Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je jediná telenovela, ktorej som dal viac ako jednu hviezdu a asi jediná, na ktorú som sa vydržal pozerať viac ako na jeden diel! Fabian bol riadny záporák, Paloma riadna jeba ;-)) no asi prečo sa mi tento seriál tak páčil, bola postava Miquela Techeirosa Ikabajera! To bola postava postáv vo svetovej kinematografii ;-))) Bohuša z Dědičství by strčil do vracka. 70%. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Miguel Tejeíros y Caballero je postava, za ktorú si táto telenovela tie dve hviezdičky zaslúži. Takého úlisneho, podlého a sympatického záporaka v telenovelách len ťažko nájdete. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Telenovely mi vadí hned z několika důvodů. Všechny jsou stejné, "herci" neuvěřitelně přehrávají, dialogy působí, jako by je vymýšleli opilí předškoláci a všechny postavy jsou neustále šokovány zcela běžnými věcmi. I kdybych přimhouřila obě oči nad dějem a nad ochotnickými výkony, stejnak nemohu přehlédnout tu uječenou krá... hysterku v hlavní roli. Jako zvuková kulisa je "Hříšná láska" nicméně nečekaně zábavná (obzvláště pak hádky).XD ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ jediný telenovelový počin, ktorý som ochotný priznať, že som intenzívne pozerával a zrejme aj veľká časť mužskej populácie hlavne kvôli Silvii Navarro. Nemal som inú možnosť, mal som vtedy len jeden televízor, nežnejšia polovička si vždy ukradla ovládač a každý deň sa predsa na pive sedieť nedá :) Inak jedna z prvých telenoviel uvedená na sk území. Tri v pohode dám, keďže som si doteraz schopný pamätať, o čom bola. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

On nebo ona je jiná nebo jiný jak protějšek a tak tyhle telenovely nepřinesou nic co by jste už neznály vidět sem tam nějaký díl stačí aby si člověk udělal obrázek. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení vidíme, že to zase až tak špatné nebude, že? Škoda, že někteří uživatelé tuto telenovelu ani neviděli a hned dávají "odpad". Musím se ale přiznat, že jsem na tento "seriál" už hodně zapomněl a připomněl mi ho až můj bratr. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Ať to zní jakkoliv nepravděpodobně, s touto mexickou telenovelou jsem si vytvořil zvláštní pouto. Podotýkám, že to zdaleka není žánr, který bych vyhledával, neboť jsem za svůj život žádnou jinou neviděl a zřejmě ani neuvidím. Nejsem si jistý, zda jsem někdy u sledování něčeho podobného vydržel déle než 10 minut. Přesto všechno jsem jako malý kluk viděl všechny díly Hříšné lásky. Když dnes ságu rodu Sambrano opakují, už u toho nevydržím každý díl, protože mě strašně štve, že si spolu Diego a Paloma prostě jednou nesednou, aby si všechno vyříkali a místo toho střídavě dělají "Zagorky". Nicméně stále si alespoň průběžně zjišťuji co se v promeškaných epizodách dělo. Nevím jestli mé komentáře někdo vůbec čte, ale jestli ano, tohle je takový můj "coming out", protože Cuando Seas Mia je z nějakých nepochopitelných důvodů moje "Guilty pleasure" :D ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Túto telenovelu som pozeral ako často sa dalo. Príbeh tých dvoch bol celkom zaujímavý, ale zas priblblý. Tie intrigy a zápletky, ktorými tieto telenovely naťahujú mi už lezú na nervy. Špeciálne sa mi páčila Paloma v tejto kinematografickej srande. Dnes, by to pre mňa ani ona nezachránila, opäť by som si to teda nepozrel, aj keď sa tam vyskytlo zopár dobrých scén, napríklad na ródeu či záverečná scéna celej telenovely. Avšak zbytok bol dosť nepozerateľný a často som sa nudil a tiež prevracal očami nad niektorými vecami. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně předramatizovaná mexická telenovela,která se zabývá velkou spoustou zbytečných a nezajímavých zápletek.Jedna velká nuda a hrůza. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jedna z telenovel, kterou jsem viděla kompletně celou a nenechala si ujít jediný díl. Velký počet dílů dal postavám prostor, aby dokonale předvedly svůj charakter. Dobře ukazuje přerod naivní hlavní hrdinky Palomy v dospělou ženu. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska som videl jednu epizódu na Dome... Prečo a ako.... si nechám pre seba ale na toto si pamätám ešte z detstva keď to sledovala moja mama a o takom ako internet som ani neslýchal. Ide o klasickú Latinskoamerickú telenovelu ako ostatné. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú poznám aj podľa názvu a viem čo sa tam dialo. Intrigy, pekné ženy, strašné herecké výkony a neopakovateľný humor. To všetko sa tu dá nájsť a ak sa necháte chytiť na túto nekonečnú hru, tak sa aj pobavíte. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Nech si všetci hovoria čo chcú, tento seriál alebo telenovela patrí medzi najlepšie telenovely, ktoré kedy boli odvysielané na Slovensku. ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Kdo nemiluje Diegovy trenky, není moderní. Možná je to ironických pět hvězdiček, ale dávat odpad něčemu, co jsem tak často citoval a čím jsem si zvedal náladu, mi přijde ošklivý. Dívejte se, dobří lidé vkusu zdegenerovaného i naopak. Funguje to totiž na obě strany. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Klasika,poctivá Mexická filmárčina,krásne lokácie výborný príbeh a to všetko zabalené do 238 dielov pútavej a nesporne osviežujúcej telenovely! ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Zamotané, dlouhé, pitomé... Silvia Nvarro, Rodrigo Abed a Anette Michel převádějí sice bezvadné herecké výkony, ale co z toho, když vše upadá na totálně retardovaných postavách, pláči a neustálému natahování... 1* za již zmíněné herce, úvodní song a... No dál už asi nic... Paloma je uřičená kráva, Diego slaboch a ani ostatní postavy za moc nestojí, děj primitivní... Ostatní telenovely s odstupem času vnímám jako "vtipné" záležitosti, ale toto bylo tak melodramatické, že se to fakt nedalo. 20% ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

“Já vím, že se chovám jako idiot, ale co mám dělat?” Ona je na svou inteligenci blbá už jenom proto, že ho po pěti minutách nekopla do pr****. On? Hulvát a žárlivé majetnické hovado, alkoholik, běda jí, jak se mu vytrvale nevěnuje. Ten chlap má potřebu pozornosti tříletého a klasické chování domácího násilníka. Stalking, sladká slovíčka, omezování, omluvy, výčitky, vyznání… Dalo by se to použít jako školní pomůcka. Takhle, děti, rozhodně NE! Zbylé ženské jsou buď manipulativní mrchy nebo úplně blbé. Chlapi patetičtí hulváti, co vlastně nepotřebují ženskou, ale chůvu (a souložnici). Jedinou výjimkou je Diegova sestra Daniela a její teplý kámoš Harold (a žádné množství vynucené dějové heterolinky mě nepřesvědčí o tom, že byli skutečně pár), chvílemi babička Inés. Do poloviny sledovatelné jako hra "Kolik stereotypních zvratů předpovíš", později i na telenovelu příliš roztahané, zředěné a překomplikované. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Okrem Divokého anjela jediná telenovela, z ktorej som videla dvojciferný počet epizód. Ale dnes netuším, prečo som to pozerala. Hlavný hrdina sa mi nezdá byť nejaký extra fešák, hlavná hrdinka mi pripadá ako škriepna slepica a inak je to naťahovaná nuda ako hocaká iná telenovela. ()

Reklama

Reklama