Reklama

Reklama

Jönssonovi a Dynamit Harry

  • Švédsko Jönssonligan & DynamitHarry (více)

Obsahy(1)

Jönssonův gang pořádně zpackal odvážnou loupež a jeho šéf se teď musí skrývat před policií – a taky se pomstít úhlavnímu nepříteli. (Netflix)

Recenze (1)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

„Nechceš snad do mého geniálního plánu zapojit i svého napůl hluchého bratrance? Poté, co se naposledy opil, vyhodil do vzduchu parkovací automat.“ No konečně ho tady máme, Björna Gustafsona alias Harryho! Scény z Harryho domku mě tu bavily asi úplně nejvíc, ještě spolu se sekvencí, kde vystupuje Gösta Ekman v převleku za německého překupníka. Pro mě je druhý díl Jönssonových, s již plnou partičkou a taky poprvé se objevujícím jejich největším protivníkem na stopě, komisařem Perssonem v podání Carla Billquista, ještě snad i kapánek lepší, než „jednička“. Na komedii mají všechny ty loupeže, podfuky a jiné operace možná až nezvykle pomalé tempo, s detailním zachycením všech úkonů, ale přesto mě vůbec nenudí (naopak, v nejlepším ještě zazvoní u dveří výtečník s vysavačem! :o)). Opět oceňuji ojedinělou atmosférou, v níž se takřka neustále snoubí vtip spolu s napětím, které pak v závěrečné dlouhé akci lze pomalu až krájet. [85%] ()

Související novinky

Režisér Sněhuláka hledá vykoupení

Režisér Sněhuláka hledá vykoupení

25.06.2018

Tomas Alfredson, režisér univerzálně nenáviděného Sněhuláka s Michaelem Fassbenderem, by si rád napravil reputaci. Autor oceňovaných snímků Ať vejde ten pravý nebo Jeden musí z kola ven se proto… (více)

Reklama

Reklama