Reklama

Reklama

Můžeš si vybrat své přátele, ale nemůžeš si vybrat svoji rodinu. Kevin je milý, mladý kluk, který chodí s krásnou dívkou. Jeho bezproblémový život se ale záhy změní. Při odchodu z jedné party mu "pomůže" do již čekající limuzíny chlápek jménem Max, aby jej odvezl k mafiánskému bossovi Salovi. Tam se vyděšený Kevin dozví, že stojí tváří v tvář svému pravému otci. A aby toho všeho nebylo málo, Salovo auto - se Salem uvnitř - náhle vybuchne. Tak rychle, jak se se svým otcem Kevin seznámil, tak rychle se s ním musel rozloučit. Zmatený Kevin si však naivně myslí, že je po všem. Brzy ale pochopí, jak hodně se mýlí. Teď se totiž začnou dít věci, o kterých se Kevinovi nikdy ani nesnilo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Juto 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o veľmi odfláknutý film. Strih je chaotický s absolútne nulovým prúdom do príbehu. Postavy zmiznú na mnoho minút, potom sa zrazu znova objavia bez zvláštneho dôvodu. Je to celé divné. 1/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když tam jsou kvalitní herci jako Walken nebo Forster, tak člověk čeká víc než tenhle nedodělek. Do velký míry souhlasím v tomto případě s komentářem od Laca a dál už se o tom tak nějak ani nebudu rozepisovat.40% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Díky Bohu za Chrise Walkena. Když hraje v opravdu dobrém filmu, je skvostným doplňkem. Když hraje v průměru, je jedna z nejlepších postav. A když hraje ve slátanině (viz tento film) je tím jediným, co film nabízí a často ho vytáhne až k 60%. Takže film 40% + 20% za Walkena. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trápna komédia z mafiánskeho prostredia. Teda aspoň by si z mafiánov asi strieľať chceli, ale vôbec sa im nedarí jednak navodiť mafiánske strereotypy a ani ich potom nejak vtipne zhodiť. Skôr sa len postavy zmätene presúvajú z miesta na miesto a riešia nejaké priblblé problémy. Film zaujme len skvelým hereckým obsadením. Neviem čo na tom filme videli. Asi prachy. 4/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Priemerná gangsterská komédia, ktorá sa pokúša o prekvapenie v závere filmu. No pre skúsenejších divákov bude jasné, ako to skončí už po 15 minútach. ()

Reklama

Reklama