Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

upson 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že v Jeanovo filmech se nemusí kopat s otočkou, vlastně se nemusí kopat vůbec :-) Scénář není úplně tupý, sem tam něco uletí v dialogu ale jsou tam i sem tam nadprůměrné momenty. Dvojice záporáků Levine a Ackland by mohla hrát klidně párek hajzlíků v sérii DIE HARD a na samotný konec, jeden hustokvalitní skok na motorku ....... 85% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taký civilnejší a uveriteľnejší pokus o čiastočne akčnú čiastočne dramatickú ba dokonca romantickú tvorbu. Väzeň na úteku, sexi osamotená mamička a podlý zloduch, ktorý chce za každú cenu jej pozemky. Koľkokrát sme toto už videli? X krát, keďže sa v mierne upravených podobách tento motív objavuje na plátnach kín už od nepamäti ešte z dôb westernov a možno aj nemých filmov, ale tým som okrem Chaplina, Laurela a Hardyho a pod. moc nikdy nedal. :) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Asi takto to vyzerá keď Rosamunde Pilcher obsadí Žán kloda do svojho filmu. Van Damme skutočne v netradičnej úlohe, až sa mi to nechcelo veriť. Na jeho kopy s otočky tu nečakajte, tu hraje sladkého ulizaného drsňáka, ktorý sa vyzná do motoriek, práva,či žien. Príbeh je v podstate kde bolo tam bolo, stretol raz Jean-Claude opustenú kočku, na upustenom mieste, ktorú frajersky zachránim. Niekedy je to skutočne na pousmiatie keď sa Jean-Claude pokúša zaujať v takomto filme, ale narozdiel od takého Scotta Adkinsa, Van Damme vie trošku viac hrať, nechýba mu charizma a ako jednohúbka je to fajn. Nenudil som sa. 60% - 3* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jako kluci jsme filmek neměli moc v lásce. Důvod byl jasnej. My jsme prostě chtěli vidět Van Damma od krve, jak sází někomu otočky na solar a dává mu pěstma do držky! Chtěli jsme další Krvavý sporty, Kickboxery a Dvojitý zásahy. Není úniku toho zas tolik v tomhle směru nenabídne... Dnes to vidím a hodnotím úplně jinak. Jde o naprosto špičkový akční drama, kdy nám JC chvílema i ukazuje, že si právem říkal herec a nejen karatista. Při začátku filmu a záběru na silnici, kde se k nám pomalinku přibližuje autobus plnej trestanců, jsem dostal takovou šílenou nostalgickou facku z devadesátek, že jsem si uvědomil, co že to sleduju za trhák. Nádech toho nádhernýho filmovýho období je cejtit po bytě, jako právě a čerstvě vyvařená rychlovarka po octu! Krása! I za tenhle flák si Van Damma cením, i když je fakt, že tenkrát nesahal Krvavýmu sportu ani po koule! 90% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Príbeh o zločincovi so srdcom matky Terezy má toľko chuťoviek, že ani neviem kde začať. Či už to bude preskok auta motorkou bez nájazdovej rampy, strela z brokovnice, ktorá robí jednu veľkú dieru jak pri hode guľou, alebo ukážkové dojímavé objatie chlapca s putami na rukách, och a áno nezabudnime na nikdy nekončiace posily miestnej vidieckej polície :), proste všehochuť. Lenže aj ja starnem, a všetky tieto lahôdky mi prídu fajne. Dokonca som už časom odpustil Žánovi aj to, že nekopal. Na druhej strane, ak ku všetkému tomu zlatému pripočítam sympatických detských hrdinov a Rosannu v najlepšej fyzickej forme s očami plnými sexu, niet nad čím váhať. Dal by som ju krížom krážom. No dosť bolo, však počkaj v pondelok. Dnes za tri. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (4)

  • Když Sam (Jean-Claude Van Damme) řídí terénní motorku 650cc Triumph T120 Bonneville z roku 1969, můžeme si všimnout, že se mění pneumatiky v závislosti na terénu, po kterém zrovna jede – terénní pneumatiky v terénu a silniční na silnici. (Untentrauer)
  • Van Damme si snímkem vysloužil na MTV Movie Awards svou třetí nominaci v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Když šerif Lonnie (Edward Blatchford) zmlátí Sama (Jean-Claude Van Damme), tak Sam zůstane ležet ve stodole na dřevěných prknech, ale když o chvíli později dorazí Clydie (Rosanna Arquette), Sam je stále v bezvědomí před stodolou na prašné zemi. (Untentrauer)

Reklama

Reklama