Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo by to kdy řekl, že shánění jednoho kondomu může být tak dobrodružné a zajímavé. Ale hlavní hrdina tohoto filmu jménem Brad by mohl vyprávět, jaké peripetie se dají zažít, když si kondom nevezmete dopředu s sebou na schůzku. Ale nakonec mohl být rád, že ten kondom s sebou ten večer neměl u sebe, protože štěstí a pravá láska na něj čekali někde jinde než u Brooke v ložnici. Někdy prostě asi člověk musí zažít různé problémy a zásahy osudu, aby si uvědomil, že své štěstí, které měl celou dobu ve své přítomnosti, okázale přehlížel. Někdo by možná mohl říci, že to je teenage komedie jako každá jiná, že nenabízí nic zajímavého, ale já to vidím jinak. Já tenhle film vnímám jako hodně příjemnou záležitost, kterou jsem si maximálně užil a u které jsem se ani na okamžik nenudil. Navíc některé nápady a fórky jsou hodně zajímavé, až mi několikrát nezbylo než žasnout, kam ti tvůci na ty nápady chodí. Navíc tato komedie z mého pohledu zabodovala i sympatickými hereckými výkony, Will Friedle v roli Brada byl příjemným překvapením, tohoto herce jsem ještě v ničem hrát neviděl a rozhodně zaujal, ale ještě více zaujala velice atraktivní a sexy kráska Jennifer Love Hewitt, která zde byla jednoduše k nakousnutí a skoro jsem se až divil Bradovi, že je s touto kráskou jen kamarád. Takže celkově film vnímám jako hodně příjemnou teenage komedii, na kterou budu rád vzpomínat a které s radostí dávám čtyři hvězdy. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Úlet. A ještě k tomu s naprosto zcestnou zápletkou a trapným humorem. Mohl by snad nějaký soudný jedinec šílet kvůli roztleskávačce-dávačce, která ani není nijak extra hezká a navrch je blbá jak dlabaný necky??? Možná. Je přece jen řeč o amerických teenagerech, že ano:) Ale šílel by někdo kvůli takový frajli, kdyby jeho nejlepší kamarádka byla Jennifer Love Hewittová? To už scénárista a lidi z castingu fakt přehnali... Ale proto, že některým scénkám se vtip upřít nedá a proto, že tu hrála božská Jenn, dávám **. All You Need Is Love:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Klasická pásová teen-komédia akých je už dnes ako šafranu, príbeh je už riadne prevarený ale aj tak nájdu sa tu nejaké tie scénky čo pobavia, trošku je škoda že sympatická Jennifer Love Hewitt nedostala viac priestoru určite by o niečo spríjemnila pozeranie tejto mierne podpriemernej komédie. /40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dievčatá ako Brooke v izbe nemajú písací stôl.“ Proti hlúpym tínedžerským komédiám teoreticky nič nemám (LETNÉ VZPLANUTIE, TAKÉ NORMÁLNE DIEVČA). Ale toto je ten horší prípad, proti ktorému niečo mám (pretože sa berie vážne). Strašný scenár, klišé dialógy, zápletka bola fádna už v 70. rokoch (19. storočia). Jediné, čo zostalo, sú solídni herci; nie ani tak tradične mdlá Jennifer Love Hewittová (VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2), ale skôr televízne hviezdičky Danny Masterson (Steven Hyde zo sitkomu „Tie roky sedemdesiate“) a Jason Marsden („Krok za krokom“). ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu se nedá vytknout, že je nějak trapný, nevkusný, podbízivý, pitvorný... Ani jedno z toho není. Ale bohužel není ani vtipný. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli tvůrci viděli Scorseseho film After Hours. A to je tak jediná věc, kterou mě tahle průměrná teenagerovká komedie zaujala. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že to nebude bohviečo. Veď čo môžete čakať od filmu, ktorý zaradila komerčná televízia do hluchého, neatraktívneho vysielacieho času, na skoré sobotňajšie ráno? Len nejakú nízkorozpočntovú detskú stupiditu. Lenže toto bolo ešte horšie. Zo zamýšľanej romantickej, teenagerskej komédie sa stala hotová filmová tragédia. Scenár je tak úbohý, že v ňom viaceré postavy trpia samomluvou, musia svoje myšlienkove pochody sami sebe odriekať nahlas. Presne ako v telenovelách. Navyše beztvárny, nudný, necharizmatický Will Friedle, ktorý stvárňuje hlavnú postavu, nadržaného panica Brada, je ako herec úplne k ničomu. Ale podobne ako on sú na tom aj ostaní ochotníci, čo účinkujú v tomto filme so skutočne zavádzajúcim názvom. * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vtipný námet so zháňaním kondómu, aby sa hlavný hrdina mohol vyspať so školskou kráskou, sa časom mení na neznesiteľne predvídavý blábol o pravej láske k šedivej myške Jennifer Love Hewitt a ďalších moralistických blbostiach. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa nedá pozrieť niečo iné, tak je dobrá aj takáto kravina. A navyše gazdinkám môže poslúžiť ako kulisa na varenie, pranie, žehlenie... Film síce postráda akúkoľvek logiku a drží sa všetkých možných teen romantických klišé vrátane motívu kedy chalan túži po omnoho škaredšej a hlavne blbej babe, pritom pod nosom sa mu váľa pomaly supermodelka z Harvardu, ale vyslovene to nebol ani drôt do oka. Podpriemer. 40/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Taková ta dětská blůstka pro 11 leté. Přesto jsem se párkrát pousmál. Ale víc než 2 hvězdy tomuhle filmečku opravdu nedám. Za mě 50% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pozeral a dopozeral som to len kvôli JLH. Priemerná americká teenagerská komédia. Ona je krásna a dobrá. On je nešikovný a tupý, lebo sa chce vyspať s inou (a celý film zháňa prezervatív :)). Všetci vieme ako to skončí... ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Zasmiať sa na tom dá (občas), pozerať na JLH sa dá (často) + jedna hviezdička za Dannyho Treja a Házelhófa ;-) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Kopirácia Scorseseho After Hours do tínedžerskej podoby nie je to pravá orechové. Ale je tam Danny Trejo a nič nepredáva. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klasicky filmarsky vyrobok - ciry konzum, bez pridanej hodnoty. Akokeby to vyrabali na pase vo fabrike - proste tuctova nudna zalezitost s planymi dialogmi . 20 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábavný malý film vo forme skvelých tínedžerských komédií z 80. rokov. Vo filme vyniká Jennifer Love Hewitt , ktorá je zlatíčko. 6/10 ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytočná americká blbina, ktorá možno aj poteší keď človek v nedeľu ráno vstane a pustí TV s tým, že zase nič nedávajú. Toto aspoň pekne vyplní čas a nemám pocit, že by som stratil hodinu a pol zbytočne. Je to síce sem tam trápne, sem tam vtipné aj keď dosť málo, ale milé. Od deja nič nečakajte, film neponúka nič nové aj keď malé kúzlo film má. Lepšie 2*. 45% ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele

Nevtieravá, celkom vtipná komédia. Ak sa na tento film máme dívať "ako odborníci", tak by som dal odpad, no keďže si myslím, že táto stránka je vytvorená pre obyčajných ľudí, ktorý si tu chcú pozrieť či je film dobrý alebo nie, nie pre odborníkov, tak dávam tri hviezdy. 55% ()

Reklama

Reklama