Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne dostane malá holčička domeček pro panenky. Vše by bylo v pořádku, kdyby ten domeček nebyl replikou ďábelského domu z Long Islandu. Brzy se začínají stávat podivné nehody a rodinu čeká urputný boj proti zlu, které se snaží ovládnout jejich život. (Chatterer)

Recenze (28)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad zase nebyl úplně blbej. Domeček pro panenky se spojitostí s Amityville, který začne ovládat dům postižené rodiny zase není tak okoukaný motiv. Jenže to by to do rukou nesmělo vzít režisérské jelito, které nedokázalo vykouzlit nic, co ke strašidelnému domu patří. A to platí i o maskách, které by byly lepší, kdyby nebyly. Pozitivem tak zůstávala poměrně šmrncovní Starr Andreff a zmíněný námět. Celkově škoda času. 15% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Dollhouse je jiný než předchozí díly a vůbec to není na škodu... Více než celou sérii Amityville mi připomínal House (1986) a to díky lehce odlehčené osmdesátkové atmosféře a slušným maskám... Myslím, že kdyby byl tenhle kus natočen tak o deset let dříve, určitě by se mu dostalo určitého kultovního statusu... Ale i tak je to v rámci série určitě jeden z povedenějších kousků... ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Poslední ze „starých“ Amityvillů zkusil jít novou cestou. Zlé síly tentokráte umístil do domečku pro panenky coby miniatury skutečného domu, kam se nastěhuje nová rodinka. Postupem času začne jednotlivým členům domácnosti hrabat, což je motiv pro tuto sérii velmi typický. Tentokráte ale dostane zlo fyzickou podobu – třeba Jimmy začne komunikovat se svým zesnulým otcem, jehož mrtvolný kukuč je myslím ozdobou snímku. Také finále, ve kterém se objeví tři démoni opravdu pekelného vzezření, je výborné. Jenomže celé to působí velmi laciným dojmem, protože na rok 1997 je tohle už prostě málo. Kromě povedeného finále totiž film nemá atmosféru, je značně předvídatelný a rozhodně to není horor, u kterého by člověk výskal strachy. V rámci celé série ale představuje solidní průměr. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to rovnako hrozné ako zvyšok série - obzvlášť scenár je neskutočne tupý (príbeh nedáva hlavu ani pätu a to ani nespomínam prepojenie na originál Amityville Horror, lebo to by som chcel asi veľa), no máme tu (hlavne ku koncu) skvelú show plnú groteskných masiek (wtf wasp people) a hlavne zombie-hnijúceho-otca, ktorý dáva jednu hlášku za druhou a ksichtí sa ako Jim Carrey. Ale stále je to nuda... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville: Dollhouse“ rozhodně patří k tomu lepšímu, co bylo v sérii „Amityville“ natočeno, což je velmi povzbuzující, protože pět filmů před tímto opravdu za moc nestojí. „Amityville: Dollhouse“ nedosahuje kvalit prvních dvou filmů, ale přesto budete mít v některých scénách celkem příjemný hororový zážitek. Především proto stojí za to na tento film kouknout. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama