Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Egon Olsen, který žije v dětském domově, by rád měl svoji vlastní opravdovou rodinu. Jednoho dne kontaktuje ředitele domova bohatý pár, Gyldenløwovi, rádi by totiž adoptovali syna. Nakonec je to právě Egon, koho si odvážejí do svého obrovského domu s bazénem. Egon však neví, že jeho noví rodiče za něj řediteli zaplatili milion korun. Poté, co se rozloučí s kamarády, Egon zjistí, že Gyldenløwovi jsou právníci Bang-Johansen a Ursula Wasserschmidtová, pátrající po ponorce Schnaps, která se potopila v nedalekém fjordu v poslední den 2. světové války a na jejíž palubě byl sejf plný diamantů. Při svojí honbě za bohatstvím však chtějí využít i Egona. Nebojácný trojlístek kamarádů zločinecké plány odhalí a rozhodne se, že kufřík s milionem i diamanty získá pro sebe. A tak začíná napínavé dobrodružství plné honiček děsivými uličkami, temnými podchody a také pod i nad vodou. Olsenova banda musí využít veškerou lstivost, aby přemohla mazané zločince..... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Strašlivý norský dětský film Potkan 007 dostává v podobě Crazy gangu na ponorce vážného konkurenta. Dokonce páchá povětšinou ty samé přestupky proti dobrému vkusu. Výtvarně stojí někde na půli cesty mezi realitou a Teletubbies, přičemž občas prosvitne něco z nové, barevné Addamsovic rodiny (zvláště první scéna). Všichni dospělí jsou bez výjimky směšné kreatury, které by normální děti z našeho světa neustále nutily ke kakání strachy. Zdejší protřelí smradi v rádobydospěláckých oblecích, kteří už od svých zhruba desíti let pasou po ženách, s nimi raději bojují o jakýsi potopený poklad. Tradice kvalitních severských dětských filmů, jako je třebas Akce Mojžíš (a filmy následující), tu dostává zatraceně na zadek. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tohle bylo tak příšerně debilní, až jsem se musel občas smát... tým scénáristů musel bejt sjetej jak severské fjordové zálivy, když tuhle slátaninu vymejšleli, mé uznání ale patří dětským kostýmům a grimasám, naprostým nereálnostem většiny scén a odvaze dospělých koukat na to s dětmi... doporučuji před puštěním konzumaci většího než malého množství podpůrných látek! zlatá Pippi Långstrump... 30% ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Většina "severských" filmů bývá kvalitních a je jedno jaké to je téma, ale tohle se minulo účinkem! Stupidní detektivové i zločinci a třešinkou na dortu je "suprový" dabing!!! 0% ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Dětské filmy z produkce severských států (Švédsko, Norsko) jsou obvykle kvalitní. Tohle je výjimka. V hlavní roli Truhlíci z Truhlíkova. Nakonec jsem si oddychl, poněvadž dospělí jsou větší idioti než děti. Příběh je o náušnicích pro Valborg a o klučíkovi, který touží po mamince a tatínkovi. Šokujícím zjištěním pro mě bylo, že Tereza nemá mezi nohama frndu, ale bimbase! ()

Reklama

Reklama