Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

A opet pujdu proti proudu :-) Puvodne jsem tu mel 3 hvezdicky, ale nyni po nescetnych reprizach na HBO to musim opravit ne o jednu, ale hned o 2 hvezdicky nahoru. Kdyz jsem tento film videl uz asi po pate, tak jsem si zacal vsimat drobnych detailu, ktere z teto komedie dela neco neobycejneho. At uz je to uzasne roztomily Jake Gyllenhall, genialni Danny Trejo a jeho motorkarsko/zmrzlinarsky gang, Bright & Shiny kult, Doktor Phreak, typek na autobusove zastavce, Pappy, Pippy a Behna nebo Japoncici. Pokazde, kdyz tento film davaji, tak se na nej znovu podivam a to se mi stava pouze u hrstky filmu."Dekuji inspektore, dnes vecer se za Vas pomodlim ... abyste dostal rakovinu varlat!!!"... "Zmrzlina! Zmrzlina! ... Curry!!!" ... "Prave umrelo prase Karla Pettersna!" ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Takhle se zrovna nudím tak si zapnu televizi na HBO.Dávali tam nějaký zajímavý film už ani nevím který to byl, ale ten zrovna končí.Mrknu co dávaj po tom a tam vidím bubliňák.Tak si říkám panebože co to zase dávaj za pitomost, ale pak se koukám a vidím Jakea Gyllenhaala tak si říkám to nemusí bejt zas taová bejkárna.Sleduju dál a do filmu jsem se dostával čím dál víc.Pak vidím týpka Dannyho Treja a k tomu mi ještě hraje skvělá hudba takže to co jsem od tohoto filmu čekal zase tak hrozné nebylo.80% ()

Reklama

Gazzy 

všechny recenze uživatele

Musim Bubliňákovi přidat nějaký procenta když vidim ty odpady :)). I když se to tváří jako velkej shit musel jsem to dokoukat abych viděl jak Bubliňák dopadne. Písnička od Blink 182 se perfektně hodí k běhu v bublině a houpání bubliních rukou a maník na autobusovej zastávce je taky skvělej - už jen proto přemrštěný 4. Ted sem si vzpoměl na zrůdy a doktora bublinu LOL ... je tam toho víc, ale uznávam že po minutovým mrknutí a přepnutí jinam bych taky dal odpad. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ujetá road movie o týpkovi v igelitové kouli. Čekal jsem standardní nudnou komedii z hnUSA, ale film byl nečekaně příjemný a místy velmi zábavný. Danny Trejo potěšil jako nikdy a celkově byly ty postavy nasoukané do zápletky opravdu výživné. Z prostého rámce "Jedu za svou milou, abych překazil svatbu," se tak stává našlapaná komedie s honičkou hned několika druhů magorů. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Už když se Jimmy narodil, poznala jeho matka, že s ním není všechno úplně v pořádku. Postrádá totiž vrozenou imunitu, takže každá okololetící bakterie by jej mohla zabít. Proto pro něj rodiče vymyslí speciální gumovou místnost, a všechny předměty do místnosti vstupující jsou předem dezinfikovány. Bohužel pro Jimmyho (Jake Gyllenhaal) to znamená, že ani on nemůže svoje vězení opustit. A jak bych chtěl, zvlášť vě věku dospívání, když se do vedlejšího domu nastěhují noví sousedé s krásnou dcerou Chloe (do které se Jimmy hnedka zabouchne). Ani ona není k jeho citům slepá, nicméně gumová přepážka je od jakýchkoliv choutek dokonale ochrání. A jelikož lepší pankáč v hrsti, než slušnej kluk v bublině, Chloe se chystá za nového přítele vdát. A to Jimmy nemůže dopustit - sestrojí putovní bublinu, ve které musí projet celé státy, aby ve svatbě zabránil. A na cestě potká spoustu podobných individuí, kterým pak ani nepřijde divné, že cestuje v gumové bublině - skupinu náboženských fanatiků, kteří jej považují za boha či uprchlé osazenstvo jednoho cirkusu ... Sice je to blbost, ale nemůžu říct, že bych se nebavil. Trapných vtípků je právě tak, aby to diváka neodradilo a zbytek je docela vtipných. Je pravda, že už na začátku je jasné, jak to celé dopadne - včetně hlavní zápletky, ale což, o to tady přece vůbec nejde. Jake Gyllenhaal si vyloženě natáčení užíval, jeho poskakování v gumové bublině je docela cool - myslím že se to jmenuje zorbing. Na jedno podívání určitě doporučuju, ale nečekejte žádné intelektuální orgasmy .. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama