Reklama

Reklama

Přemýšleli jste někdy, co se může stát,když si s někým omylem vyměníte mobil? A co když ten někdo byl profesionální zabiják? A právě tohle se stalo Abeovi (Andrew Lee Potts). Takže má problém. Velký problém. Má něco, co mu nepatří a zabiják to chce zpátky. A nejde jenom o telefon. Abe má totiž informaci, kdo má být další oběť nájemného vraha. Jednou výměnou telefonů se roztáčí kolotoč událostí, kdy Lynch (Gary Oldman) jde po krku Abeovi a Lynchovi pak další zabiják... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprostá zhovadilost, kde stojí za shlédnutí snad jenom Karel Roden, který mimo jiné má šíleně dlouhej sestřih vlasů a k tomu hraje nájemného vraha...Dragana, který je prý v východu...Bože můj, zas ta stará ohraná písnička. No nic příběh je otřesný, výkony herců bohužel mizivé a ke všemu je to strašně nudný, teda do té doby než přijede ve vrtulníku samotný Dragan, díky němu se příběh trochu oživý. Jinak nic zajímavého když se na to podívat tak už jenom kvůli Rodenovi jinak to nemá ani smysl. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ani ryba ani rak. vlastně spíš tá ryba, ale už trochu zasmrádlá. Karel Roden si roly megadrsného vrahouna náramně užívá. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Jsem schopen obětovat tomuto filmu dvě hvězdy a svůj čas jen kvůli Gary Oldmanovi a Karlu Rodenovi. Na komedii má totiř příliš málo vtipu a na akční film málo akce. A co se týče thrilleru, měl by být člověk alespoň trochu napjatý. Všechny nápady byly už jednou či vícekrát lépe využity ve starších francouzských komediích. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela příjemé zjevení. Celé je to takové praštěné, mno, asi sotva by se něco takového stalo, ale jo, naladil jsem se na poetiku celého filmu, takže sem si ho příjemě užil. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, asi tři dobré scény. Zane- Roden jsou rozhodně zajímavá a vtipná dvojice, Carlyle se snaží, ale s postavou Lynche si nevím rady. Nejdřív nám ho servírují jako sympaťáka, trošku troubu a nakonec z něj dělají chladnokrevného vraha. Čistých 50%. Stadler se má v režii ještě hodně co učit a Oldman by si měl víc vybírat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Divný překlad názvu Dead Fish. Divný film. Divný dialog. Divný herci. V tom filmu je každý zfetovaný a ani to nemusejí hrát. Když na scénu přišel Roden, začalo to být zajímavější a ještě víc stupidnější. Jen u jedné scény jsem se zasmál, když Roden zase "odešel". ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nudááááá..... Příběh dost trapný a většina herců vypadala, že se našli někde na ulici jen aby si to tam "odehráli" (jestli se tomu, co předváděl ten Potts, dá vůbec říkat hraní).. A tentokrát se snad poprvé musím vyjádřit i ke scénáři, protože co těm hercům scénárista někdy nacpal do pusy, to byla katastrofa!!! Nepřirozené... A dabing? Rozhodně se na to koukněte radši v originále, protože to byla hrůza. Ale abych jen nekritizovala, tak Gary Oldman (se svou úžasnou hudební vložkou!) a Billy Zane byli perfektní a ke konci i Roden. Vlastně ten konec se celý tak nějak dal a posledních 10 minut jsem se dokonce často smála (jak byl ten Gary roztomilý!!!).. I když samotná pointa byla taky katastrofální.. Nevím, nevím :) ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Dementnim prekladem nazvu to zacina (to snad nikdy nezkonci) nudnym scenarem to pokracuje a finish s naprosto nehrajicimi postavami to jenom podtrhuje, jakaze to vlastne vznikla zhovadilost. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman ako uchylny najomny vrah.....Vo filme boli celkom dobre postavy a aj pribeh nebol najhorsi a na 1 pozretie to urcite nenudi... ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Ze zacaku zajimave, dobre se vyvijejici, s prichodem Rodena trochu gradujici ale pak uplny upadek, nuda. Uz jsem jen cekal az to skonci. Nikde nic, co by vas chytlo a pripoutalo zpatky k pribehu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Neviem čo má znamenať ten český názov, ale čo sa týka filmu tak je to poriadne sklamanie. Zo začiatku to nevyzeralo najhoršie, no po chvíli už sa to rútilo a topilo a keď prišiel na scénu Roden....no konec. Myslel som, že keď je tam Oldman a Roden, bude to celkom slušné, ale tento film nezachránili. Dej je slabý a nudný a vtipi sú skôr trápne ako vtipné, lebo podobných už bolo vo filmoch použitých až až. Film je poloutopený v peknej sračke. 40%. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Slabá akční komedie kde Karel Roden pohořel na plné čáře! Po trapné zápletce, ještě trapnější děj. 30% (DĚJ ** AKCE * VTIP * HERCI ***) IMDb.com: 5,2/10 ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli jsem někdy předtím viděl, aby se sešlo tolik ačkových herců v tak špatném filmu. Asi ne. Elena Anaya ale rozkošná. Až její sexuální orientace pošetile zabolí. 10% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Náznaky na propletenou gangsterku od Guy Ritchieho zde opravdu jsou a některé z nich nejsou špatné, ale většina je vyloženě trapná, navíc to celé působí až velmi uměle, film vás do sebe nevtáhne. Když se díváte na kvalitrní film, vnímáte pouze ten film, ale zde si ještě 2x prohlídnete celý váš byt a popřemýšlíte, zda byste neměli znovu vymalovat. ()

Reklama

Reklama