Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne dostane malá holčička domeček pro panenky. Vše by bylo v pořádku, kdyby ten domeček nebyl replikou ďábelského domu z Long Islandu. Brzy se začínají stávat podivné nehody a rodinu čeká urputný boj proti zlu, které se snaží ovládnout jejich život. (Chatterer)

Recenze (28)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

To je joke tie hodnotenia? Z pôvodných častí (pred remakeom) druhá najhoršia. Bez tempa, bez atmosféry. Úplne od veci a herci nevýslovne strašní. Hlavne to dievčatko. Nechápem, jak to mohli nechať tak, keď sa herečka nedokáže ani len vzdialene trafiť do požadovaných emócií. Príšery v závere potešili, ale na 2* to nevytiahnu. To už je tá 1* bližšie nule. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Po několika filmových průjmech v rámci série je Dollhouse téměř zjevením. Opět dokonale dodržuje zásadu nenávaznosti na předchozí části, ve zkratce - původní dům shořel i s předchozími majiteli, otec od nové rodiny vystavěl nový dům kolem zachovalého krbu a v požárpřeživší stodole nachází domeček pro panenky, který by jako z okna vypadl našemu starému známému stavení, ten daruje své malé dcerce a horor začíná.. Všichni členové rodiny počnou prožívat všelijaká dobrodružství, tak třeba dcerku díky domečku vystraší obří myš, otci se zdají hrůzné sny, matka ( macecha), kterou představuje krásná Starr Andreef začne toužit po svém nevlastním pubertálním synovi, ten po návštěvě hmyzu ve svém uchu musí navštívit ORL a syna macechy navštěvuje jeho umrlý otec. Vše spěje k epickému finále, kde se všichni střetnou s démonickým osazenstvem prokletého domu. Onu epiku si ale musíte představit v kontextu s domem pro panenky, kdo viděl např. Puppetmastera nebude překvapen vzezřením zplozenců pekla. Pokud tedy od tohoto filmu nečekáte důstojné pokračování skvělého Hororu v Amityville ( nečekal jsem) můžete se i příjemně pobavit, zklamalo mne vlastně jen !SPOILER! nenaplnění poloincestní touhy Starr Andreef, ale to je opravdu jen problém mé hormonální nerovnováhy. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Posledný diel pôvodnej série sa konečne presúva do domu v Amityville. Otec nájde v stodole model domu, ktorý je prepojený so skutočným domom. Miestami je to celkom sranda, hlavne zo začiatku. No potom sa to mení vlastne na extrémne primitívnu komédiu, bez vtipu. Hrozné masky, dialógy a nuda. V celej sérii prevláda hlavne nuda, slabé herecké výkony a treba čakať na scény, ktoré vás nadchnú a tých je viac iba v prvých dieloch. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Poslední ze „starých“ Amityvillů zkusil jít novou cestou. Zlé síly tentokráte umístil do domečku pro panenky coby miniatury skutečného domu, kam se nastěhuje nová rodinka. Postupem času začne jednotlivým členům domácnosti hrabat, což je motiv pro tuto sérii velmi typický. Tentokráte ale dostane zlo fyzickou podobu – třeba Jimmy začne komunikovat se svým zesnulým otcem, jehož mrtvolný kukuč je myslím ozdobou snímku. Také finále, ve kterém se objeví tři démoni opravdu pekelného vzezření, je výborné. Jenomže celé to působí velmi laciným dojmem, protože na rok 1997 je tohle už prostě málo. Kromě povedeného finále totiž film nemá atmosféru, je značně předvídatelný a rozhodně to není horor, u kterého by člověk výskal strachy. V rámci celé série ale představuje solidní průměr. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to rovnako hrozné ako zvyšok série - obzvlášť scenár je neskutočne tupý (príbeh nedáva hlavu ani pätu a to ani nespomínam prepojenie na originál Amityville Horror, lebo to by som chcel asi veľa), no máme tu (hlavne ku koncu) skvelú show plnú groteskných masiek (wtf wasp people) a hlavne zombie-hnijúceho-otca, ktorý dáva jednu hlášku za druhou a ksichtí sa ako Jim Carrey. Ale stále je to nuda... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama