Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ďaleko lepšia záležitosť, než KRVAVÉ PENIAZE, takisto sa predovšetkým snažiaca za každú cenu byť frajerská, na rozdiel od predchádzajúceho dielu však udrží pozornosť, pretože nevieme čo sa stane a zaujímavé postavy sú rozohrané tak, že si človek až želá, aby k tým neodvratným jatkám nedošlo – čo je v žánri akčnej kúl zábavy veľká výnimka, Slabinou je pomerom aj vývojom čisto skopírovaná štruktúra originálu. Najzaujímavejšie je potom zakomponovanie Ambrosa Biercea, zaujímavej postavy americkej literatúry – i keď napokon vlastne totálne nezmyselné (spoiler = načo je na začiatku titulok, že zomrel za záhadných okolností v Mexiku, ak to nemá súvis s príbehom, o to viac, že je jedným z dvoch preživších ?) – – vychádza mi z toho jedine zámer zmiasť diváka – ale samoúčelné mätenie, to je nič... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: Třetí veselá upíří jatka nás přenesou na Divoký západ, kde se Pancho Villa, desperáti, katova dcera, kat, kněz a jeho žena přes veškeré počáteční neshody dostanou do upíří hospody, kde samozřejmě půjde o život a o krev. Pokud první díl měl jakýs takýs nádech černohumorné originality, teď už by to snad mohlo stačit. DVD: Nabídka bonusů obsahuje trailer na tento a druhý díl s CZ dabingem, fotogalerii a vystřiženou scénu (spíš alternativní závěr) s CZ titulky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím. Pro mě je tohle svým způsobem asi nejhorší díl celé série. Jeho jediným plusem je přechod do westernového pojetí, protože co se upířích masek týká, tak to byla jedna velká tragédie. Naštěstí se tu objevilo opět několik známých tváří a především dvojice půvabných hereček. Začátek filmu mě bavil tedy rozhodně víc, než následný masakr v hospodě. Úsměvný byl i fakt, že týden po svatbě ještě nadržený ženich neví, co má jeho stará pod hadrama. Být na jeho místě já, tak seru na rozvážení bible, zalezu někde do teploučka a pěkně to prozkoumám. 5/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí příběh o baru nesoucí název ´Od Soumraku Do Úsvitu´ sahá až do dob divokého západu. Spojení westernového a hororového žánru se už nejednou stalo v komiksové tvorbě a mnohdy velmi úspěšně, tak proč to nezkusit i ve filmu. Dějová šablona se striktně drží zcela prvního snímku od Quentina Tarantina, takže v první polovině příběhu se odehrává dějství ryze spaghetti westernové a ve druhé už hororové. Děj je opět velice jednoduchý, ale rozehraný do své dokonalosti. Výprava stojí za uvážení, zato mnohé masky viditelně vypadají jak z osmdesátých let. Snad to byl záměr. Jako videofilm se jedná o žánrovku, na kterou se musí nejdříve zvyknout, neboť vidět upíry na divokém západě se nenaskytá zase až tak často. Ono komiksové převyprávění tomu dodává určitý aspekt, ale jinak se nejedná o nic světoborného. Předvídatelnost známého děje vůbec kazí filmový zážitek. Za podívanou to však stojí, ale nejlepší by bylo na první snímek zcela zapomenout, jinak to prostě nebude ono. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po ukážkovej dvojke, ktorá je taktiež video film, pokračovanie nedopadlo zle, práve naopak, je to ešte stále na priemernej úrovni aj keď kvality prvého dielu nedosahuje. Réžii sa chopil Pesce, ktorý nemá až tak vela skúsenosti, ale milo ma prekvapil. Danny Trejo v roli barmana je znova vynikajúci, triky taktiež nevyzerajú zle a dočkáme sa tu aj poriadneho masakru v druhej polovici. Kopíruje to niečo aj z jednotky, čo je len dobré a o zábavu máme postarané, no a ten divoký západ je fantastický 80 percent. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)

Reklama

Reklama