Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bola (Kulička) je dvanáctiletý chlapec žijící v prostředí plném násilí a špíny. Jeho rodinná situace, kterou ze studu skrývá, mu znemožňuje seznamovat se a stýkat s ostatními hochy. (ČSFD)

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Pomalá gradace byla plusem tohoto snímku z těch mnoha jiných, podobně laděných Je to téma, které mně zaujalo tím, že lidská lhostejnost není ještě jen na tak mrtvém bodě. A za ten vlak bych jim asi našupala i já. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento výborný španělský celovečerní film má velice silný příběh, je kvalitní po všech stránkách. Drama, které postupně rostlo a mohutnělo směrem ke konci, až doslova vyvrcholilo ... 8878 ()

yolana 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zdařilých španělských filmů o chlapci ze sociálně slabší vrstvy, který má problémy v rodině, stydí se za svoje okolí, a nedokáže si najít ani kamarády /což pochopitelně jednoho krásného dne prolomí díky novému splužákovi ze třídy/. Film je natočený stručně, bez zbytečných melodramatických scén, ale o to víc výstižně. + výborný výkon hlavního protagonisty. ()

PeterFLJilek 

všechny recenze uživatele

Film nie je hĺbkovou sondou do života šikanovaného chlapca, ale povrchným ho určite nazvať nemožno. Hoci psychológiu kladie do úzadia, rovnako je to aj s emotívnym balastom. Ide o čistý a pravdivý príbeh. A azda i preto je natoľko dramaticky silný. ()

Reklama

Reklama