Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tulák Eddie Lomax je bývalý voják, sužovaný těžkou depresí ze svého života a vojenské minulosti. Chce spáchat sebevraždu, ale ještě předtím, chce navštívit svého indiánského kamaráda Johnnyho, žijícího v odlehlém pouštním městečku Inferno, a darovat mu svou motorku. Cestou přes poušť je napaden bandou rváčů z Hoganova gangu, kteří ho zmlátí, postřelí, ukradnou mu motorku a nechají ho ležet polomrtvého v poušti, aby tu zemřel. Jenže Eddie má mnohem houževnatější kořínek, než by čekali. Zatímco rváči z Hoganova gangu, Ramsey, Matt, Jessie a Petey se vrátí ke každodenní rutině, kterou je terorizování odlehlého městečka a drogový obchod s motorkářským gangem zvaným Heathens. Johnny najde zraněného Eddieho, odveze ho k sobě domů a začne ho léčit. A když se Eddie zotaví, jeho přání zemřít se změní v odhodlání získat zpět svou motorku a to i kdyby měl zlikvidovat, všechny, kteří se mu v městečku postaví do cesty. Kromě svých pěstí a bojových zkušeností, však dovedně využívá i napětí, které v městečku vládne a s pomocí místního všeuměla Jubala Earlyho proti sobě obratně štve Hoganovu bandu a motorkáře. Pomsta v něm probudila nový život a on si vedle snahy osvobodit demoralizované městečko od teroru najde čas i na to, aby se zamiloval do sympatické servírky Rhondy Reynoldsové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Inferna se muselo zkonzumovat nehorázné množství drog, protože natočit něco tak šílenýho, to snad ani nešlo jinak. A právě především u Jean-Clauda jsem po celou dobu sledoval, jestli ještě nemá bílej rypák od koksu, neboť ten tu hází takový ksichty a pózy, že jsem nevěděl, jestli se tomu mám smát, nebo to je fakt takový otřes, ale ve výsledku to nic nemění na tom, že jde jednoduše o jeden z nejhorších filmů Van Dammovi kariéry. Jeho výkon je tu doslova otřesný a nikdo mě nepřesvědčí o tom, že vlastně vůbec věděl, co dělá. Hned v závěsu za ním v konzumaci všemožných opiátu pak určitě musel být Pat Morita, neskutečně trapná to parodie na dědečka hříbečka a když už jsem u toho obsazení, nezapomenutelnou figurkou tu je ještě Bill Erwin, ale v jeho nenapodobitelných výstupech už sehrála svou roli spíš stařecká demence, než vliv omamných látek. Zápletku Inferna jinak odmítám jakkoliv komentovat, to je prostě fakt inferno, bezduchá vypatlanina, kdy je zcela jedno, co se tam děje, protože to stejně neustále působilo jako ta nejamatérštější tvorba vymaštěných hlav, s nehoráznou řadou kiksů, nelogických činů, vět a scén, které vesměs nedávali smysl. A atmosféra se tu pak tvůrcům díky prostředí sice navodit podařila, ale její působivost byla stejně zcela nulová. Ničím dalším, o čem by se zde dalo zmínit, a to třeba i v tom negativním smyslu, už ale Inferno nedisponuje, a tak mohu už jen konstatovat, že tento snímek je zkrátka ryzí filmový odpad, který jasně definuje období Van Dammovi kariéry, kdy byl na skutečném dni, a to jak v osobním, tak profesním životě. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Avildsen je jen posera, kterej neumí točit filmy. Rocky nenatočil on. To natočil Stallone. Je to vidět, zvlášť, když se podíváte na Rockyho 5 nebo třeba na Inferno. Tak posraný záběry, střihy, všechno, je to na prd. Posral to všechno a všem je to celý totálně posraný. Van Damme hraje super, a příběh je parádní, a kdyby ten Posera Avildsen neměl tak parádní lokace, jako má, tak ten film stojí totálně za prd. Takhle je celkem super. Mít tam jinýho režiséra, mohla to být mega bomba. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film som nepochopil. Co to malo byt? Divna komedia? Filozofický film? Akcniak? Vsetko dokopy, ale nic poriadne. A hlavne, co ma na tom malo bavit? Pre mna je to jedna z najväcsich sraciek aku Van Damme natocil. Na celom filme som nenasiel nic, co by ma aspon trochu bavilo a bez pretacania by som film nedopozeral do konca. A aj tak to bola absolutna strata casu. Filmu davam zaporne hodnotenie -10/10. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle blbost sem dlouho neviděl!!! Van Damme si de pro svou motorku a chová se jako kdyby šel pomstít svou zavražděnou manželku....odpráskne dva chlápky v jakémsi bazaru a stařík na něj čumí jak na Boha.....pak řekne pár chlapům ať nechaj holky na pokoji a holky mu ho za to potom na pokoji vykouřej....po tomto debilním grupáči následjí scény vyrvané jako z nějakého westernu před tím již natočeného..originalita opravdu umřela s tim nic nenaděláme ale pro Oscarového režiséra je todle fakt ostuda!!! ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Jestli se bude někdo v budoucnosti pokoušet o definici slova "nepřirozený", nebude se muset trápit sáhodlouhým textem, ale bude mu stačit tam připojit fotku našeho milovaného Žánklády. Jeho naprosto nepřirozené herectví pokračuje i v Infernu (a snad jen Bůh ví, proč se to tak jmenuje). Nesmyslný děj je samozřejmostí, ale tady je vše ještě upgradováno do nadpřirozena díky opravdu těžce iracionálnímu chování každičké postavy, na kterou vaše oko narazí (obě při sledování raději nepoužívejte :-). Takováhle extrémní dávka imbecility naštěstí někdy dokáže být i tak trochu zábavná a v Infernu se budete smát do ksichtu jeho tvůrcům i hercům každých pět minut a na závěr vás bude jen mrzet, že v posteli se Žánkládou neskončila šťabajzna, Jaime Pressly. Ale pozor, po alfasamčím sexu se dvěmi náhodnými blondýnkami se Žánkláda zamiluje a to tak opravdicky, že ho to hecne k závěrečné otočce a létajícímu doublekicku. 30% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Původně nesl snímek název Desert Heat. (Eldrick)

Reklama

Reklama