Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bude to znít hodně ujetě, ale tenhle filmík mi trošku připomíná Forresta Gumpa (ne nebijte mě). Trošku zaostalejší hrdina hledá svě rodiče, a při svému putování zemí vstupuje do života různých lidí a mění je. Kdyby to celý nebylo pojatý jako teen-road-movie se spoustou fekálního humoru, mohlo to být daleko lepší.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

Reklama

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Beznádejný rocker a "špinavec" Joe Dirt sa prediera životom potom, ako ho rodičia zanechali samého uprostred púšte. Raz však začne v rádiu rozprávať svoj životný príbeh, ktorý si získa celú Ameriku. Dojemný, vtipný príbeh, no miestami poriadne pritiahnuty vás určite na tú hodinu a pól pripúta k televízoru. ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Pro mě už je to taková klasika. Viděl jsem ho už několikrát a vždy se na to rád podívám. Přemýšlel jsem proč tento film na rozdíl od spousty podobných nezapadnul. Došel jsem k tomu, že hlavní hrdina je celkem sympaťák, který mu se dá fandit, je to sice místy bláznivý, ale ne úplně ujetý a důležitou roli asi hraje forma filmu, kdy se jedná o vyprávění životního příběhu v rozhlase a v neposlední řadě Joeův optimistický nadhled. Původně jsem dal tři hvězdy, ale dnes jsem jednu přidal. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ale co... Toto je moje srdcovka. Ten film je tak blbý, až je milý. Joea jsem si zamiloval stejně jako ti radioví posluchači. Je z toho cítit sandlerovská úchylnost a ta mi vůbec nevadí. Dá se na to nahlížet i jako na originální love story. Dá se na to nahlížet mnoha způsoby, ale odpad... Běžte někam, pitomci. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)

Reklama

Reklama