Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Proč se Van Damme pustil do takto vážné role zůstává dodnes nevyřešenou záhadou. Na druhou stranu to nedopadlo zase tak tragicky. Postava Jeana sice zůstává jaksi zahalena tajemstvím a o jeho motivech a minulosti se toho moc nedozvíme, avšak pozornost na sebe strhne Rosanna Arquette v roli emancipované ženy s dvěma dětmi a bezohlední magnáti v čele s ďábelským Tedem Levinem. Akce je slušná, sex lepší a nechybí ani závěrečné klišé. Klasická devadesátková jednohubka. ()

yVANs 

všechny recenze uživatele

Jean Claude víc hraje než bojuje a to je samozřejmě přinejlepším nuda, avšak bez něj a Rosanny Arquette by to byl normální naprosto nudnej rodinnej film a asi by se na to kromě nějakých nešťastných náhod nikdo nedíval. Příběh by se dal shrnout do jedné věty, veškeré delší vyprávění by již bylo nad rámec toho co opravdu ve filmu bylo. Akční opravdu pramálo, romantický jen asi pro opravdu skalní fanošky nahého JCVD...drama však to je opravdu dechberouci. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo si zač?“ – „Som strážnik parkoviska. A práve obťažujete mojich zákazníkov.“ Každý akčný hrdina chce skôr či neskôr vážnu úlohu. Stallone to mal v KRAJINE POLICAJTOV a ani belgická puma menom Jean-Claude nebola výnimkou. Hoci NIET ÚNIKU bolo v čase premiéry privítané rozpačito, s odstupom času to vôbec nie je zlé. Dvojnásobne, ak to porovnáme s podobným „vážnym“ pokusom konkurenta Stevena Seagala POSLEDNÁ MISIA, kde si Steven dopisoval s poľským dievčatkom. NIET ÚNIKU je solídne nakrútená fuška odohrávajúca sa na priestore o rozlohe pár desiatok metrov štvorcových pekného lesa s priľahlým jazerom a malebnou, idylickou farmou, na ktorej sa pohybuje nahá Rosanna Arquette, jej dve bezbranné deti, banda peniazmi posadnutých ničomníkov (ale fuj!) a okolo práve náhodou idúci trestanec s dobrým srdcom. Fakt nečakajte akčný triler, je to skôr dráma s pár akčnejšími vsuvkami (a fajn hláškami - „Daj tú búchačku preč, si smiešny.“). ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se z toho vyklube takové rádoby rodinné drama. Úvod filmu je obyčejný, moc nezaujme, dále až do čtyřicáté minuty se nic zásadního neděje až na jeden slušný souboj. Pak hlavní hrdina zachrání z hořícího domu pár lidí a opět se to protahuje, až po první hodině filmu je akce. Do té doby film působí jako drama - ne moc dobře zvládnuté, znám lepší drama. Film má málo akčních scén, ale zase naopak mě to po té čtyřicáté minutě celkem bavilo to pojetí jako drama. Poslední zhruba dvacetiminutovka byla akční, ale ne moc velkolepá. Konec správně nostalgický. Nejsem zklamaný, ale ve filmu působilo vše téměř obyčejně. Hudba dobrá. Film celkově hodnotím na 55% = *** ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů, na kterém jsem byl v kině a chudák tata musel se mnou :D. Tenkrát jsem zuřivě obdivoval Van Dama a recenzi na tenhle flák jsem četl v časopisu Cinema. Mě se to hodně líbilo, tata to přežil, já mezitím dospěl a uvědomil si béčkovost až céčkovost VanDamových filmů. Avšak jistý status kultu některé jeho filmy mají, což se asi zrovna netýká tohodle snímku, ale i po tolika letech nemůžu říct, že by to byl vyloženej průser - naopak decentní a zakřiknutá povaha mu poměrně slušela a já si tak rád zavzpomínal na mé první filmové kroky :). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (4)

  • Van Damme si snímkem vysloužil na MTV Movie Awards svou třetí nominaci v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Když Sam (Jean-Claude Van Damme) řídí terénní motorku 650cc Triumph T120 Bonneville z roku 1969, můžeme si všimnout, že se mění pneumatiky v závislosti na terénu, po kterém zrovna jede – terénní pneumatiky v terénu a silniční na silnici. (Untentrauer)

Reklama

Reklama