Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Trojská válka tak trochu připomíná bláznivé komedie pro teenagery z druhé poloviny 80. let, což ve mně budí sympatický dojem. I samotný Will Friedle svým lookem připomíná hvězdu zmíněných osmdesátek Coreyho Feldmana. Pod vlivem onoho zmíněného jsem byl ochoten vézt se na "guilty pleasure" notě. Bohužel však tento osmdesátkový závan byl brzy přebit obrovskou dávkou křečovitosti, s jakou se tvůrci při vzniku filmu potýkali. Při chuti mě dokázala držet Jennifer Love Hewitt, která je zde opravdu k nakousnutí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co všechno se může stát při shánění kondomu ukazuje tato komedie. Příběh o mladých určený pro mladé. Sex je zkrátka sex a když je příležitost, proč pro to neudělat všechno. Snímek se kupodivu obešel bez tzv. fekálního humoru, což ukazuje jediné: bez toho to jde také. Děj oplývá značnou jednoduchostí. Prostě se shání kondom. A tak se pořád někde padá, do něčeho naráží, neustále se běhá, atd, atd. Zpočátku je toho ale tolik, že to v druhé polovině stopáže vypadá, že tvůrcům došel dech. Humor je náhle bez nápadů a tím pádem se tak následující dění stává naprosto nezajímavé. Puberťáky snímek pobaví určitě a snad i poučí. On ten kondom je v oné situaci zkutečně potřeba. ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

šílenství od začátku do konce. Město plný autobusákovejch psychopatů, gengů, šílenejch policajtů, vyjebanejch mexikánů, maniodepresivních školníků a do toho všeho kluk co si chce jen poprvý v životě zašukat .) já se bavil. a když sem viděl Jennifer, řikal sem si "tyjo tý tu je tak sedmnáct ne???" A taky žejo taky žejo taky žejo....a už tehdy byla kus ;) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená teenagerovská komedie, která mě dobře pobavila, což je možná proto, že zápletka byla tak prostá a na nic velkého si film nehrál. Patálie se sháněním kondomu zde přináši stále nové a nové situace, které kupodivu baví až do konce. Hodně tomuto faktu také přispívá kupa pořádně ulítlých postav, jejichž humorné výstupy se celým dějem pěkně prolínají. Ani mi nevadilo, že jsem věděl, jak film skončí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Klasická pásová teen-komédia akých je už dnes ako šafranu, príbeh je už riadne prevarený ale aj tak nájdu sa tu nejaké tie scénky čo pobavia, trošku je škoda že sympatická Jennifer Love Hewitt nedostala viac priestoru určite by o niečo spríjemnila pozeranie tejto mierne podpriemernej komédie. /40%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama