Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pane, môžem vedieť aspoň vaše meno? Keby vás niekto hľadal...“ – „Mňa nikto hľadať nebude.“ Mám tejto série plné zuby. Už prvý diel dua Rodriguez/Tarantino nebol žiadnou srdcovou záležitosťou, ale dialógy, postavy, herci, akčné scény, efekty a nápady (vysvätený kondóm) BOLI na 80%. S oškretými ušami, ale boli. No už druhý diel s Robertom Patrickom bol jedným slovom strašný (20%) a tak si Tarantino/Rodriguez už len ako producenti pomysleli „už nemáme čo pokaziť“ a (viď. CHVENIE 4) namiesto klasickej trojky prišli s prequelom. Ale koho zaujíma, ako to všetko začalo, kde sa upíri vzali, kedy na scénu prvý raz nastúpil barman Dannyho Treja a kde je počiatok putiky Titty Twister? Myslel som, že horšie, ako dvojka, to už nebude. No... v podstate nebolo. Nebolo to horšie. Bolo to rovnako zlé. Prvých 30 minút si to vďaka westernovej atmosfére udržovalo aspoň symbolický náznak môjho záujmu. Následne ale začalo ísť všetko do čerta, od hercov cez masky po triky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dil pripomina jednicku o moc vic nez druhej, navic se odehrava v paradnim prostredi, herci opet, jako v pripade druhyho dilu, za moc nestoji, ale sem tam utrousi nakou hlasku a akci zvladaj. Problem je, ze prvni pulka je precejen takova drobet roztahana a ne moc zabavna, nastesti druha to bohate vynahradi, takze nakonec opet paradni zabava za lepsi 3*. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem to má společné jen tři věci: polovinu názvu, upíry a vyprsené upířice. Nicméně je to čistokrevné akční béčko, krvavé jak zákon káže, plné opravdu nápaditých akčních scén (namátkou ta s dostavníkem)... Je to film, kvůli kterému jsem kdysi byl schopný vydržet vzhůru do půlnoci a pak u televize trčet do dvou hodin ráno. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hrdina občianskej vojny a spisovateľ Ambrose Bierce odišiel do Mexika s úmyslom pripojiť sa k revolučným jednotkám rebela Pancho Villa. Posilnil jeho rady. No ešte pred tým zažil desivé dobrodružstvo s bandou krvilačných upírov. Oproti pôvodnému snímku, ktorý v roku 1996 natočil režisér Robert Rodriguez je toto tretie pokračovanie len slabý odvar. Pokus natočiť mexikánsky vamp western sa moc nevydaril. No na jedno pozretie a za dve hviezdičky to stojí. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Já jsem Kiksla, odvedu vás do pokoje." Jasně, jmenuje se Quixtla, jenže v dabingu to znělo trochu jinak.... Více jak třetina je western bez upírů, ale má vcelku spád a přestřelka u šibenice je solidní. Těžiště téhle upírské komedie ovšem leží v baru uprostřed pustiny, kde se všichni nakonec sejdou a z větší části se navzájem vykydlí. Bandité, vojáci, cestující, dobrodruzi. Nejprve něco orgií s prsatkami a pak si vše jde pěkně po krku, takže lítají ruce, hlavy a dojde i na střeva a koule ven. A samozřejmě krev stříká v galonech...rozkošné. Nemluvě o rozpárané babičce a překvapení uvnitř. S tímhle kouskem jsem se kdysi minu la vidím, že to byla chyba, jelikož jako odlehčená jednohubka mi to sedlo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Kamera, herci, interiery jak z mexické telenovely ... jen teda v té telenovele neuvidíte v průměru jednu kozu na jednu minutu ... Nuda, jenž nemá zhola nic společného s původním filmem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po hovadské dvojce o něco lepší počin.A kdyby se to jmenovalo jen Katova dcera.Tak dám klidně 3 hvězdy.Od soumraku do úsvitu je prostě jen jedno. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Taky hezkej příklad jak těžit z něčeho co nemá vůbec žádnou cenu. Kopíruje trošku jedničku,ty kurvy v tom bordelu taky nejsou nic moc. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych to řekl jazykem Tarantinova fanouška: Takže tady máme film. Plus úplně stejná zápletka a westernový kabátek. Mínus Tarantino/Rodriguez... Třetí výlet mezi mexické upíry je opravdu úplně vyvařený z prvního dílu, což je docela logické, poté co dvojka znamenala veliký odklon, když tolik pro příběh důležitý bar mých snů Titty Twister hrál v druhém dílu jen vedlejší roli. Pesce dokonale dodržel i rozdělení filmu, kdy první půlka je hodně stylový western s trochu klipovou režií plnou zpomalovaček a povedenou vizuální stránkou a druhá polovina je klasický upírský krvák, kdy se musí misionáři spojil s desperáty, aby mohli bojovat proti upírům z jedné hospůdky. Není to taková sranda jako jednička, ale třeba při fóru, ve kterém hrál roli nůž schovaný v botě a reprodukční orgány jednoho upíra jsem se skoro válel smíchy po zemi. Jinak se jedná o sebe-uvědomělou a s nadhledem branou béčkovou jízdu s jednou hodně silnou lekačkou (Bacha na trenýrky:-), která kvalit prvního dílu nedosahuje, ale ostudu mu rozhodně nedělá. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

2* za ty kulky na bote a krajinu:) ... Zbytečné pokračování dobrých dvou dílů. Ale prostředí bylo krásné a to ne, že ne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Rozhodně atmosféra a hlavní aktéři působili pozitivně (až na tu zubatou visící rejdu) ale zbytek buď to komický (při nejlepším) a nebo prostě slátanina. Hadí žena mě dostala, ale opravdu mohli ty striptérky vybrat lepší.. kam se hrabou na Salmu. Líbila se mi nejvíc finalní scéna jen tak z nostalgie. SPOILER: A co tam kurva dělal Parks, když ho v jedničce odpráskli? To jako neexistujou jiní herci? ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Proč jsme víc jak půl hodiny čekali na soumrak? Westernový úvod je sám o sobě slušný, jenže to by se to nesmělo jmenovat Od soumraku do úsvitu. Jinak zábavné béčko, ale tam, kde byl Rodriquez suverénní a sám se režírováním bavil, tady v pohodě odzíváte. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: Třetí veselá upíří jatka nás přenesou na Divoký západ, kde se Pancho Villa, desperáti, katova dcera, kat, kněz a jeho žena přes veškeré počáteční neshody dostanou do upíří hospody, kde samozřejmě půjde o život a o krev. Pokud první díl měl jakýs takýs nádech černohumorné originality, teď už by to snad mohlo stačit. DVD: Nabídka bonusů obsahuje trailer na tento a druhý díl s CZ dabingem, fotogalerii a vystřiženou scénu (spíš alternativní závěr) s CZ titulky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím. Pro mě je tohle svým způsobem asi nejhorší díl celé série. Jeho jediným plusem je přechod do westernového pojetí, protože co se upířích masek týká, tak to byla jedna velká tragédie. Naštěstí se tu objevilo opět několik známých tváří a především dvojice půvabných hereček. Začátek filmu mě bavil tedy rozhodně víc, než následný masakr v hospodě. Úsměvný byl i fakt, že týden po svatbě ještě nadržený ženich neví, co má jeho stará pod hadrama. Být na jeho místě já, tak seru na rozvážení bible, zalezu někde do teploučka a pěkně to prozkoumám. 5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě levný a mnohem slabší televizní remake jedničky, který tvůrci chtěli alespoň trochu ozvláštnit tím, že mu dali historicko-westernovský háv (mé první velké ouvej - míchání westernu a horroru mě nebere snad ještě více než míchání horroru s fantasy) a jednou z hlavních postav učinili skutečnou osobu Ambrose Bierce (mé druhé velké ouivej - chudák Ambrose, tohle si opravdu nezasloužil). To šmírování a opisování jedničky je tak očividné, že tu a tam působí i komicky. Což je asi (nebudu-li počítat Rebeccu Gayheart) jediná světlá stránka filmu. 1.5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Moc verzi na filmy je a je toho moc a u dvojek je vždycky naděje opáčka pod dvojky je to fakt už ztráta a zklamání upíři jsou v tomhle filmu přeci jen jednoduchá příběhová věc. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň poslední (co já tedy vím) díl od povedené sérky o jednom upířím hostinci.Samořejmě co se do kvalit kultovní první části týče,nesahá jí ani po kotníky,ale i tak jsem se pěkně béčkově pobavil.Opět dobrák Danny Trejo coby barman,to je prostě mazák:).Série gore scén dle libosti a gusta milovníků tohoto žánru, dostatečně suchý humor,no pro mě lehce nadprůměrná zábava.3,5* ()

Reklama

Reklama