Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jediná telenovela, kterou znám, která má tolik úvodních znělek/písní a aspoň jednu, která k ní ani nepatří.... navíc vybrali herce, kteří už byli spolu i v reálném životě, takže není divu, že měl počin úspěch.... chemie fakt skvělá a pak záporné postavy, kteří to fakt umí.... až na ty dvě krávy, co se honí za Fabiánem.... já bych teda mu přednost nedala, ale počkat, oni se asi honili za ním kvůli prachům a postavení, to je jasný.....takže za toto tři hvězdy. Ovšem mezi telenovelami, celkově bych tomu dala asi tak 20-25% ze 100, neuvěřitelné, že to tady má tolik.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

lukasK1995

No co se mě týče absolutní nesouhlas... Jsem radši, když se v telenovelách intrikaří a vraždí... Tohle je až na pár super herců absolutní odpad!, to samé Plameny vášně (tři bratři, tři sestry)... Co se mě týče, postrádá telenovela vtip (viz. Kachorra, Divoký anděl) a vraždy (kterou zvládají i pojebané venezuelské telenovely)... Každopádně tvůj názor zcela respektuji a hádat se nechci, jen mám potřebu se vyjádřit...

na příspěvěk reagoval lukasK1995

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

AxelWers

Možno to tak je. A možno niektoré filmy má povinnosť hodnotiť aj štáb samotného filmu - aby získal lepší rating. To si väčšinou ešte čítam revew, ak je k dispozícii. Tento má na IMDB hodnotenie aj od nejakého nigérijca.

 

No, ale v porovnaní s našimi "skvostmi" ako kukučka, chlapi neplačú alebo víno, je tento jednoznačne lepší. K dobru mu akurát nepridáva astronomický počet častí. Avšak, ono to tak býva, že kým sa telenovela natáča, tak už vysielajú prvé diely. Sotva pri točení prvého dielu mali premyslený aj záver.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

breeder

To preto lebo na imdb je to hodnotené celosvetovo, takže veľa hlasov je tam z Južnej Ameriky, kde sú telenovely bežne obľúbené.

na příspěvěk reagoval breeder

23ch

23ch (hodnocení, recenze)

Nebyla to až taková hrůza,jako některé jiné telenovely.Anette Michel a Iliana Fox-šikuly:-)

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Nikto by nemal hodnotiť po pár dieloch. V každom sa nájdu muchy. Ako keby sa hodnotil film po 15 minútach... MaRmARk0: (zvláštny nick :)) videl si aj viac telenoviel? Možno keď porovnáš s inými, zmeníš názor. Toľko skvelých charakterov: iritujúci Miguel, láskavá ale múdra babička, večne naivný Diego, mega záporák Fabian... Toľko charizmatických hercov... A keď si na to zvykneš, tak ten výplach až tak nebolí :)

MaRmARk0

MaRmARk0 (hodnocení, recenze)

Tak tomuto dávam absolútnu krvilačnú nulu. Asi som zaujatý voči telenovelám, ale čo je moc to je moc. Mal som tú česť iba počúvať zvuk z nahrávky dvoch dielov a dvýhal sa mi žalúdok. Ako toto vôbec môže niekoho zaujímať? Ako to môže niekto pozerať? Veď to je totálny výplach mozgu!!

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

To je prvý titul, u ktorého som si všimol, že tunajšie hodnotenie sa najviac odlišuje od IMDB hodnotenia. Veď skutočne porovnaj: Tu:39 IMDB:85

na příspěvěk reagoval AxelWers

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

To je první telenovela, kde jsem dal jednu hvězdičku, díky relativně nábojnému rytmu a temperamentu Silvie Navarro.

Reklama

Reklama