Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

AngelG 

všechny recenze uživatele

Jak už tady bylo řečeno, tak po dvojce (ze které se chtělo člověku zvracet, smát a plakat zároveň), je trojka zase konečně slušná a neposírá úžasný první díl tak, jako dvojka.. vcelku dobré pokoukání se spoustou krve a dalších jiných tekutin.. ()

dandislav1991 

všechny recenze uživatele

Tak vrátili jsme se v podstatě na začátek, ale co Vám budu povídat, nechápu proč, od odpadu to dělí jen vtipné bitky s potvorama ... ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

To, čo bolo na jednotke dobré a vtipné, tu okázalo skopírovali, nie však veľmi úspešne. Pre mňa veľmi podpriemerná kópia jednotky zasadená akurát do inej doby. Prihlúply príbeh, príšerné herecké výkony a žiadne napätie. Čo s takým hororom? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pokud to budeme srovnávat s dvojkou, tak je tu vyloženě stoupající tendence. Dvojka byla totální průser, a i když Katova dcera "vypráví" 50 minut "příběh", který nemá s příběhem nic společného, tak v poslední půl hodince co film trochu zachraňuje, přesto samozřejmě se nemůžeme bavit, pokud někdo bude srovnávat s jedničkou. ()

havran 

všechny recenze uživatele

Jak už tady někdo napsal, je to slaboučký vývar z jedničky. Prvních 20 minut je aspoň trošku originálních, ale pak.....nic, nic a furt nic....Raději zkoukněte ještě jednou jedničku, ta za to stojí! Tak po pravdě 1 a 1/2*. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No budiž. Lepší než druhý film, ale že bych se nějak bavil se říci nedá. Zase zbytečně dlouhý nosný příběh. V závěru už ani ty masky a triky nic moc. Asi se to okoukalo nebo co. Zaujala mne Ara Celi jako Esmeralda. 1211128341/8914 ()

Weissik

všechny recenze uživatele

Že by to byl bůhví jakej šlágr, tak to teda ne. Postav je podle mě zbytečně moc, i když alespoň máme tušení, kdo to zrovna komu pojídá končetiny. A konec... říkal jsem si, že ted by se to mohlo rozjet :D ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než dvojka. A to proto, že příběh vesměs kopíruje jedničku. Ale hlavně já osobně mám slabost pro tyhle western - horory. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Mě se líbili i předchozí dva díly a třetí taky nezklamal. Parádní podívaná. Podobný styl jako jednička. Hodně se mi líbila hudba Nathana Barra (Cabin fever, Hostel)...ta tomu dával hororovou atmosféru. Jinak vážne super. Jo a taky si myslím, že je to vše pozpátku. Měli by jste se dívat od třetího dílu k prvnímu..potom to má souvislost. ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

Parádní smyčcová hudba dává filmu opravdu temnou hororovou atmosféru + prvky westernu je skvělá kombinace. Ani třetí díl nezklamal. Pět hvězdiček!!! ()

xander 

všechny recenze uživatele

Na začiatok poviem že tento snímok je 100 percentné béčko. O hercov nejde, niesú príliš zaujímavý. Prvých 60 minút je dosť nudných až na úvodnú vydarenú akčnú scénu. Ale potom začne dosť adrenalínová jazda. Zmes čiernej komédie a krvavého hororu je celkom zábavná. Ale ako som povedal je to béčko a krátko po skončení filmu som si z neho už nepametal skoro nič. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Od soumraku do úsvitu 3 je bez fantazie.Začíná jako průměrný western a pokračuje jako americká divadelní hra o upírech,kde je stará upírka se šedivým rozcuchaným bobrem mezi nohama :-D. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Westernová kopie původního filmu. Není tak vtipná a překvapivá jako originál, obsazení o dva řády horší (s výjimkou Danyho Treja, Temuery Morrisona a Rebeccy Gayheart ve vedlejších rolích), ale proti ostudnému druhému dílu je to velké zlepšení. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Snad to mělo raději zůstat jako western. Jako žertovný horor je to slabota, která má hloupé kulisy jak televizní pohádka. ()

Reklama

Reklama