Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (345)

Figu 

všechny recenze uživatele

To co mě přepadlo po letech s Chadem a Alexem, byly pocity úžasu a uchvácení!!! Van Damme v nejlepší formě a to hned dvakrát. Takhle má vypadat pořádnej akční filmek! Jednoduchej příběh, skvělí záporáci v čele s Bolo Yeungem, spousty soubojů a tvrdých ran! Paráda! Jean-Claude válí, kope, tříská, hází otočky, přesně střílí... Boží!!! Úžasnej odvar, kterej zůstane nesmrtelným, kor když máme ještě jako bonus jednoho Van Damma navíc! Pojďme se všichni přidat k pomstě dvojčat a nakopat ty žlutý prdele!!!... 90% ()

swed 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, že Van Damme je béčkař, to ovšem neznamená, že se u jeho filmů nemůžeme příjemně bavit. Filmy jako "Krvavý sport", "Kickboxer" anebo hodně solidní "Živý terč" rozhodně nedělají akčnímu žánru ostudu, "Dvojitý zásah" je bohužel jiný případ. Jednoduše řečeno: je to nuda. Příběh plný logických děr nikam nevede, Jean-Claude a spol. jen čekají až si je akce sama najde. Na filmu se navíc podepsal zub času a to je asi tak jediné konstatování, které si po jeho skončení odnesete (pokud ovšem dříve neusnete). 4/10 ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Twin brothers torn apart by violence. On a mission of revenge. One packs a punch. One packs a piece. Together they deliver… Plakát na Double Impact s tímto textem mi donedávna visel nad postelí, ale to jen proto, že šel špatně strhnout. Opravdu! Pružný Belgičan, nezbytná roznožka, pevné hýžďové půlky - to všechno násobeno dvěma! Škoda jen, že Bolo Yeung je na ně sám.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a jeho další solidní nářez. Tentokrát si ho užijeme rovnou „dvakrát“. Když byli ještě v peřině, zabili jim rodiče a rozdělili je. Chad a Alex se však po letech opět potkávají a nadešel čas na jejich krevní mstu. Každý z nich je však jiný a to nejen povahou…Já si tento filmeček nesčetněkrát jako teenager pouštěl na VHSce. Samozřejmě že hlavně kvůli slušným soubojům, ale hlavně i kvůli pohledné Alonně Shaw. „Měkčí“ verze Van Damma v hedvábných slipech mi sice místy lezla neskutečně na nervy, ale jeho drsnější dvojče – to už byla jiná kávička. Navíc zde nechyběla ani držka Bolo Yeunga. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přepadla mě nostalgická akční nálada. Jenže akce "dva v jednom" tentokrát nebyla dobrou volbou a Van Damme mě z akční nostalgie zase na čas vyléčil. Prostinká story plná nesmyslů, navíc špatně natočená i zahraná. Ani ty akční scény to nějak neměly čím zachránit, a to i když dvojitého JCVD dovybavily tak těžkým kalibrem jako je Bolo Yeung. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Tento snímek se natáčel od 4. listopadu do 30. prosince roku 1990 zejména v bývalé britské kolonii Hongkongu. Dále se točilo v kalifornských městech Santa Clarita a Los Angeles. (Trajektt)
  • Jean-Claude Van Damme se kompletně postaral o choreografii všech soubojů. (korbitch22)

Reklama

Reklama