Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

leafroller 

všechny recenze uživatele

Tento film mě dokonale překvapil. Šílené skoky dějové i skutečné, skryté identity, umírající i ožívající a gang motorkářů ve zmrzlinářském voze....to je jen závdavek dobré magorie. Dalším překvapením bylo herecké obsazení. Z velkých ranařů lze kromě hlavního hrdiny jmenovat jen Dannyho Treja. Potěšila mě však plejáda mých oblíbených přicmrndávačů. Matka byla myslím oponentkou Jima Carreyho ve Lháři, ind rozhodně prodával televize v Rande měsíce a kolohnáta z Velké ryby jistě drezuroval Mémini (to bych se skoro vsadil). A roštěnka? Ta byla velmi "šukadelická" a když jsem ji viděl naposled, pomáhala někomu hledat "mužo"... Děj valil dopředu, jak se na silniční film sluší a když bylo potřeba přeskočit kapitolu, tak se fakt skákalo, kostrbaté vysvětlování reality bylo nahrazeno velkým štěstím (něco jako v 96 hodinách). A pak už byl jen happyend, aneb jak se česky říká: žili šťastně až do smrti. Pokud si chcete odfrknout od všeho toho umění, co na nás současná kinematografie chrlí (ehm), pak je Bubliňák jasná volba. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film sice jede podle stokrat omletejch klise od zacatku do konce, nicmene ja se taky od zacatku do konce bavil. Jediny, co je na filmu asi originalni, je typek v bubline a tenhle napad tu tvurci stoprocentne vyuzily. Jinak celej film je v podstate takova roadmovie, kdy Jimmy na svy ceste potkava uchylacky lidi, ktery mu bud pomuzou, nebo ho otravujou a vsichni jsou hodne zajimavy, at uz to je sekta, ktera si mysli, ze je vyvolenej, dva asi stopadesatilety dedci, banda zrud, banda motorkaru v cele s naprosto dokonalym Danny Trejem a dalsi a taky nesmim zapomenout na Verne "Mini-Me" Troyera. Takze i kdyz se nejedna o nic kdovijak uzasnyho ani originalniho, svuj ucel pobavit to plni na sto procent, taky velkou zasluhu na tom ma hlavni hrdina v podani Jake Gyllenhaala, kterej je paradni. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ujetá road movie o týpkovi v igelitové kouli. Čekal jsem standardní nudnou komedii z hnUSA, ale film byl nečekaně příjemný a místy velmi zábavný. Danny Trejo potěšil jako nikdy a celkově byly ty postavy nasoukané do zápletky opravdu výživné. Z prostého rámce "Jedu za svou milou, abych překazil svatbu," se tak stává našlapaná komedie s honičkou hned několika druhů magorů. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

je fakt že děj je šílenej,ztřeštěnej a ještě kdovíjakej ale když se chci jednoduše pobavit a nechtít přemýšlet nad tím či oním,tak si pustim tenhle film,páč ten je na to jak dělanej.....nejlepší byl ten ten chlápek na zastávce..co tam vůbec dělal,prodával lístky nebo jen poskytoval informace o jízdním řádu.?..pro mě-80%... ()

deepend 

všechny recenze uživatele

Bubliňák je hodně ujetá komedie o klukovi, který se narodil bez imunity a proto musí žít v bublině, jenže pak se zamiluje a .......Asi je jasné jak to skončí. Bubliňák není žádné veledílo, ale "jen" příjemná komedie,v hlavní roli úžasný Jake Gyllenhall. Jo a taky se mi líbily narážky na Freaks a Absolventa. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama