Reklama

Reklama

Betonová válka

všechny plakáty

Obsahy(1)

S policistou Jeffem (Paré) se rozejde manželka Susan (Tweed). Ta se po čase seznámí s úspěšným makléřem Ericem (Robert Pucci) a vezme si ho, aniž by tušila, že má novou identitu a své peníze nezískal poctivou prací, ale oklamáním svých ex-přátel z mafie. Vše vyjde najevo, když je Susan unesena Ericovými bývalými kumpány zrovna v den, kdy do jejího nového domova přijíždí s rozchodem stále nesmířený Jeff, aby jí popřál k výročí. Eric Jeffovi vše vysvětlí a oběma rivalům nezbývá, než alespoň dočasně spolupracovat... (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

ALVIM měl na skladě jak koukatelná akční béčka (NEPOSLUŠNÝ POLICAJT ZE ST. LOUIS, CARTEL), tak ta nekoukatelná (KAMARÁDI VE ZBRANI). Velenudná BETONOVÁ VÁLKA patří do druhé skupiny. Triviální scénář, úmorná režie, akce o hovně, všichni zúčastnění (Paré, Tweed, Trejo) měli na mnohem víc. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Slušná béčková podívaná, která si nepokrytě půjčuje ze slavné Smrtonosné pasti. Ono se ani není čemu divit, že je tento koncept mezi béčkovými tvůrci tak oblíben, nepotřebujete žádná nákladné kulisy, množství statistů, stačí nějaká opuštěná teplárna, fabrika, barák na odstřel, prostě, spoustu trubek, zákoutí, kde se malá partička herců bude honit a vraždit. Solidně natočená akce, hudba, Paré s hipísáckým hárem, v době kdy neměl vrásky až na podlahu a obarvenou pleš. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Paré s image Janka Ledeckého v béčkovém mixu Die hard a Tequila sunrise. Některé scény jsou docela ambiciózní (zpomalovačky odlétajících nábojnic, přestřelka na schodech nebo zastřelení u malířského plátna), některé opravdu pitomé (Paré, který se během akce stihne 2x umýt a jednou převléci). Celkově Betonovou válku shledávám vcelku roztomilým trashem a v jeho rámci hodnotím průměrně. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Jako harant jsem to žral. Dabing jedním hlasem byl ostrej jako břitva. I když je to strašná chujovina a vlastně taková nepovedená kopie DIE HARD tak přesto mám na Betonovou válku (geniální překlad!) krásné vzpomínky... ()

Rypley odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě celý film se odehrává v nějakém panelovém domě, lépe řečeno betonovém, od čehož je asi odvozen český překlad názvu filmu. akční scény jsou slabé, příběh ještě horší. ()

Reklama

Reklama