Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie. Ta myš jim dá opravdu zabrat. Zničí si kvůli ní celý dům. :D Ale nakonec najdou společnou řeč. "tátův špagát pro štěstí." ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Pěkný a místy i opravdu groteskní film pro celou rodinu, pro děti přímo skvělý (kromě méně vkusného začátku). Kdo zná myšku z vlastní zkušenosti, bude se asi smát dvojnásob. Taková malá myška dokáže vskutku člověka vyprovokovat k nepříčetné zuřivosti... ()

predators 

všechny recenze uživatele

"A world without string is chaos!" Možná by se více hodilo "Svět bez myši by byla nuda". Tahle myška je pěkně vychytralá, skoro jako Jerry. Netvrdím, že jde o bůhvíjakou zábavu, ale pro rodinku s dětmi, o deštivé neděli, nemůžete s touto komedií udělat chybu. 70% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedií naprosto nesnáším a netuším proč. Připadala mi totálně ujetá a hloupá. Dvojice hlavních hrdinů, kteří zápasí s myší, mi přišla jako nepovedený Laurel a Hardy. Asi proto mi tam tak neseděli. Vcelku se na to ale dívat dalo. Takový průměr pro děti. Já tyhle věci ale nevyhledávám. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná rodinná blbina. Bohužel však film v pozdějších fázích mírně ztrácí tempo. Ale pastičky, které kladou přihlouplý bratři aby myš dostali, jsou povedené. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím proč, ale tahle komedie se mi opravdu líbila. A jít s hodnocením níž si ta myška za svůj excelentní herecký výkon fakt nezaslouží !!! :-))) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Příjemná a oddychová rodinná komedie, která by možná zapadla nebýt abnormálně geniálního hlodavce, který zajistil zábavu. Chudák Walken ... zlobivá myška :-). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Kulisy, postavy i pekelne dobrá myš - to sú devízy tohto prostoduchého filmíku, kde nepotrebujete logiku, rozum ani nič podobné aby ste sa dobre zabavili. A ja som sa bavil dobre. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Další z typicky amerických "rodinných" filmů, kde hlavní postavy přeorají barák, aby našli malého bastarda, který jim škodí (něco podobného, jako Culkin v Sám doma). Snímky toho typu zrovna nemusím. Děti se u toho určitě hrozně baví a smějou se každé hlášce, ale ostatním to přijde jen jako další nemožná americká dětská komedie. ()

Reklama

Reklama