Reklama

Reklama

Největší z hrdinů týmu Mstitelů musí pokračovat ve válce proti mimozemšťanům. Vetřelci, i se starým nepřítelem Kapitána Ameriky Herr Kleiserem, o kterém se myslelo, že zemřel v roce 1945, napadli ukryté město v Africe, kde vládne Černý Panter. Když Kleiser zabije Panterova otce T´Chaku, Černý Panter odjede do Ameriky, aby získal od Kapitána Ameriky radu, jak nad Kleiserem zvítězit. Generál Fury se dozví, že mimozemšťané jsou stále na Zemi. Mstitelé odjedou potají do Afriky, kde musí nejdřív bojovat s jejími obyvateli. Nakonec je ale stejný cíl spojí a svedou krvavou válku proti mimozemšťanům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Druhá část je na tom velmi podobně jako ta první, jen jsme hned vrženi do víru dění, navazujeme na to, kde skončila jednička a od první minuty může začít akce. Akce je velká a je jí hodně, ale není tak adrenalinová a chuťová jako u konkurenčních animovaných filmů. Důvod je prostý. Ti momizemšťané, ti jsou na hovno, protože žádná akce neni pořádně kontaktní, všechno je řešeno střelami a to prostě ubírá na celkovém adrenalinovém vyznění. I když je to o dost více akční než první díl, tak ani jedna akce nedospěje kvalit té, co je na závěr prvního dílu s Hulkem. Když to pojmu jako jeden dvouhodinový film, tak je to obstojné, hrdinové mají všichni dost placu, možná až na Thora, toho mohlo být více. Zápletka je taky dobrá, jen to mělo vyznít celé mnohem úderněji. Z kreslených adaptací považuji tyhle dva filmy za ty slabší, což je velká škoda, když jde právě o tak velkou záležitost jako Avengers! Jsem velmi zvědav kolik z tohoto uvidíme i ve hrané verzi a věřím, že by toho nemuselo být málo. Co se týká samotného týmu Avengers heroes, tak po tomhle dvoufilmu můžu říct, že je to opravdu velmi crazy (hlavně Thorův "božský" původ) a jsem velmi zvědav jak to bude fungovat v hrané verzi. I když tam bude méně tváří. Potenciál to má rozhodně velký. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Thor pro mě byl tak trošku exot (jako Wonder Woman) a přišlo mi, že se nehodí do univerza, ale po dvojici těhlech filmů je to u mě nejlepší Avenger s pořádnou dávkou tvrďáctví a mystyčna kolem něj. Když se spustí chorál, začnou lítat blesky, tak víte, že na scénu přichází severský bůh a jde kosit nějakou tu zlou chásku. Začal jsem se na jeho sólo film těšit daleko víc, než na Kapitána Ameriku. Jinak film mi přišel trošku lepší než předchozí, i když je to stále průměr. Justice League: The New Frontier je lepší a to Wonder Woman je pro mě nesympatická postava. -"I have commanded you to end your involvement, Thor!" -"Humanity may have abandoned us, father, but I will not abandon them! ()

Reklama

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Jako jednička ale horší. Ne že bych u animáku vyžadoval echt silnej příběh ale tenhle scénář je už multikulti slátanina výrazná - černoši s lukama a šípama ale v podzemí výrobní linky (mimochodem kdopak si vzpomene, že Nick Furry byl původně bílej?), Ironmana jednou sundaj kusem dreva a podruhy vydrzi atomovku, Thor selektivně oživuje mrtvý, etc. Nicméně finále dobry. ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Ultimate Avengers pokračuje a představuje nám dalšího "člena" týmu - Black Panther. A též jeho záhadnou zem Wakandu, která je na první pohled zaostalá. Používají štíty, kopí a luky, avšak dokáží parazit i Iron-mana. Jeho zemi napadnou, nám již známí z prvního dílu, mimozemšťané a tajemná postava Herr Kleiser, kterého Captain America již dvakrát zabil avšak on nadále žije. Celá planeta je postavena nebezpečí útoku mimozemšťanů a jediný, kdo je může zastavit je tým Avengers. Líbilo se mi to velice. Ale jenom mě mrzelo (jak tu již několikráte padlo) velice nevyužití Hulka a štval mě Giant Man. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

K jednotke som bol zhovievavejší, no tu budem kritickejší. V podstate podobná téma ako v prvom dieli, no už tam chýbalo viacej originality a nápady. Jednotke som dal 4* z časti kôli mojmu obľúbenému Hulkovi, ktorý sa ukázal v plnej svojej kráse, no v dvojke je už len veľmi bočná postava. Tím Avangerov je v podstate taký istý dobrý, zapáčil sa mi aj Kapitán Amerika. Dej ma mierne začal nudiť aj napriek kratučkej stopáži a animácia je na takej istej úrovni. Celkový dojem z filmu je však len priemerný, inak je to fajn zábavička pre fanúšikov komixov. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama