Reklama

Reklama

Přemýšleli jste někdy, co se může stát,když si s někým omylem vyměníte mobil? A co když ten někdo byl profesionální zabiják? A právě tohle se stalo Abeovi (Andrew Lee Potts). Takže má problém. Velký problém. Má něco, co mu nepatří a zabiják to chce zpátky. A nejde jenom o telefon. Abe má totiž informaci, kdo má být další oběť nájemného vraha. Jednou výměnou telefonů se roztáčí kolotoč událostí, kdy Lynch (Gary Oldman) jde po krku Abeovi a Lynchovi pak další zabiják... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jedno nedělní odpoledne, někde uprostřed dubna, takový to vymaštěný odpolko, co nevíte coby, nic \vás neba a k tomu aprýlový počas. No hovadina. Zabít by se bylo skoro lepší, než se v takovej den probudit.. Jenže jsem se tím dnem nějak překodrcal do tý chvíle kdy jsem našel toto.. No na první zkousnutí to bylo jakože píčovina o ničem, po pár minutkách se to ve mě rozjelo, a nevím jestli to měla na svědomí griotka v čaji, nebo děj, každopádně závěrem lze konstatovat, že jsem se super bavil, a vo to přece šlo. :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprostá zhovadilost, kde stojí za shlédnutí snad jenom Karel Roden, který mimo jiné má šíleně dlouhej sestřih vlasů a k tomu hraje nájemného vraha...Dragana, který je prý v východu...Bože můj, zas ta stará ohraná písnička. No nic příběh je otřesný, výkony herců bohužel mizivé a ke všemu je to strašně nudný, teda do té doby než přijede ve vrtulníku samotný Dragan, díky němu se příběh trochu oživý. Jinak nic zajímavého když se na to podívat tak už jenom kvůli Rodenovi jinak to nemá ani smysl. ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Zas sa niekdo snaží priživiť na teraz modernej vlne anglických štýlových gangsteriek. Nemá to ale žiadnú šťavu, chviľmi to je vyslovene trapné, občas sa síce vyskytne nejaký ten trefný suchý britský fórik... ale Gary Oldman sklamal. Nezachraňuje to ani ďalšia cholerická úloha Roberta Carlyla, čí úloha zabijáka Karla Rodena. Proste nuda, kde som sa nemohol dočkať kedy bude koniec. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nudááááá..... Příběh dost trapný a většina herců vypadala, že se našli někde na ulici jen aby si to tam "odehráli" (jestli se tomu, co předváděl ten Potts, dá vůbec říkat hraní).. A tentokrát se snad poprvé musím vyjádřit i ke scénáři, protože co těm hercům scénárista někdy nacpal do pusy, to byla katastrofa!!! Nepřirozené... A dabing? Rozhodně se na to koukněte radši v originále, protože to byla hrůza. Ale abych jen nekritizovala, tak Gary Oldman (se svou úžasnou hudební vložkou!) a Billy Zane byli perfektní a ke konci i Roden. Vlastně ten konec se celý tak nějak dal a posledních 10 minut jsem se dokonce často smála (jak byl ten Gary roztomilý!!!).. I když samotná pointa byla taky katastrofální.. Nevím, nevím :) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Neviem čo má znamenať ten český názov, ale čo sa týka filmu tak je to poriadne sklamanie. Zo začiatku to nevyzeralo najhoršie, no po chvíli už sa to rútilo a topilo a keď prišiel na scénu Roden....no konec. Myslel som, že keď je tam Oldman a Roden, bude to celkom slušné, ale tento film nezachránili. Dej je slabý a nudný a vtipi sú skôr trápne ako vtipné, lebo podobných už bolo vo filmoch použitých až až. Film je poloutopený v peknej sračke. 40%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama