrem rozplývají, představuju si, jak asi člověk s takovými choutkami vypadá - je něco takového patrné na pohled ? (ačkoliv ve světě, kde davy žerou i "těhotenství" něčeho takového jako sere na vilijems, je asi možné považovat za ženu i džejmího) ... no a Travolta s těma trenclema vycpanejma dvaceti ponožkama, hnus sarasáně  ... kdyby tenhle film mohl chodit, každej, kdo by šel za ním, by si a tom slizu rozmlátil držku ... no a že je to jinak úplná debilotina bez děje či čehokoliv dalšího, to není třeba zmiňovat; prostě  tranďárna - devianti deviantům ()

Reklama

Reklama