Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Kterej kokot psal ofiko text to mi hlava nebere. Claire, kterou znáte z prvního dílu, zde nehraje. Ani ta herečka ani její postava. Jestli se tedy může nebo nemůže vzpamatovat z toho co prožila se nedozvíme. Její stará láska Budd se jí neozve jelikož zde také nehraje ani herec ani jeho postava. A ne, nepozve jí na Floridu pokud teda Florida není přemístěna nějakou záhadou do Mexika. Místo toho tady máme letušku Miu a jejího přítele/ještě-furt-těsně-přítele Jacka. Pokud si pamatuju dobře jména. Zbytek textu už tak nějak souhlasí. Letadlo fakt udělá bác z nebe a objeví se kokodýlek. Pif paf, kokodýlek tuhej a chvilku nato nasraná asi máti bo fotr kokodýlka. A příběh jede v kolejích - Chramst, mlask, pif pif, paf paf, mlask, auuu, pomoooc, juuuu, BUUUUUM, mucky muck KONEC ()

tron 

všechny recenze uživatele

Blbé horory znesiem, ale KROKODÍL 2 v réžii Garyho Jonesa (Xena!) je rovnako odporný, ako jednotka od Tobea Hoopera z roku 2000 (s ktorou de facto okrem názvu a krokodíla nemá nič spoločné). Že je titulné monštrum na plátne nečasto by ešte nemuselo prekážať, rovnako tak jeho predpotopné vizuálne spracovanie. Ale aby nemal jeden celovečerný film ani jednu dobrú scénu, to už je fakt sila. Najhoršie sú však neznesiteľné postavy, ktoré snímku o trápnych lupičoch, korí s lietadlom stroskotajú uprostred močiarov, sťahujú od ešte solídneho hororového podpriemeru (typu blbého, ale do určitej miery stále solídneho ALIGÁTORA), takmer až kamsi k smradľavému odpadu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2000 sa ľuďom z americkej filmovej spoločnosti Nu Image nejakým zázrakom podarilo ukecať známeho horrorové režiséra Tobe Hoopera, aby pre nich natočil film o obrovskom, vraždiacom krokodílovi. Avšak pod vplyvom tejto brakovej značky vyznikla ako obvykle príšená blbosť. No i tak sa o dva roky rozhodli natočiť druhú časť - "Crocodile 2: Death Swamp" . Tohto projektu sa už Tobe Hooper nezúčastnil. Pokračovanie natočil seriálový, televízny režisér Gary Jones. Je to taká istá úbohosť ako pôvodný Hooperov "Crocodile". * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ja Si nemuzu pomoct ale mne se to proste libi o dost lepsi nez jednicka typickej digitalni krokodyl ale je to ok je to proste Nu Image A po pavoucich druhy vydareny dilko Garyho jonese No tak pojd delej Sezer mne ty baliku! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokodýl 2 stojí na permanentní akci, což se počítá. Ano, je to laciné béčko, ale člověk se nenudí. Hned v úvodu sledujeme vyloupení banky, které se kvůli neschopné polici promění v krvavý masakr, avšak zločinci v klidu prchnou. Letuška Mia ještě netuší, že zločinci na palubě zkomplikují život nejen jí. A když letadlo vletí do bouře, je na pokyn z věže nuceno vrátit se, což nemohou lupiči dopustit. Nu, a protože je to banda blbů, včetně šéfa, skončí letadlo v močále. Lupiči donutí přeživší, aby jim vzali zavazadla plná peněz, což nikdo jiný neví, a vydají se skrze močály. Jenže jsou tu krokodýli. A ani přítel Zach, který se vydá Miu hledat, není zárukou, že vše dobře dopadne. Krokodýl polyká jednu oběť za druhou jako maliny, ale je mu jasné, koho by měl nechat na živu. Tedy ten druhý obří netvor, páč prvního zločinci rozstřílí a naivně si myslí, že tím je nebezpečí zažehnáno. Do komediální polohy se film dostane, když se skupinka usadí v domě na vodě a krokodýl se rozhodne je dostat. Z říše fantazie je pak moment, kdy se krokodýl vymrští z vody (vůbec jeho výskoky jsou fantastické) a sejme helikoptéru... Takže postavy troubovité - všechny, krokodýl laciný, ale statečně drtící oběti v čelistech, a krásná příroda... ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Jakékoli filmy dělající z mírumilovných a přirozeně chovajících se zvířat monstra budou odměněni odpadem...Ten děj stejně stojí za hovno ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +leda tak *** -komentář obsahuje sprosté výrazi, což samo o sobě je mínus tohoto filmu/// Naprostá krokodýlí sračka. Pokud si přečtete moje dřívější komentáře u béčkových filmů, zjistíte, že nehodnotím podle většiny, ale podle toho jak se mi film líbil. Nehledě na jeho zařazení nebo nízké hodnocení. Ovšem tohle dílo mě dožralo. Film je strašně akční a móóc našlápnutej. V úvodu uvidíte bankovní přepadení (jak z jiného filmu), potom únos letadla(to sem taky nepatří), potom následuje pád letadla (tak když už tam to letadlo mají, tak proč nespadnout že?). A nejlépe krokodřevu na kolečkách před čumák. Parchanti co na začátku loupili jsou krajně nesimpatičtí. Ale né tak jak záporácí umějí být, nebrž tak jak herci umějí být. A kladné postavy. Nenajdete tam skoro jedinou simpatickou postavu. A pokud ano, tak stejně zařve (jediné + tohoto filmu). Ovšem efekty stojí za krkodýlí prd. Navíc on dokáže skákat a lítat, umí bořit budovy a dokonce dokáže zrušit helikoptéru ze vzduchu. Do armády s ním. A nebo raději do hajzlu. Dlouho jsem takovej ŠIT neviděl./// Celkem 18%///Jo jednu * to má za tu atmosféru, aby se neřeklo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co jsem od tohoto hororu s mega vraždícím krokodýlím monstrem čekal, ale vyložený průser to není. Je nesmysl čekat super vizuální efekty nebo propracovanou režii. Ostatně pustil jsem si to, že jsem měl chuť na něco bezduchého, a toho se mně dostalo měrou vrchovatou. Krokodýl si nebere servítky a žere, co se mu pod čumák dostane. Po většinu filmu jsem se docela bavil a byl odhodlaný tomu dát 3 hvězdy, protože to nenudilo a tvůrci se nebáli nechat film odehrávat ve dne, což oceňuji nejvíce. Kolikrát se totiž stane, že příšera není přes samou tmu ani vidět, ale odfláknuté finále se neodpouští a zde mé sympatie tvůrci naopak ztratili. Prostě krokodýla zlikvidoval výbuch metanu a to se mně vůbec nelíbilo. Chtělo to něco nápaditějšího, a tak to vypadá, že si na nějakou dobu na filmy o vraždících predátorech budu muset nechat zajít chuť . 40% ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné pokračování (no, i když ne tak úplně) už tak dost pofidérního prvního dílu. Obrovská kláda se zuby, která má představovat "děsivého krokouše" tentokrát požírá oběti havárie letadla. Herci opět tak protivní a nepříjemní, že si člověk přeje, aby je ten hybrid plovoucí okolo co nejrychleji sežral. Málem jsem nevydýchal maximálně absurdní scénu, kdy ten "krokodýl" vyskočí z vody do takové výšky, že s sebou stáhne letadlo. Potlesk za největší debilitu! ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle děsně nasraná krokodýlí maminka měla sežrat režiséra buď před samotným natáčením nebo v průběhu, což by možná bylo jak efektnější, tak efektivnější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla trochu jiná káva, než minule. Samozřejmě nejde o nic světoborného co bych si musel pouštět častěji, ale film se mi líbil především po své akční stránce. Krokodýl zde sice opět vypadá otřesně a skáče z vody jako delfín, ale na podobné ''majstrštichy'' jsem si už u podobných béčkových filmů zvykl. Opět jsem se u tohohle docela nasmál, takže nelituji že jsem to viděl. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Proboha, zastřelil pilota! Kurva! Kurva! Kurva!................. Dvacet minut na to čučím a už mi škube ruka směrem k ovladači. Ještě chvilku a už to vypnu. No, nakonec se to lehce zlepšilo a já to vydržel, ale bylo to na hraně. Fandil jsem krokodýlovi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu sa išlo teda riadne na akčnú nôtu, je to béčkové, ale je to non stop akčné a mimo niektorých nelogičností a niektorých nepodarených trikov ( čo sa dalo čakať ), ide o zábavu, ktorá vznikla hlavne kvôli tomu, aby sa divácka obec pobavila. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to stále tá tupá vybíjaná, ktorá nemá už čo ponúknuť a takýchto filmov sa točí veľa a väčšinou s pofidérným výsledkom a tento je jeden z nich. Zabudnite na obsah, ten kto ho písal tento film nevidel alebo si šľahol niečo naozaj silne, lebo realita je úplne niekde inde. Krokodíl vyzerá smiešne, nereálne až hnusne a tie jeho výpady za korisťou ci vrtuľníkom, niekto tu ma fakt riadnu fantáziu. Tesil som sa aspoň na akčnú jazdu, ale ani tá nebola nejako dotiahnutá aspoň do priemeru. Len sa tu kričalo a ten kto mal zbraň, ten bol ťažký frajer. Postavy boli tupé, ale ich dialógy totálne jeblé, ako to počúvať, ešte raz, radšej by som si priložil zbraň aj ja. Vedel som do čoho idem, tak sklamanie sa nekoná, ale tomuto zázraku, viac ako slabé 2* dať nemôžem. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se o stupiditu se svým předchůdcem podělil rovným dílem. Tvůrci asi mají rádi PULP FICTION, protože takovou dávku sprostých slov, brutality a cool střílení z pistole jsem už dlouho neviděl. Záporáci jsou tak blbí, že se dokonce nechají svést k vypití dryáku od zajaté letušky, ta oslovuje obřího krokodýla při závěrečném zúčtování "mizero" a ze stovky cestujících v uneseném letadle přežijí havárii hlavně únosci, letušky, pilot a zopár cestujících, aby měla ta nenasytná obluda co žrát. Tím se dostáváme k tomu nejhoršímu, co ve filmu uvidíme, totiž digitálně otřesně zpracovanému krokodýlovi, který skáče do prvního patra, chytá helikoptéry za letu a otočí se na ploše 1×1 metr. A nakonec nás čeká naprosto tupá dodatečná scéna. Tenhle film si pusťte jedině v případě, že vám sledování podobných snímků činí tak trochu zvrácené potěšení, jinak se mu velkým obloukem vyhněte. (425.) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Průměrnej céčkovej horor na jedno mrknutí. Každopádně jsem viděl hromadu příšernějších filmů s lepším hodnocením, takže chyba bude ve mně, že mám pro tyhle céčkárny, co se neberou vážně, slabost. Nejvtipnější je ale oficiální text distributora - Dle všeho pro ně byl film tak děsivej (nebo děsnej), že ho ani neviděli :-D (kdo film viděl, pochopí nač narážím) ()

Reklama

Reklama