Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: Třetí veselá upíří jatka nás přenesou na Divoký západ, kde se Pancho Villa, desperáti, katova dcera, kat, kněz a jeho žena přes veškeré počáteční neshody dostanou do upíří hospody, kde samozřejmě půjde o život a o krev. Pokud první díl měl jakýs takýs nádech černohumorné originality, teď už by to snad mohlo stačit. DVD: Nabídka bonusů obsahuje trailer na tento a druhý díl s CZ dabingem, fotogalerii a vystřiženou scénu (spíš alternativní závěr) s CZ titulky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Třetí díl soumračně - úsvitné řady v sobě nenápadně skrývá něco víc, než "jen" vydařené oddychové béčko, a to prostřednictvím postavy Ambrose Bierce (naprosto vynikající Michael Parks). Jak jsem se dočetl, onen americký novinář a spisovatel horrorových a mysteriózních povídek skutečně beze stopy zmizel během občanské války v Mexiku koncem prosince roku 1913. No a pakliže jste někdo četli jeho povídku Případ na mostě přes Soví řeku (na kterou je odkaz i ve filmu), mohla vás napadnout nabízející se pointa, že filmový Ambrose Bierce ve skutečnosti zemřel hned na začátku před popravčí četou, a celý film pak byl vlastně jeho posmrtný sen, respektive sen v okamžiku smrti před odchodem duše do posmrtného barda... Ale dost metafyziky. Hangman's Daughter je epičtější, pestřejší a na pohled přitažlivější než dvojka, ale k plnému počtu mi přeci jen ještě trochu něčeho schází... Nejspíš za to může opět ta televizní výprava (jedná se o video film). Jinak z mé strany ovšem naprostá spokojenost, se scénářem i s herci. Skvělého Michaela Parkse už jsem zmínil, dál mě zaujal třeba kat Temuera Morrison, biblistka Rebecca Gayheart, a upíří matka Sonia Braga mi i přes svůj věk přišla víc sexy, než její dcera Esmeralda (Ara Celi) i Salma Hayek dohromady (tedy ony jsou vlastně jakoby jedna a táž osoba). Nejhustší ovšem byla "babička"... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem to má společné jen tři věci: polovinu názvu, upíry a vyprsené upířice. Nicméně je to čistokrevné akční béčko, krvavé jak zákon káže, plné opravdu nápaditých akčních scén (namátkou ta s dostavníkem)... Je to film, kvůli kterému jsem kdysi byl schopný vydržet vzhůru do půlnoci a pak u televize trčet do dvou hodin ráno. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dil pripomina jednicku o moc vic nez druhej, navic se odehrava v paradnim prostredi, herci opet, jako v pripade druhyho dilu, za moc nestoji, ale sem tam utrousi nakou hlasku a akci zvladaj. Problem je, ze prvni pulka je precejen takova drobet roztahana a ne moc zabavna, nastesti druha to bohate vynahradi, takze nakonec opet paradni zabava za lepsi 3*. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Temer do pulky regulerne nudny mextern (nebo jak se rika cistokrevnemu westernu z Mexika ;]), a pak 4x vyvarene ponozky z prvniho dilu. Kazda postava ve filmu si zasloulozi zemrit, je to samy hnusak - stejne jako exkluzivni producenti tohoto "dilka" Tarantino s Rodriguezem. Film je vyjimecny tim, ze se nesnazi absolutne nic vysvetlovat, takze na jakekoli otazky, co film od zacatku nabizi se odpovedi nedockame... snad ve 4.dilu... HOSTIA PUTANA - to snad ne! Kazdopadne proti druhemu dilu je to super... ;]] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)
  • Michael Parks, který si ve filmu zahrál postavu Ambrose Bearse, se v prvním snímku série objevil jako texaský ranger Earl McGraw. (gogos)
  • I toto pokračování soutěžilo o cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. Zůstalo však pouze u nominace. (Terva)

Reklama

Reklama