Reklama

Reklama

Kickboxer

Trailer 2

Na počátku celého příběhu je mistrovství USA v kickboxu, které koná v Long Beach v Kalifornii. Jedním z favoritů je sebevědomý Eric Sloan, který sráží své soupeře k zemi jako na běžícím pásu. To vše za jásotu diváků a pod obdivným pohledem svého skromného bratra Kurta, pro kterého je Eric velkým vzorem. Když je Eric vyhlášen mistrem světa v kickboxu, rozhodne se vyhrané peníze věnovat na cestu do Thajska, kolébky tohoto bojového umění, kde vyzve na souboj tamějšího mistra - obávaného Tong Poa. Atmosféra zápasu v Thajsku je však úplně jiná než sportovní vášeň na mistrovství v Long Beach. Rozvášněné obecenstvo si žádá krev a Tong Po jim ji hodlá dopřát. S výrazem zabijáka vstoupí do ringu a nejenže několika strašlivými údery srazí Erica k zemi, ale zcela zbytečně a nesportovně ho na celý život zmrzačí. Bezmocný Kurt přísahá, že svého bratra pomstí. Seznámí se se starším thajským zápasníkem a znalcem nejnáročnějšího ze všech stylů kickboxu Xianem Chowem. Přesvědčí ho, aby se stal jeho učitelem a pod jeho vedením pak podstoupí neuvěřitelně tvrdý a bolestivý výcvik. Postupně, po zdolání všech fyzicky i psychicky extrémně obtížných zkoušek se z mladého muže stává skutečný mistr kickboxu, mistr, který se může odvážit vyzvat na souboj zabijáka Tong Poa. V thajském ringu začíná další souboj, tentokrát zcela zjevně souboj na život a na smrt. (Magic Box)

(více)

Recenze (363)

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Je to už hodně dlouho co jsem tento film s Van Dammem viděl, ale ještě si naštěstí pamatuji, že na víc jak 2* nemá. Více snad jen z nostalgie ... ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to zase po dlouhé době a za víc než 2 nostalgické hvězdy to opravdu nestojí, závěrečnej zápas ani není zápas, je to jen sled záběrů jak nejprve Van Damme inkasuje rány a od záchrany jeho bratra se to otočí a inkasuje Qissi, který nesahá Bolo Youngovi z Krvavého sprotu ani po kotníky. Ten film hrozně sráží blbá choreografie soubojů, respektive téměř její absence. ()

Krepi 

všechny recenze uživatele

Film měl jedinou chybu, která jej stála dvě hvězdičky - při závěrečném souboji si nenamočí ruce v gumových medvídcích... ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Nafackoval bych si. Skoro celou dobu, jsem sledoval s Van Dammem jen sračky a přitom jsem měl celou dobu po ruce jeden z jeho nejlepších snímků. Skvělá hudba, propracovaný scénář, Van Damme ve skvělý formě a výborný děj. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Když sem byl menší tak kult. Teď hrozná pytlovina, ve ktreré JCVD nepředvede nic co by připomínalo bojovou akční scénu. Nejhorší je, když JC tancuje v tý vesnický hospodě - tomu říkám zásadní homosexuální scéna ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Bloodsport, kultovní béčková klasika, na kterou jsem teď koukal už spíše z nostalgie. Kdybych měl oba filmy srovnat, vyjdou nakonec oba velmi podobně (aby taky ne, když to v těch letech tak šíleně frčelo). Kickboxer má možná o trochu lepší příběh, Bloodsport zase o dost lepší choreografii soubojů. Ale co, jako mladí jsme to žrali a teď se na to můžeme alespoň koukat jako na muzejní kousek. Zlaté Van Dammovy časy... ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Jedna z mejch prvních vandamovek a samozřejmě naprostá klasa. Dneska už by souboje neobstály, ale tenkrát to byla bomba. Jako dítě jsem to zobal. 80% ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Postavy mezi sebou mají dobrou chemii a sledovat trénink Van Damma a jeho mentora je zábava. Škoda toho množství kýče a předvídatelného, tupě choreograficky provedeného a celkově debilního finálního souboje s Qissim. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Je to už hodně let co jsem tenhle film viděl poprvé, ale hrozně moc se mě líbil. Výbornej Van Damme, jako malej kluk jsem na tom ujížděl. Pokračování s Kouďákem už nejsou to co s Van Dammem. Moje hodnocení: 70% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Svého času velmi oblíbený film. Žádné duševno, ale stará dobrá "devadesátková nakládačka". Za mne 75%. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Nejde to ! Neohu dát míň!!! i kdybych na krásně chtěl a nebylo to fér vůči ostatním filmům, nemůžu tenhle film ohodnotit jinak!!! Je to srdcová záležitost od hudby, přes trénink, po herce, prostředí, prostě sem to jako malej žral a něco z toho mně nepusti dodnes!Všichni si v sobě nosíme něco z mládí a ať nám to připomíná cokoliv je potřeba o to pečovať byť je to třeba film :) ()

Související novinky

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (více)

Reklama

Reklama