Reklama

Reklama

Přemýšleli jste někdy, co se může stát,když si s někým omylem vyměníte mobil? A co když ten někdo byl profesionální zabiják? A právě tohle se stalo Abeovi (Andrew Lee Potts). Takže má problém. Velký problém. Má něco, co mu nepatří a zabiják to chce zpátky. A nejde jenom o telefon. Abe má totiž informaci, kdo má být další oběť nájemného vraha. Jednou výměnou telefonů se roztáčí kolotoč událostí, kdy Lynch (Gary Oldman) jde po krku Abeovi a Lynchovi pak další zabiják... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Gary 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, asi tři dobré scény. Zane- Roden jsou rozhodně zajímavá a vtipná dvojice, Carlyle se snaží, ale s postavou Lynche si nevím rady. Nejdřív nám ho servírují jako sympaťáka, trošku troubu a nakonec z něj dělají chladnokrevného vraha. Čistých 50%. Stadler se má v režii ještě hodně co učit a Oldman by si měl víc vybírat. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Jsem schopen obětovat tomuto filmu dvě hvězdy a svůj čas jen kvůli Gary Oldmanovi a Karlu Rodenovi. Na komedii má totiř příliš málo vtipu a na akční film málo akce. A co se týče thrilleru, měl by být člověk alespoň trochu napjatý. Všechny nápady byly už jednou či vícekrát lépe využity ve starších francouzských komediích. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nudááááá..... Příběh dost trapný a většina herců vypadala, že se našli někde na ulici jen aby si to tam "odehráli" (jestli se tomu, co předváděl ten Potts, dá vůbec říkat hraní).. A tentokrát se snad poprvé musím vyjádřit i ke scénáři, protože co těm hercům scénárista někdy nacpal do pusy, to byla katastrofa!!! Nepřirozené... A dabing? Rozhodně se na to koukněte radši v originále, protože to byla hrůza. Ale abych jen nekritizovala, tak Gary Oldman (se svou úžasnou hudební vložkou!) a Billy Zane byli perfektní a ke konci i Roden. Vlastně ten konec se celý tak nějak dal a posledních 10 minut jsem se dokonce často smála (jak byl ten Gary roztomilý!!!).. I když samotná pointa byla taky katastrofální.. Nevím, nevím :) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

je tady několik typů lidí, nájemný vrah kterému by nikdo neuvěřil že se zamiloval, takový rozbitý robot. Pak následují zhulení kluci, výběrčí dluhů, který je šíleně upovídaný a nakonec dva týpci co hledají vraha aby ho zabili, přitom sedí jen u holiče. Jeden z nich je drsný evropský zabiják s culíky a druhý trapně vtipný chytrolín. Ani jedna z postav není normální, tím si film získává zvláštní atmosféru, ta ale nějak nefunguje. Asi to bude tím že si človék nemá koho oblíbit. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Šialená oddychovka s vynikajúcim Garym Oldmanom, v roli absolútne nádherného šialeného úchyla a psychopata, ktorému skvele sekundujú ďaľšie záporné postavičky. Slušné dialógy a jednoduchá pointa filmu ma príjemne pobavili. Skvelý dabing mi umožnil si film ešte viacej vychutnať. Epizódne roličky Roberta Carlyla, Billy Zana a Karela Rodena - predovšetkým, nemajú chybu. Len neviem prečo zas ten stupídný distribučný názov: Stúj, ten mobil není tvúj.... Hahahahahaha Filozofický monológ nafajčeného Sala je totálne mimo, ako aj monológy pri vyberaní dlhov Denyho sú po pi...... Záver s dávkou prekvapenia je čerešničkou na torte.Ešte raz fajný filmík... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama