Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne dostane malá holčička domeček pro panenky. Vše by bylo v pořádku, kdyby ten domeček nebyl replikou ďábelského domu z Long Islandu. Brzy se začínají stávat podivné nehody a rodinu čeká urputný boj proti zlu, které se snaží ovládnout jejich život. (Chatterer)

Recenze (28)

obitus 

všechny recenze uživatele

Když už nic, tak je poslední díl alespoň sranda plná masek a triků. I tak ale tenhle kousek potvrzuje fakt, že Amityville je jednou z nejméně zajímavých a zábavných sérií a je fakt s podivem, že se dočkala tolika nesmyslných dílů. První dva, možná tři díly ano, ale zbytek rozhodně nebrat! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O desivých udalostiach, ktoré sa odohrali v sedemdesiatých rokoch minulého storočia v koloniálnom dome v luxusnej new yorkskej rezidenčnej štvrti Amityville na Long Islande sa natočilo mnoho snímkov. Niektoré sú fakt strašidelné horrory, iné za moc nestoja. V roku 1996 využil príležitosť priživiť sa na tejto téme aj akýsi Steve White. Natočil film "Amityville: Dollhouse". Bol to jeho prvý a zároveň aj posledný režisérsky počin. Už viac na režisérsku stoličku nesadol. Po zhliadnutí tohto titulu sa tomu vôbec nedivým. ** ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to rovnako hrozné ako zvyšok série - obzvlášť scenár je neskutočne tupý (príbeh nedáva hlavu ani pätu a to ani nespomínam prepojenie na originál Amityville Horror, lebo to by som chcel asi veľa), no máme tu (hlavne ku koncu) skvelú show plnú groteskných masiek (wtf wasp people) a hlavne zombie-hnijúceho-otca, ktorý dáva jednu hlášku za druhou a ksichtí sa ako Jim Carrey. Ale stále je to nuda... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

To je joke tie hodnotenia? Z pôvodných častí (pred remakeom) druhá najhoršia. Bez tempa, bez atmosféry. Úplne od veci a herci nevýslovne strašní. Hlavne to dievčatko. Nechápem, jak to mohli nechať tak, keď sa herečka nedokáže ani len vzdialene trafiť do požadovaných emócií. Príšery v závere potešili, ale na 2* to nevytiahnu. To už je tá 1* bližšie nule. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Dollhouse je jiný než předchozí díly a vůbec to není na škodu... Více než celou sérii Amityville mi připomínal House (1986) a to díky lehce odlehčené osmdesátkové atmosféře a slušným maskám... Myslím, že kdyby byl tenhle kus natočen tak o deset let dříve, určitě by se mu dostalo určitého kultovního statusu... Ale i tak je to v rámci série určitě jeden z povedenějších kousků... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkově dobrý díl, který bohužel už totálně ztratil atmosféru, ale zase přibyli dobré masky, ale v rámci serie se jedna o průměr. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Po několika filmových průjmech v rámci série je Dollhouse téměř zjevením. Opět dokonale dodržuje zásadu nenávaznosti na předchozí části, ve zkratce - původní dům shořel i s předchozími majiteli, otec od nové rodiny vystavěl nový dům kolem zachovalého krbu a v požárpřeživší stodole nachází domeček pro panenky, který by jako z okna vypadl našemu starému známému stavení, ten daruje své malé dcerce a horor začíná.. Všichni členové rodiny počnou prožívat všelijaká dobrodružství, tak třeba dcerku díky domečku vystraší obří myš, otci se zdají hrůzné sny, matka ( macecha), kterou představuje krásná Starr Andreef začne toužit po svém nevlastním pubertálním synovi, ten po návštěvě hmyzu ve svém uchu musí navštívit ORL a syna macechy navštěvuje jeho umrlý otec. Vše spěje k epickému finále, kde se všichni střetnou s démonickým osazenstvem prokletého domu. Onu epiku si ale musíte představit v kontextu s domem pro panenky, kdo viděl např. Puppetmastera nebude překvapen vzezřením zplozenců pekla. Pokud tedy od tohoto filmu nečekáte důstojné pokračování skvělého Hororu v Amityville ( nečekal jsem) můžete se i příjemně pobavit, zklamalo mne vlastně jen !SPOILER! nenaplnění poloincestní touhy Starr Andreef, ale to je opravdu jen problém mé hormonální nerovnováhy. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Posledný diel pôvodnej série sa konečne presúva do domu v Amityville. Otec nájde v stodole model domu, ktorý je prepojený so skutočným domom. Miestami je to celkom sranda, hlavne zo začiatku. No potom sa to mení vlastne na extrémne primitívnu komédiu, bez vtipu. Hrozné masky, dialógy a nuda. V celej sérii prevláda hlavne nuda, slabé herecké výkony a treba čakať na scény, ktoré vás nadchnú a tých je viac iba v prvých dieloch. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dollhouse mi dlouho unikal, což mě hrozně mrzelo a nakonec jsem zjistil, že to byla i škoda. Rozjezd je hodně zajímavý, plný dobrých nápadů, zajímavých masek a povedené atmosféry. Což na půlku devadesátých (nahá prsa!) let a po mnohých předchozích dílech série, potěší i překvapí zároveň. Ono to nakonec sice stejně sklouzne do té klasické, snad bych řekl až infantilní, jednoduchosti, ale jistou dobu to prostě těší a baví. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad zase nebyl úplně blbej. Domeček pro panenky se spojitostí s Amityville, který začne ovládat dům postižené rodiny zase není tak okoukaný motiv. Jenže to by to do rukou nesmělo vzít režisérské jelito, které nedokázalo vykouzlit nic, co ke strašidelnému domu patří. A to platí i o maskách, které by byly lepší, kdyby nebyly. Pozitivem tak zůstávala poměrně šmrncovní Starr Andreff a zmíněný námět. Celkově škoda času. 15% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Parádní masky čertů, které kdybych někde potkala, tak se zakousnu do stromu a dělám suchou větev. Jinak zbytek celkem nuda - film ve stylu Rosamunde Pilcher (hlavně ta touha nevlastní matky po nevlastním synovi byla opravdu zvláštně natočena). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville: Dollhouse“ rozhodně patří k tomu lepšímu, co bylo v sérii „Amityville“ natočeno, což je velmi povzbuzující, protože pět filmů před tímto opravdu za moc nestojí. „Amityville: Dollhouse“ nedosahuje kvalit prvních dvou filmů, ale přesto budete mít v některých scénách celkem příjemný hororový zážitek. Především proto stojí za to na tento film kouknout. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taký štandartný haunted house flick, po aké sme si radi chodili do videopožičovne. Čo znamená, že som dostal presne to, čo som očakával. A k tomu parádne masky, perfektné preslnené prostredie, krásny titulný dollhouse a výborné spracovanie, žiadna amatérčina. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Tentokrát zlo přichází z makety domu , který je podobný Amityvillskému domu.Skvěle natočený a hlavně o proti předchozím dílům byl nejlepší. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak sa mi podarilo dopozerat amityville seriu a na moje prekvapenie bolo Dollhouse najlepsie pokracovanie od skvelej 2ky. Postava mrtveho vojaka bola super,mal aj celkom dobru masku a hlavne zmysel pre humor:) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Boj proti zlu tentokrát nehraje dům se "zlou" minulostí, ale malý domeček pro panenky, který ovládá pekelná síla. A souvislosti se sérií Amityville má už jen v popisu názvu... 50% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Série Amityville která je velice nudná s opravdu debilním postupným příběhem, kde se zlo z původního Amitiville transformuje do nových domů přes totální krávoviny a velice slabé. Nuda po 3/4 filmu. Není už se na co dívat. ()

Reklama

Reklama