Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

genetique 

všechny recenze uživatele

Film (alebo aspoň tá myška) si zaslúži percentá úplne presne, no nečudujem sa aj nižším hodnoteniam. U mňa mal film to šťastie, že som ho videl asi ako desať ročný. Kebyže ho vidím teraz, asi idem nižšie, tak to radšej nechám tak. Ale aj tak sa čdujem, že po takejto detskej somarine sa dostal Verbinski tam, kde je teraz. 55%. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Pro mne kultovní klasika, na níž koukám od sedmi let každý rok. Nehorázně vtipná, morbidní a originální komedie! Jen se na ní podívej! To je Hitler s ocasem! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia, Ernie a Lars, zdedia po otcovi krachujúcu továreň na špagát, ale tiež aj nesmierne cennú vilu od známeho architekta. Tú je však potreba zrekonštruovať a hlavne deratizovať. Lenže myš, ktorá tam je dlhoročnou nájomníčkou nechce v žiadnom prípade dobrovoľne opustiť svoj domov. Bratom Smuntzovcom narobí poriadne problémy. "Hon na myš" je jednoduchá komédia, ktorú si môžete pozrieť spoločne so svojim potomkom v predškolskom veku a mali by ste sa obaja dobre pobaviť. *** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě zřejmě nikdy neomrzí, a pořád mi bude dokazovat, že jsem dětinský. Dokonalá atmosféra grotesek (zkrátka hraný Tom a Jerry), Verbinského nápaditá režie, Silvestriho špičková hudba... Nemám co vytknout. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zabít jednu malou myšku je pro dva nemotory nadlidský oříšek. Děj je plný všemožných vylomenin a nuda nehrozí. Bavil jsem se a můžu jen doporučit. Je libo kousek sýru? ( Hodnocení: 7/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

To nám toho ta myška natropila, že? Aneb jaká bláznivina se dá vymyslet. Každopádně to stálo za to a já se báječně bavil. Supr zábava a nejen to, supr je zde všechno. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Krásně škodolibá a mile potemnělá rodinná komedie o jednom nevytouženém podnájemníkovi. Jen ta digikočka mohla zůstat v krabici. 7/10 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Není to špatná komedie, to rozhodně ne. Některé scény jsou velice povedené. Hon dvou mužů na myš může nabídnout zajímavou podívanou s mnoha humornými scénami. Konec se moc nevydařil, to už je celkem šílenost a autoři to přehnali. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ulítlá komedie o tom, jak není snadné chytit myš, která je navíc chytřejší, než kdejaký člověk. Nejdrsnější kočka v okolí, ani deratizátor nebyl schopný si s malou myškou poradit. Hudba od Alana Silvestriho tomu dodala další úroveň. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktoré si pamätám z detstva, keď sme si to požičali na VHS. Nasmial som sa dosť. Americká rodinná komédia o jednej malej chytrej myške a dvoch trúbkach, čo sa ju snažia vypudiť z práve zdedeného domu. Film je tak trochu v štýle Toma a Jerryho akurát tu kocúra nahradili dvaja nešikovní bratia. Bohužiaľ však film v neskorších fázach mierne stráca tempo. Naozaj nenáročná a celkom zábavná porcia na také sobotné popoludnie. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Tento film si zakaždým keď beží v Tv s veľkou radosťou pozriem pretože z amerických rodinných komédií patri (apoň podľa mňa) k tomu najlepšiemu. Najmä ak máte v dome jednu malú myšku, ktorú by ste s chuťou najradšej zabili a zájdete až do takej miery, že by ste preto zbúrali aj svoj vlastný dom:) Jednoducho nenáročná a kvalitná zábava pre každého (Kocúr Tom by sa z tohoto filmu určite mal poučiť:D), super:) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Spolu so Sám doma obľúbená komédia môjho detstva s vtipným príbehom o doch chlapíkoch a problémovej myši, ktorý sa končí tým správnym happy endom. Svoje kúzlo stále nestratila. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jako malýmu se mi to hrozně líbilo. Je to ztřeštěné, zábavné, střelené, přitažené za vlasy - ale proč ne? Pobavíte se, zasmějete se...a není co řešit. ;) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Natočit na daný téma nadmíru zábavnej film chce dost umu a hlavně odvahy. Tady se to povedlo a je to nehorázná psina. Když se zkombinuje Pat a Mat s Tomem a Jerrym, dostanete zhruba něco takovýho. :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bratři Ernie a Lars zdědí po otci zchátralý dům. Zjistí, že jde o dílo ceněného architekta, a začnou o dům bojovat s jeho dosavadním obyvatelem - nepolapitelnou, zlomyslnou myší. Tak tohle už vážně pro mě není. Nevadil mně ani tak řídký scénář, ale jeho infantilnost už byla nesnesitelná. Když už měl nakročeno zaujmout nejen dospělého diváka, tak stejně v závěru zvolil úkrok na stranu a závěrečné usmíření s otravnou myší po tak dlouhém a většinou marném boji, bylo vysilující. Několik scén ve filmu sice je dobrých, ale ocení je hlavně dětští diváci a milovníci grotesek. Mě to tedy moc nenadchlo. 40% ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Opět jedna americká komedie, která nedokázala vytěžit z daného tématu více. Pár nápadů a lepších gagů navíc... Ale ta myšička byla opravdu šikovná ;-) ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ta myš prostě nemohla dostat míň než za ****. Atmosférou film připomíná spíš grotesky z osmdesátých let, překvapivě dobře funguje i dnes. Příběh není nijak objevný, zato je v něm spousta místa na maličkosti, třeba drsnou Kočkodzillu, Chrise Walkena jako deratizátora nebo havajskou tanečnici nad myšákovou postelí. ()

Reklama

Reklama