Reklama

Reklama

Přemýšleli jste někdy, co se může stát,když si s někým omylem vyměníte mobil? A co když ten někdo byl profesionální zabiják? A právě tohle se stalo Abeovi (Andrew Lee Potts). Takže má problém. Velký problém. Má něco, co mu nepatří a zabiják to chce zpátky. A nejde jenom o telefon. Abe má totiž informaci, kdo má být další oběť nájemného vraha. Jednou výměnou telefonů se roztáčí kolotoč událostí, kdy Lynch (Gary Oldman) jde po krku Abeovi a Lynchovi pak další zabiják... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nudááááá..... Příběh dost trapný a většina herců vypadala, že se našli někde na ulici jen aby si to tam "odehráli" (jestli se tomu, co předváděl ten Potts, dá vůbec říkat hraní).. A tentokrát se snad poprvé musím vyjádřit i ke scénáři, protože co těm hercům scénárista někdy nacpal do pusy, to byla katastrofa!!! Nepřirozené... A dabing? Rozhodně se na to koukněte radši v originále, protože to byla hrůza. Ale abych jen nekritizovala, tak Gary Oldman (se svou úžasnou hudební vložkou!) a Billy Zane byli perfektní a ke konci i Roden. Vlastně ten konec se celý tak nějak dal a posledních 10 minut jsem se dokonce často smála (jak byl ten Gary roztomilý!!!).. I když samotná pointa byla taky katastrofální.. Nevím, nevím :) ()

valheru 

všechny recenze uživatele

Stadler není Guy Ritchie, i když se jeho film o to pravděpodobně snažil. i když film není přesně to pravý ořechový, rozhodně stojí za shlédnutí. některý z nápadů totiž rozhodně stojí za to. musíte k němu ovšem přistupovat s nadhledem. Billy Zane mě překvapil ze všech herců nejvíc. oproti Rodenovi, kterej tady dostal divnou roli- 75% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jedno nedělní odpoledne, někde uprostřed dubna, takový to vymaštěný odpolko, co nevíte coby, nic \vás neba a k tomu aprýlový počas. No hovadina. Zabít by se bylo skoro lepší, než se v takovej den probudit.. Jenže jsem se tím dnem nějak překodrcal do tý chvíle kdy jsem našel toto.. No na první zkousnutí to bylo jakože píčovina o ničem, po pár minutkách se to ve mě rozjelo, a nevím jestli to měla na svědomí griotka v čaji, nebo děj, každopádně závěrem lze konstatovat, že jsem se super bavil, a vo to přece šlo. :-) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Náznaky na propletenou gangsterku od Guy Ritchieho zde opravdu jsou a některé z nich nejsou špatné, ale většina je vyloženě trapná, navíc to celé působí až velmi uměle, film vás do sebe nevtáhne. Když se díváte na kvalitrní film, vnímáte pouze ten film, ale zde si ještě 2x prohlídnete celý váš byt a popřemýšlíte, zda byste neměli znovu vymalovat. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, asi tři dobré scény. Zane- Roden jsou rozhodně zajímavá a vtipná dvojice, Carlyle se snaží, ale s postavou Lynche si nevím rady. Nejdřív nám ho servírují jako sympaťáka, trošku troubu a nakonec z něj dělají chladnokrevného vraha. Čistých 50%. Stadler se má v režii ještě hodně co učit a Oldman by si měl víc vybírat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama