Reklama

Reklama

My Sweet Satan

Horor / Krátkometrážní / Krimi
USA, 1994, 19 min

Obsahy(1)

Ricky Kasslin (Jim Van Bebber) je teenager se zálibou v temné muzice, satanismu a drogách, přezdívá si „král acidu“. Potlouká se po městě, občas s kamarády vykoná nějakou tu černou mši, ale především stále užívá LSD, které distribuuje i mezi ostatní. Jednou vyrazí se svým kamarádem do lesa na další trip a vezmou s sebou outsidera Garyho a slušnáckého prodavače z místní sámošky. U táboráku začne Ricky nutit Garyho, aby obětoval satanovi. Jeho požadavky se stupňují, a celá situace se, i díky mimořádné intoxikaci zúčastněných, začne ubírat hrozivým směrem. (J.Connor)

(více)

Recenze (11)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej záhul tenhle nízkorozpočtovej kraťas. S velice jednoduchým dějem o týpkovi, kterej to nemá v hlavě úplně v pořádku a na jedné z chlastaček se neovládne a spolu s jeho kamarádem jim totálně rupne v palici a před očima rudo. Ovšem to, jakým způsobem je to zde podaný, to mne teda fakt posadilo do židle a vyvalil sem voči. Ufff. Někde mezi čtverkou pětkou, s tím že efekt prvotního šoku je tady fakt hodně velkej, takže dávám plnou. Velice extrémní záležitost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak očekával jsem opravdový nářez s příchutí satanismu, ale až na pár okamžiků jsem se spíš čuměl na vyhulené retardy, kteří čas od času podřízli nějaké to zvíře, propíchali si bradavky a slovo „FUCK“ bylo jejich životním krédem. Jim Van Bebber je vážně pošahaný, což dokázal už s filmem The Manson Family (2003). Ten opěvovaný finální masakr byl na můj vkus až moc „vyumělkovaný“. Bohužel ale nic víc než průměr v tom nevidím a to jsem se vážně snažil dát tomu šanci. Jinak vážně solidní účes …50% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to poměrně dobře natočené a nějáký dopad to má, ale díky naprosto nekompromisní klišoidnosti jednotlivých charakterů jsem pořád nevěděl jestli je to rafinovaná komedie nebo se to fakt bere tak hrozně vážně. Nechápu, proč musí Ricky vypadat jako Marilyn Manson s úchylnou fixací na ozzyho-vždyť takový stereotyp vypadá tak lacině a srandovně. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neskutočne zverstvo. Dlho som nemal, tak kurefský ohavný pocit po dopozeraní nejakého filmu. Surovo civilne, brutálne násilie a masakrózny záver. Toto bolo dokonca, tak amaterské a nizkorozpočtové, že to posobí ako živý dokument.. Bebber, je zvratený magor, ktorý keby dostal vysší rozpočet, rozpútal by na svete peklo! ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Van Bebber je spravnej psychopat. Jeho Ricky a ten druhej kamarad jako by vypadly z Mansonovy rodinky. Po trochu nudnym zacatku prijde posezeni u taboraku kde se boda a boda a boda a boda a slape po hlave. Na tak kratkou stopaz je to solidni masakr. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný kraťas. Bestialita, absence humoru, kruté násilí, kvalitně a uvěřitelně natočené gore (rozdupání hlavy u táborového ohně je opravdu děsivé). Z filmečku přímo srší zlo a satanizmus. Má schopnost zanechat vás po shlédnutí příjemě šokované. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Masaker?Kde?Uz mam zase pocit tu na CSFD,ze vidim uplne nieco ine,akoze v zavere dojde na trosku nasilia a film the end,nudny kratas,na ktory si zajtra ani nespomeniem...:⁠-⁠) ()

Reklama

Reklama