Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Decker 

všechny recenze uživatele

Uz celkem o nicem, ale lepsi nez dvojka. Kazdopadne jde o druhorady beckovy film s beckovymi herci, ale cas od casu si to dovolit muzeme ;-) Mimochodem podle me tato serie mela skoncit puvodnim From Dusk Till Dawn, ale je to jen muj osobni nazor. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavně béčkový "mexický" western dějově variuje jedničku, když různorodé skupinky individuí svedou strastiplné cesty (útěky, pronásledování) do podezřelého pouštního baru. A stejně jako v kultovním předchůdci je druhá polovina – čvachtavá mlácená s hnusnými krvesaji – výrazně monotónnější a nezáživnější, byť humorné ujeté nápady (likvidace hlavní padoušky) ani tragické efekty (dtto) nepostrádá. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Komedy-horor "Od soumraku do úsvitu" mě osobně nikdy nijak nezaujal, a to aniž bych si od něho cokoliv sliboval. Natož pak toto další pokračování. [3/1O] ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dvojka líbila víc. Tento díl mi přijde jako jednička posunutá o pár desítek let do minulosti. Ale pořád ještě je to zábava. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že ten tragický dobový úvod pretrpím. Potom mi ale zaplo, že takto to bude najskôr pokračovať aj naďalej... A nezachráni to ani inak celkom dobrý Michael Parks, veď čo už on zmôže proti šerednej mladej pištolníčke? Nič. Ešteže je tu starý známy barman Danny Trejo, ktorý to obsadenie aspoň trochu pozdvihuje. Inak sú to len samé kecy, nuda, ešte smiešnejšie netopiere a na záver vysvetlený pôvod striptérky z "jednotky". Častejšie som pozeral na hodiny, než na obrazovku, len aby sa to už skončilo. Ale tú * vypotím. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Ucházející western a následně obstojná vampírská řežba. Trošku mě zmátlo, že první upír se ve filmu ukáže až v druhé polovině, ale potom to stojí zato. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o něco lepší než předchozí díl, nicméně kvalitám originálu se to pořád ani vzdáleně nepřibližuje (ač to v mnohém právě na jedničku odkazuje). Nicméně zasazení děje do éry divokého západu byl dobrý nápad... ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší než druhý díl, zasazení do divokého západu se ukázalo jako slušný tah. Bohužel to je asi jediná větší výhoda, a tak budu víceméně kopírovat předešlé hodnocení. Spousta krve a zvrhlostí graduje víc než předtím a kdo má rád tenhle styl černého humoru, asi si přijde na své. Já se tak akorát zasmál ukopnutým upířím kulkám. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to horší než jednička, ale lepší než dvojka. Horor určitě ne, obsazení nic moc, ale dalo se to. Za mne 55%. ()

wakeup 

všechny recenze uživatele

Slabsi tri, ale oproti dvojce vice podobne jednicce. Zda se ze soumrakova serie nema klesajici rytmus, ale spis kolisajici, takze netocit ctyrku!! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Začátek je strašně protáhlý, než se začne dít to podstatné, upírské. A to upírské je pak hodně dementní. Strašný propad od jedničky. A to tam figuroval sám R. Rodriguez ohledně scénáře - nechápu !!! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí příběh o baru nesoucí název ´Od Soumraku Do Úsvitu´ sahá až do dob divokého západu. Spojení westernového a hororového žánru se už nejednou stalo v komiksové tvorbě a mnohdy velmi úspěšně, tak proč to nezkusit i ve filmu. Dějová šablona se striktně drží zcela prvního snímku od Quentina Tarantina, takže v první polovině příběhu se odehrává dějství ryze spaghetti westernové a ve druhé už hororové. Děj je opět velice jednoduchý, ale rozehraný do své dokonalosti. Výprava stojí za uvážení, zato mnohé masky viditelně vypadají jak z osmdesátých let. Snad to byl záměr. Jako videofilm se jedná o žánrovku, na kterou se musí nejdříve zvyknout, neboť vidět upíry na divokém západě se nenaskytá zase až tak často. Ono komiksové převyprávění tomu dodává určitý aspekt, ale jinak se nejedná o nic světoborného. Předvídatelnost známého děje vůbec kazí filmový zážitek. Za podívanou to však stojí, ale nejlepší by bylo na první snímek zcela zapomenout, jinak to prostě nebude ono. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Señor, a lot of white folks go missing in these parts. Can I ask your name in case someone come looking?" "Bierce. Ambrose Bierce. And no one will come looking." Dvojku jsem strategicky vynechal, ale The Hangman's Daughter rozhodně stojí za to. Jasně, struktura je skoro to samé a zvrat úplně ten samý jako v jedničce, ale tentokrát je první polovina akční western plný kulervoucích a zábavně brutálních přestřelek, groteskních nahláškovaných postav (včetně těch vedlejších – němý kočí a slepý střelec jsou jasným highlightem) a nihilistických spisovatelů. No, aspoň jednoho. Trochu škoda, že Michael Parks, je víceméně (spíš více) pasivním pozorovatelem, protože co věta, to perla a navíc slouží jako příjemné zakořenění příběhu v reálném světě. Na druhou stranu, hraje reportéra a spisovatele, takže pozorování je vlastně jeho práce. Jinak film rozjíždí více provázaných linií, lehce rozvíjejících minulost některých postav z původního From Dusk Till Dawn, jež se samozřejmě spojí v Titti Twisteru, kde se znesváření protagonisté postaví upírům – a opět je to řezničina, jak se patří. P.J. Pesce je mnohem lepší režisér, než bych čekal a stylové využití kulis, malovaných pozadí nebo dynamických kamerových nájezdů je jenom špička ledovce. Hustodémonsky krutopřísná podívaná. ()

Reklama

Reklama