Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $5,007,898Tržby Celosvetovo $-║ Klasická Americká pitomosť, ktorá aspoň miestami dobre pobaví. /40%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film sice jede podle stokrat omletejch klise od zacatku do konce, nicmene ja se taky od zacatku do konce bavil. Jediny, co je na filmu asi originalni, je typek v bubline a tenhle napad tu tvurci stoprocentne vyuzily. Jinak celej film je v podstate takova roadmovie, kdy Jimmy na svy ceste potkava uchylacky lidi, ktery mu bud pomuzou, nebo ho otravujou a vsichni jsou hodne zajimavy, at uz to je sekta, ktera si mysli, ze je vyvolenej, dva asi stopadesatilety dedci, banda zrud, banda motorkaru v cele s naprosto dokonalym Danny Trejem a dalsi a taky nesmim zapomenout na Verne "Mini-Me" Troyera. Takze i kdyz se nejedna o nic kdovijak uzasnyho ani originalniho, svuj ucel pobavit to plni na sto procent, taky velkou zasluhu na tom ma hlavni hrdina v podani Jake Gyllenhaala, kterej je paradni. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Milý, hodný a bezelstný Jimmy, vychovávaný matkou doslova i v přeneseném smyslu slova v bublině v podání Jake Gyllenhaala, to byla docela příjemná oddechovka s dost velkým množstvím vtipných scének. Danny Trejo jako drsný motorkář s velkým srdcem taky potěšil. Pravda je, že asi od půlky už to trochu nudí, ale i tak je to pořád docela fajn film. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla poprvé, jako horkou novinku, úplně jsem se do toho zažrala a smála najepným vtipům... Njn, 10 let je 10 let, ale čím je člověk starší, tím mám větší nutkání označovat vše za "infantilní". Tak. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Bubble Boy je komedie, která by se dala označit jedním slovem: úlet. A to totální. Sem tam velmi vtipné, sem tam velmi trapné. Myslím, že oddaní si tuto komedii neoblíbí. Ale nesmíme být úzkoprsí. Zasmála jsem se? Ano. Zejména, když Jimmy bojoval o 500 dolarů, resp. když mluvil s číňany. Na druhou stranu tam ale byly situace, které by se klidně mohly vypustit, např. s krávou na silnici. Každopádně je to ale ten typ filmu, u kterého zítra nebudu vědět, o čem že to vlastně bylo a jediné, co si budu pamatovat, je ta bublina. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Cca 50 procent s tím, že retardovaný Jake začne po půlhodině silně iritovat, což díky bohu bohatě vyrovnávají "vostřič" Trejo, rozjíždění kravských vnitřností (přesně na hraně mezi WTF a OTT) a proklatě mladá a sexy Marley Shelton. K tomu je třeba uznat, že několik vtipů střílí po bránici velmi přesně a byť je to v závěru trochu nuda, oněch krátkých 80 minut utíká bez závratných nároků poměrně rychle. Kdo si užil některý z DVD spin-offů k Prcičkám (především Beta House), neměl by mít s Bubliňákem problém. I když se pořád jedná o film, který buď překousnete, anebo po dvaceti minutách znechuceně vypnete. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Gyllenhaal na takovou bláznivou roli vůbec přistoupil. :D Všechno je tu dost na hlavu padlý, proto se to musí brát s velkou rezervou a když necháte chladný mozek, tak si film užijete a párkrát se i zasmějete. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť že som tento film objavil len nedávno. A to sme si v mojom detstve celá rodina požičiavali VHS kazety skoro každý deň. Cez to všetko som sa k Bubliňákovi nedostal skôr. Takže aj keď tento film je už podstatne starý a nemusí dosahovať kvalít súčasných komédií - ja som sa nadmieru bavil. Čo je ďalšia vec, ktorá ma príjemne prekvapila. Ja osobne mám veľmi rád filmy a hlavne komédie okolo roku 2000 a 2001. Je ich nespočetne i keď majú skoro všetky nízke hodnotenia. Jake Gyllenhaal už vo svojom mladom veku hral Oscarovo, čo potvrdil aj tu, kde si zahral skoro takpovediac retardovaného mladíka. Aspoň tak na mňa pôsobil. Ale on bol len rád, že sa po celom svojom detstve strávenom v jednej izbe, konečne dostal do veľkého sveta, kde sa stretol s radou rôznych postáv a dostal sa hneď do množstva zaujímavých a vtipných situácií. Veľmi ma mrzí že som si tento film neužíval už v časoch jeho premiéry. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Docela podařená a zábavná road movie o klukovi v bublině, která s humorem chvílemi zachází až příliš do extrémů, ale na druhou stranu se tam pořád tolik děje, a některé nápady jsou na nenáročnou komedii hodně dobré, že se to dá odpustit. A vidět pohromadě obra z Velký ryby a me-mini z Austina Powerse mě neskutečně zahřálo na srdci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

A opet pujdu proti proudu :-) Puvodne jsem tu mel 3 hvezdicky, ale nyni po nescetnych reprizach na HBO to musim opravit ne o jednu, ale hned o 2 hvezdicky nahoru. Kdyz jsem tento film videl uz asi po pate, tak jsem si zacal vsimat drobnych detailu, ktere z teto komedie dela neco neobycejneho. At uz je to uzasne roztomily Jake Gyllenhall, genialni Danny Trejo a jeho motorkarsko/zmrzlinarsky gang, Bright & Shiny kult, Doktor Phreak, typek na autobusove zastavce, Pappy, Pippy a Behna nebo Japoncici. Pokazde, kdyz tento film davaji, tak se na nej znovu podivam a to se mi stava pouze u hrstky filmu."Dekuji inspektore, dnes vecer se za Vas pomodlim ... abyste dostal rakovinu varlat!!!"... "Zmrzlina! Zmrzlina! ... Curry!!!" ... "Prave umrelo prase Karla Pettersna!" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kravinka s několika zábavnými momenty a tehdy ne příliš známým Jakem Gyllenhaalem. Děj o klukovi v bublině je divný a celkově je struktura příběhu situována do road movie. Dívat se na to dá, ale podruhé už si to nikdy nepustíte. 40% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Celkem originální téma, které zde však není naplno předneseno a do popředí se dostávají dosti trapné scény, dialogy a postavy. ()

Reklama

Reklama