Reklama

Reklama

Můžeš si vybrat své přátele, ale nemůžeš si vybrat svoji rodinu. Kevin je milý, mladý kluk, který chodí s krásnou dívkou. Jeho bezproblémový život se ale záhy změní. Při odchodu z jedné party mu "pomůže" do již čekající limuzíny chlápek jménem Max, aby jej odvezl k mafiánskému bossovi Salovi. Tam se vyděšený Kevin dozví, že stojí tváří v tvář svému pravému otci. A aby toho všeho nebylo málo, Salovo auto - se Salem uvnitř - náhle vybuchne. Tak rychle, jak se se svým otcem Kevin seznámil, tak rychle se s ním musel rozloučit. Zmatený Kevin si však naivně myslí, že je po všem. Brzy ale pochopí, jak hodně se mýlí. Teď se totiž začnou dít věci, o kterých se Kevinovi nikdy ani nesnilo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když tam jsou kvalitní herci jako Walken nebo Forster, tak člověk čeká víc než tenhle nedodělek. Do velký míry souhlasím v tomto případě s komentářem od Laca a dál už se o tom tak nějak ani nebudu rozepisovat.40% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Díky Bohu za Chrise Walkena. Když hraje v opravdu dobrém filmu, je skvostným doplňkem. Když hraje v průměru, je jedna z nejlepších postav. A když hraje ve slátanině (viz tento film) je tím jediným, co film nabízí a často ho vytáhne až k 60%. Takže film 40% + 20% za Walkena. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trápna komédia z mafiánskeho prostredia. Teda aspoň by si z mafiánov asi strieľať chceli, ale vôbec sa im nedarí jednak navodiť mafiánske strereotypy a ani ich potom nejak vtipne zhodiť. Skôr sa len postavy zmätene presúvajú z miesta na miesto a riešia nejaké priblblé problémy. Film zaujme len skvelým hereckým obsadením. Neviem čo na tom filme videli. Asi prachy. 4/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Priemerná gangsterská komédia, ktorá sa pokúša o prekvapenie v závere filmu. No pre skúsenejších divákov bude jasné, ako to skončí už po 15 minútach. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o veľmi odfláknutý film. Strih je chaotický s absolútne nulovým prúdom do príbehu. Postavy zmiznú na mnoho minút, potom sa zrazu znova objavia bez zvláštneho dôvodu. Je to celé divné. 1/10 ()

Reklama

Reklama