Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

Dever 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela z ktorej som odsledoval viac ako 7 dielov. Cíce to bolo pred 7-8 rokmi čo vo mne haluzily ešte teenegerské pocity. Ale na troch bitkárov som sa vždy v tej dobe rád pozrel... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Hezcí a pohlední herci, luxus za který by se nemusel stydět ani rejdař Onassis. Krásná Kolumbijsko-americká příroda není vše a alespoň dostatečný seriál po dějové a herecké stránce z této telenoveli bohužel neudělá. Tamní herci by snad ani v žádném normálním filmů z Evropských či Severoamerických kinematografií hrát nemohli a proto je člověk ani znát natož nějak ocenit jejich herecké kvality nemůže. Leckdy takový herec vytvoří tři-sta rolí ani nevidět. Při té jejich záplavě. Chápu že se tam zřejmě nic jiného asi netočí ale proč nás tady a u nás stále tímto krmí to nechápu. Asi ale jen chtějí nějak vyplnit svůj drahocenný čas aby si mohli dát v poklidu svoje kafíčko, a pak hlavně je to levné. Ale já sám to hned po některých doslova stupidních Německých kriminálkách, které jsou teď mimořádně na vzestupu jako dřív ty Americké, a které se chtějí těm Americkým za každou cenu vyrovnat silně zatracuji. Téměř po dvou dílech které jsem jen tak úlomkovitě a na půl ucha a stěží odposlouchal natož odkoukal jsem pevně rozhodnut této dát této nové telenovele tentokráte z televize Prima jak jinak než odpad ! Příběhy sice plné lásky ale na druhé straně také nabité všeruznou pomstychtivosti a nenávisti, které mění životy všem účinkujícím to mě vážně nikdy nebralo, tedy alespoň v produkcích jihoamerických zemí. Shovívaví nebudu ani k přírodě, tu vidíme i v jiných, ale přímo nesnáším ty které se točí jen z nějaké a v nějaké místnosti-bytu a příroda je zde vidět jen jako taková někdy živá a někdy plakátová kulisa. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Tahle telenovela mě i celkem bavila, v mezích možností. A hlavní záporák vypadal trochu jako Hugh Jackman... :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepšia telenovela s frajermi v hlavných rolách a veľmi dobre pozerateľnými herečkami. No a čo, že je to také predvídateľné? Náhodou sú tam zvraty veľmi zaujímavé, dobrá latino hudba, ktorá sa síce v kuse opakuje, ale dá sa počúvať. A ešte to bolo často i vtipné. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Keď to človek vníma ako telenovelu a neočakáva nejaké veľdielo, tak sa dojem zlepší. Keď som to ako mála pozerala, tak som vnímala len atraktivitu hercov a herečiek, soundtrack, nespočítateľný sentiment, gýč, plač, intrigy, zrady a počítaný happy-end. Ale keď som si to znovu pozrela ako dospelá, tak som začala vnímať aj to, ako sú tie vzťahy toxické - hrozne veľa hlavne psychického týrania, nestíhala som počítať gaslighting, ale takisto aj fyzického. Beriem to ako dobrý materiál na štúdium vzťahov. ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Hmm traja bratia:) Teda Franco je naj, ale teraz o inom. Keď som bola fakt že dosť malá, tak som to sledovala, nie s úplnou vážnosťou, ale je to pravda. Ten dedko na vozíčku zabil;) Inak je to pekná blbosť ako všetko z tejto oblasti, takže si viete spraviť názor.. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné obrovské pozitívum boli tie nádherné herečky-modelky, ale ani to pre mňa nebolo postačujúce, vzhľadom na tú deštrukciu kinematografie. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím novu za to, že mi jako dítěti servírovala tolik hloupostí. Na tohle jsem už ale neměla sílu a vystřízlivěla jsem dřív než bylo pozdě ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší telenovela. Hlavní hrdinka není jenom jedna, ale jsou dokonce tři, tři sestry, z nichž jedna byla znásilněna několika muži a má nechut k sexu. Za svého manžela se provdala jen pro to, že to chtěla její matka. Druhá sestra je rozmarná, rozmazlená a na muži shledává jako hlavní jeho vzhled. Třetí sestra je zastánkyní rodinných tradicí a zásad, je tvrdá a chová se jako muž. Všechny sestry se změní po tom, co poznají bratry Reyesovi. Telenovela plná lásky, nenávisti, ale ne tak jako ostatní telenovely, postavy nejsou tak černobílé a taky je zde spoustu humoru, krásných písniček, žen, ale i mužů. Na Slovensku byla velmi úspěšná, poslední díl sledovalo dokonce 1.200 000 lidí. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Odshora dolů naprosto dementní telenovela. Dementní herecké výkony, dementní synťáková hudba, dementní céčkový dabing, dementní scénář, dementní režie. Zřejmě ta nejhorší telenovela, kterou jsem měl možnost úkosem sledovat (i když DIVOKÝ ANDĚL a KACHORRA jsou silnými konkurenty). Zlatým hřebem byla scéna, kdy hlavní záporačka mířila na své rodiče puškou a oni jí s úsměvem začali dělat přednášku, že si měla vzít za muže někoho jiného. No to bylo opravdu k popukání. Lidé, kteří tohle tvoří, by měli být pranýřováni a pak předhozeni dravé zvěři. (298.) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten najvacsi hnoj pricvalal na TV obrazovky az po Novembri 1989 : Simplemente Maria, Emanuela, Teresa, no a teraz aj tento vykal strasi obyvatelstvo ....... 0 % ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála telenoviel ktorú som dopozeral celú. Nemôžem si pomôcť ale nejako ma to chytilo a vždy som to zapol a sledoval s tým že som sa tešil na ďalší diel. Aj keď som si vedomí že to je totálna "kravina" proste som sa do toho dostal a nevedel prestať ()

carly 

všechny recenze uživatele

jedna z najlepších vecí, čo som videla - vizuálne aj herecky. rozbeh to malo pomalý a koniec až moc naťahovali, aleinak to bola celkom jazda - sranda, romantika, trochu nadprirodzena, dráma. telemundo keď chce, tak umí ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

3 bratři a 3 sestry tak jak to asi půjde dál? :)) .. Pěkná telenovela která měla někdy zajímavé momenty.Úvodní hudba dokonalá. ()

-ELFKA- odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte väčšia dávka stupidity ako vo väčšine ostatných telenoviel. Nezachráni to už ani sexi herec v hlavnej úlohe. ()

Reklama

Reklama