Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $34miliónovTržby USA $27,087,695Tržby Celosvetovo $30,987,695║ No ako je to riadna humusárna ale aspoň že v rámci možností ako tak znesiteľná a zábavná. /60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pár dokonale šílených vtípků to nezachrání, ale pobaví, což někdy pozdě večer nebo naopak brzy ráno úplně stačí ... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Odpočinková blbost, která mě díky sympatickýmu Davidu Spadeovi docela bavila. Fakt to nemá moc dobrý vtipy ani děj, ale táhne se to v pohodovym duchu a měl jsem z toho fajn náladu. Na to, jaká je to kravina tam hraje dost známejch herců a mě se nejvíc líbil boží Fred Ward, jako Joeovo táta. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Začni si trénovať vypľúvanie zubov.“ Tak tento film som totálne neplánoval vidieť, ale len čo sa objavilo logo produkčnej spoločnosti sympaťáka Adama Sandlera Happy Madison, vedel som, že som v dobrých rukách. Teda, JA som v dobrých rukách. Či aj vy, to viete len vy – máte radi Sandlera alebo sa mu radšej vyhýbate? Ja ho mám rád a dostal som „klasickú“ sandlerovskú nálož: v šialených roličkách nečakane obsadené slávne tváre (Christopher Walken), šokujúce hefty (stvrdnutý obsah lietadlového WC, atómový výbuch), brutálne komické postavičky, drastické dialógy (o aligátorovi, ktorý slečne zožral rodičov, ale ešte mu stihli prebodnúť srdce) a nesmie chýbať tradične záchodová scéna. Mne sa to páčilo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hodně ubohá komedie, u který jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Spíš trapný, než vtipný. Část filmu, která měla parodovat Mlčení jehňátek pak byla tak trapná, že jsem měl chuť vypnout televizi. Navíc David Spade nepatří zrovna mezi moje oblíbený herce a tady byl vrcholně ubohej. No potěšila mě snad akorát účast mojí oblíbenkyně Jaime Pressly. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašně stupidní, ale úplně dokonale zábavný. David Spade s tim svým hárem vypadá totálně úchylácky a ten jeho životní příběh je fakt dementní, ale stejně jsem si prostě nemohl pomoct a bavil se. Je to tak stupidní až je to prostě vtipný. A ještě k tomu tam hraje superkrásná Brittany Daniel a tak je se i na co podivat.Co se týká ostatních herců, tak za zmínku stojí asi už jen Christopher Walken, ale jako obvykle má bohužel dost malou roli, ale jako skoro vždycky je zase výbornej. tenhle film prostě můžu ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Joe Špína i jeho dementní život mě dostali. Bavil jsem se opravdu skvěle. Je pravda, že většina zábavy se točí okolo fekálního humoru a některé vtipy jsou daleko za hranicí perverznosti, ale ty scény prostě stojí za to. Ještě pohled na jeho úchyláckej účes a čtyři hvězdy jsou doma. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Davida Spadea ještě z časů kdy na kabelovce šikanoval Chrise Farleyho, protože takového hajzlíka, aby jste pohledali, ale Joe Dirt, kde si naopak zahrál onoho dementního Farleyovského dobráka je vážně bída a to přesto, že obsahuje oba vtipy, které podle mě dělají dobrou komedii - psa ukájejícího se o hrdinovu nohu a ránu do rozkroku... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mne to pripadalo ako za vlasy pritiahnutá komediálna verzia Forresta s nechutnými, oplzlými, otrepanými, no čuduj sa svete na pár miestach aj zábavnými hláškami. Popisu absurdnú cestu životom Joea, ktorý je totálny looser, scenár lacný ako deravé ponožky, no aj tak som sa nevedel od toho odtrhnúť a musel dopozerať dokonca. Proste na každého platí niečo iné. A Walken sa dá nahovoriť na každú somarinu. Ale to sa mi ráta. 60%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Joe Špína to v životě neměl lehký. Navíc když jeho né příliš moderní paruka mu přirostla k lebce. Docela slušná komedie s úchylným chlápkem se studnou. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Nedoceněná komedie, u který jsem měl několikrát silný výbuchy smíchu a skvěle jsem se bavil. Sice je to strašně hloupý a debilní, ale v jednoduchosti je přece síla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

David Spade a kolem něj samé krasotinky. Víc nic. Asi tak by se dala charakterizovat tato unylá komedie, ve které se vtip hledá marně, což je zarážející, vzhledem k tomu, že Spade má komediální potenciál. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nechytilo za kulky. Podobně šílený humor mám obvykle rád, ale tento snímek jen tak prosvištěl kolem. Úsměvných momentek je naprosté minimum, jsou-li vůbec nějaké. Příběh se mi nelíbil. Ze všeho nejvíce odpuzující je ovšem sestřih hlavního hrdiny. Na tento paskvil musíte být zřejmě patřičně naladěni. Ideálně snad i posilněni. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela ujetá komedie o tomhle chlápkovi. Ten vypráví svůj opravdu netradiční život různým lidem. Některé události jsou opravdu zvláštní. ()

Reklama

Reklama