Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá hraná variácia na Toma a Jerryho, lepšia ako skutočná hraná verzia :) Videl som film roky dozadu v kine a teraz som si ho strihol spolu s osemročnou dcérkou a bolo to fajn, nasmiali sme sa. Teraz mám v pláne Trable prcka Binka, Pidilidi a pod. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Dva bratri zdedi dum, ktery k jejich prekvapeni ma obrovskou hodnotu. Nanestesti pro ne se v jeho utrobach schovava nesnadno polapitelna myska. Od tohoto zjisteni se odviji mnoho scenek, ktere me vetsinou neprinutily se usmat, coz je hlavni kamen urazu jinak rezisersky i kamerove zvladnute podivane. A herecky vyber nebyl z nejlepsich. Jediny (Christoph Walken) ma u me absolutorium. Coz mi nedava na vybranou - 60% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Okopírovaný Sám doma s přídavkem poloviny dua Tom a Jerry a okořeněný o génia padouchů a divných týpku Ch. Walkena. Tak nějak Hon na myš vypadá. Malý, velcí a milovníci sýra a podivné architektury se u něj nudit rozhodně nebudou. Skvělá zábava pro celou rodinu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skoro uvažuji, že tomu uberu ještě jednu hvězdičku, ale dobrá udržím se. Každopádně je to podle mého ptákovina. Film by si vystačil s 50 minutovou stopáží, místo toho nudí svou předvídatelností dalších neuvěřitelných 44 minut!!! Už jen kvůli této tuposti tvůrců nemůžu jinak. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

"Hitler s ocasem" a 2 brachove,kteri znici kvuli mysi cely dum...Penize jsou penize!V tomto filmu jde o dedictvi po otci,ktery je v podobe nemovitosti prenechan 2 bratrum.Velmi humorna komedie s poucenim...Pro vsechny vekove kategorie.Ona mys je inteligentni! ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Prvý raz som to kukal na nejakom nemeckom programe! Nerozumel som ani slovo, ale stálo mi to za to aby som to dokukal. Bol som očarený, možno aj preto, lebo som mal nejakých 14 rokov. Teraz mi to príde ako normálny film...ale aj tak mu dávam 4*....chytačky sú perfektne spravené a tá myška si to zaslúži :D ()

agass 

všechny recenze uživatele

Samec, 10 az 12 centimetru dlouhy a mirny nedostatek vapniku. Chris Walken jako deratizator Cesar nema chybu. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení! Čekal jsem nějakou blbost, která většinou z takovýchto komedií vyleze, ale mýlil jsem se. Opravdu pěkná rodinná komedie, u které jsem se dostkrát zasmál. 65%. ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie na americký způsob, korunovaná především Christopherem Walkenem coby šíleným myšolovcem. Silné čtyři. Vzhledem k aktuálnímu hodnocení zaokrouhluju nahoru. Jo a Silvestri je fajn. ()

lucinka.md 

všechny recenze uživatele

Pro mě komedie století:-))) Chvílemi jsem brečela smíchy. Celou dobu jsem fandila Myšákovi:-))) Nejlepší hláška filmu je pronesena, když si bratři jdou na odchytovou stanici pro kočku Catzillu (která je mimochodem fakt dost vostrá), aby dala ,,jejich" myši co proto . ,,Jsem rád, že si ji vezmete. Už jsem myslel, že ji budeme muset dát znovu do plynu." ()

betyn 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu čekám na příchod Toma :-).Teď ale k samotnému filmu.I když se jedná o klasickou americkou komedii,plnou hulákání a řvaní,přeci jenom si myslím,že je vtipná.Bavil jsem se totiž v dětství a bavím se i teď. ()

Reklama

Reklama