Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je určená především dětským divákům! Když jsem byl malý, film mi poskytl bezvadný zážitek! Myšákova chytrost a vtip mě jako dítě pobavili! Čím starší jste, tím více vidíte film jako kýč, příběh a scénky ohrané s chytáním slabšího silnějším! Jak jsem řekl, pro děti ideál a pro nás je to film, který si dvakrát nepustíte! ()

TEKAS 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila, fandila myšákovi a přála to nejhorší tomu knírkatému tlusťochovi. Po tomhle filmu jsem vážně chtěla myšku :) ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Tak trochu inspirace Laurelem a Hardym, Tomem a Jerrym a "Home Alone"m s bonusem v podobě deratizátora Chrise Walkena. Jednoduché, milé, zábavné. ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Teď dávám tři hvězdy, ale musím přiznat, že když jsem byla malá, tak to byl asi můj nejoblíbenější film a viděla jsem ho asi tak milionkrát. ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

O víkendu jsem to shlédl potřetí a uvědomil si, že hodnoceno zatím nebylo. Jde o mišmaš Toma a Jerryho a "Sám doma", jak už tu několik lidí zmínilo. Myš je abnormálně inteligentní, pády, lety, výbuchy jsou nerealistické až hanba a i jiné drobnosti včetně pitvoření hlavních hrdinů z filmu dělají blbinu. Jenže zároveň je to děsná sranda. Až na ty přehnané škleby jsou herci úžasní, někdy se objeví i náznaky konverzačního humoru a celkově mě atmosféra a groteskový humor prostě dostaly. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Jestli mám nějakou oblíbenou primitivní americkou komedii, tak je to tahle. Hlavní představitelé jsou neuvěřitelní týpci, skuteční komici. "Myš?...Kůň! ...Vařený!..Nemám ho rád!":-DDDDD ()

departed 

všechny recenze uživatele

Srdcovka z dětství, stále zábavná a stále tak kouzelná, v jistém slova smyslu. Gagy jsou stále povedený a vtipný přesně tak, jak si je pamatuju, i přesto, že některý se dají ocenit asi jen v určitém věku. A hudba je stále chytlavá, čas od času si jí začnu zničehonic broukat... fakt návykový tóny. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Mě na tomhle filmu vždycky štve, že tu malou mrchu ne a ne dostat do myšího nebe :-D. Ale je to výborná zábava. 65% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ktorá má dobré tempo a scenár taký nenápadný a pritom skvelý. Obsadenie je super a teda nemám problém. 4 hviezdy si to zaslúži. Bavil som sa. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

výtečná komedie a opravdu krásná oddechovka do nepohody. Ta příběhová atmosféra mě totálně strhla a hlavně ke konci, mě přepadala nehorázná chuť na sýr. ()

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že se mi tento film napoprvé líbil, ale vidět ho víckrát nestojí za nic.Tak jsem z toho trochu sklamaná, ale pár vtípkům se zasměju i tak. ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo o kousek natáhnutější s horšími vtípky,asi bych se zlobil. Ale při shrnutí všech atributů filmu- stopáž tak akorát, herci zbytečně nepřehrávají, zajímavé postavy (deratizáto byl perfektní),tempo a spád, přesný groteskní gagy, sem došel k jedinýmu závěru-**** ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie o dvou "povedených" synáčcích, kteří zdědili zchátralý dům a starou továrnu na špagáty po svém zesnulém otci. Náhodou zjistí, že má dům vysokou cenu a chtějí ho prodat. Má to ale jeden háček. V domě se zabydlel nechtěný příživník - malá myška, které je třeba se zbavit. Brzy však zjistí, že to není jen tak obyčejná myš… I přes velký počet komických situací je Hon na myš pouze průměrnou oddechovkou, která potěší především dětského diváka. 55% ()

juditik 

všechny recenze uživatele

Ja som osobne držala palce 'hitlerovi s ocáskem' ... veľmi milý film, k tomu niet čo dodať, bavila som sa a Christopher Walker a jeho vedecké teórie boli viac než geniálne. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o roztomilém chlupetém hlodavci, díky kterému oba hlavní hrdinové dojdou k prozření a rozumu. I když některé scény obsahovaly typ humoru, který já osobně nemám příliž v lásce, přesto jsem se bavila. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Několik gagů mně opravdu rozesmálo (např. Christopher Walken vs. myšák) a překvapivě pro mně byly dialogy leckdy oříšek, objevuje se tu (hlavně v podání Ernieho) mnoho slov která jsem slyšel poprvé v životě... Člověk se holt pořád učí... ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

"Chybějící La Rue!" Vtipná a roztomilá rodinná komedie. Zabijácká kočka a deratizér Walken neměli chybu. Příjemný film, i opakovaně. ()

Reklama

Reklama